dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 222> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma predivno.... gazanije i ruže su mi najljepše!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
mene je ocarao onaj prekrasan rozi prkos onako bujan . . .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene svratih u tvoj prelijepi vrt, nemam komentara
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepu si doborodošlicu imala ono jutro kad ti je kaktus procvjetao--------prelijep je!
P.S. Ni ostalo cvijeće nije za baciti!
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tiho i polagano sam prosetala tvojim cvijetnjakom i uzivala ! Velicanstveno ! Doci cu opet !
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, kaktusi, gazanije, ruže
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sinoć sam prošetala tvojim predivnim vrtom i nauživala se prekrasnih biljaka. Uvjerena sam bila da sam ostavila trag. No danas kad sam ponovo navratila, vidim da je "senilka"zaboravila pohvaliti svu tu ljepotu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prava milina za dobro jutro. Prelijepo je kod tebe
![]() ![]() ![]() Onaj klematis ti je Nelly Moser, a žutocrveni ružin pupoljak sa pretposljednje slike je fantastičan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bok ružica moja, samo da ti se javim da sm bila tu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Sviđa mi se tvoje šarenilo i ruže
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida
![]()
Otok
![]() Gospina trava,tom mačku nisam ja gazdarica
![]() Vilmač i ja ove godine uživam u gazanijama,prvi put ih imam
![]() Monny,znam da i ti voliš kaktuse
![]() Fany
![]() Bergenia
![]() Gute,samo ti dođi
![]() Moon
![]() Lora,tako mi je drago vidjeti te
![]() Gricka,hvala na imenu clematisa
![]() Mari,znaš da uvijek nešto fali
![]() Bromelija
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
BODLJIKAVO;A TAKO LIJEPO!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
prekrasni kaktusići i hortenzija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
HanaK
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vidiš kak zna zahladiti. Možda su nam svima hortenzije poplavile od zime ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |