Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 09:02
Moj vrt sve više sliči na džunglu, a ja nemam snage plijeviti, previše je svega Unhappy

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 09:03
procvjetala je još jedna ljepotica! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 09:06
U ranu zoru, dok je još svježina noći u zraku, volim popiti kavicu na balkonu. Na ogradi balkona lijepo se oporavljaju đirani, a preko njih, pogled na moju džunglu od vrta nije ni tako loš, zeleno u očima, mir u duši...

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 13:23
hej draga misty, zaista se tvoj vrtek fajn razbujaoWink...oduševljavaju me krasno hortenzije i divni suncokreti tako raskošnih boja, pravi užitak, kak ti veliš, za oči i dušu...
lijepi pozdrav draga moja
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 13:57
Misty naravno da će biti oporavka samo hrabro i vedro
a vrtek neka čeka po ovoj vrućini mislim da se nikome neda previše uređivati ,neka i priroda malo sama pravi selekciju
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 14:08
Misty,tebi samo ljepotice cvjetajuTongue
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 16:39
Džungla, ne džungla, ja uživam šetajući

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 22:16

Ja Tarzan bila tu!
Odskakujem dalje  u druge đungle! Wink dalje!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 21:08
meni je baš lijepo
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 07:05
R.Saro sada još jedino mogu zalijevati u ranu zoru dok sunce ne zapeče, valjda je zato sve tako razraslo Smile

blue sky ma meni bi se dalo sređivati, samo ne smijem i ne mogu Unhappy

kaktusiću nekoliko njih je tek prvi put procvjetalo pa su se valjda htjele iskazati! LOL

Lora i ja tako govorim, mislim kako volim džungle, ali iskreno se divim ipak urednim vrtovima Embarrassed

Lovro pazi da ne zalutaš, ili da te ne ulovi Jane! Smile

moon i ja, kad sam dobre volje, ne govorim da je zapušteno nego raskošno! Ali iskreno ipak uživam u pogledu na svu tu bujnost! Wink

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 07:06

Baš su mi slatki i cvjetaju u bijeloj i roza boji Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 07:08
Bila sam sigurna da će ovo biti nigela, ali cvijet je potpuno različit! Zna li netko što je ovo? Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 07:09
Moja nostalgija se baš iskazala, što će biti kad poraste? Very%20Happy

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2011 u 07:13
Sve ti je sjajno Misty, ali ruže su posebne
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2011 u 23:35
Cvijeće je zdravo i prelijepo Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 03:04
Misty, kažeš da imaš džunglu. Što god da je, zeleno je i lijepo je za oko. Moj vrt ove dana sve više ima boju sijena. Uživaj i odmaraj okice na toj ljepoti!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 08:21
Medo i mene oduševljavaju, svaki dan neka nova pokaže svoj cvijet! LOL

anči zdravo je i bujno, mada mu sada ne pomažem puno Unhappy

Hoya draga uglavnom je kao u džungli, ali mene i taj pogled odmara! Sjednem na balkon, opušta me to silno zelenilo, a loza preko ograda puzi prema meni! Shocked
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 08:22
Od svih posijanih kadifica samo je jedna (ali ogromna!) odlučila konkurirati ovoj zbilja velikoj hortenziji Confused

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 08:22
Novi naraštaj "orijentalaca" procvjetao je u polusjeni i obgrlio jednu penjačicu koja još nije pokazala svoje cvjetove Cool

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 08:23
Ovaj hibić je izrastao u pravog diva u svojoj tijesnoj žardinjeri sa zbilja malo zemlje! Unatoč tome pun je pupova! Very%20Happy

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.