Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 11:38
Grota ispred kuće, malo sam je ovih dana čistila i posadila još par kamenjarki i šmrckinih seduma da mi druge sezone bude che-che...

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 11:40

I za kraj par detalja iza kuće............

Svima  smile113 i velika smile78

(zgora Opatije)
Na vrh
DRENOVA 1234 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 210
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DRENOVA 1234 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 11:47
oduševljena travnjakom,to i ja volim a kamen --super
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 11:52
korijenko baš ti je krugić krasan, i još si nas počastila sa slikama iz svih kuteva. Clap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 12:18
Prekrasna šarena jesen kod tebe. Kad bi baš morala birati, nisam sigurna da li bi to bile grote ili "krug"

Bravo Korijenko, zaista je krasno pogledati tvoj vrt
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 15:41
Evo i mene da izliječim depru od silne vodurine koja curi cijeli dan!Wink

Korijenko predivno. I kad znam kako je to sve veliko, još je divnije i ljepše ovako uz grote i travnjak, toliko cvijeća i zelenila i boja!ClapClapClap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 17:47
Ja ću samo: Ooooooooooo! Predivno!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 18:25
Krug ti je najljepši i najuredniji do sada, i sve je prekrasno i na svom mjestu. smile64
Kad vidim tvoje kamenje dobijem poriv da i ja sebi dovučem jednu stijenu, ali kakosmilie_girl_303.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 20:38
Ma i ja ću samosmile227,tako uredno i skladno
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 20:44
Hej prekrasne su ove boje seduma u kombinaciji s ljetnim čempresima, koje se već crvene, a asteri stvarno caruju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 21:15
Jednostavno nemam rijeći. Kad god svratim ostanem

Prekrasno, takav red se rijetko gdje vidi

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 21:17
Korjenčice, krug i grote su famozni Clap došla mi je slika kad si tek slagala krug Smile
ali došla mi je i ideja glede grota Wink
jel se ljuljaš ti kad na toj ljulji? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 21:29
Ja bih došla samo da se ljuljam i uživam u ovom lijepom vrtu,vidim da su čempresi dobili svoju pravu bojuClap,jesenski zvjezdani su predivniTongue
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 21:54
Vidim da se krug polako, ali skladno popunjava.....sve je ljepši i ljepši. Ovi ljetni čempresi zaista lijepo sada izgledaju u jesen.
Grota je savršena, a dalijice su medene..........šteta što će ih ova kišurina "pogrditi"!
A. da, nisam pohvalila travicu - Wimbledon - savršen kao i uvijek!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 22:47
I meni je oko zapelo na zelenoj travi, sve je tako lijepo i uredno, krug se lijepo popunio, i moja žuta je tek u pupovima, stigne ona još Wink, ali od svega lijepoga na tvojoj hacijendi grote i anemone su moji favoriti Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 23:07
U tvom vrtu vlada red,sklad,sve je ,al ipak krug je uistinu u TOP formi
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2010 u 23:10
Par detalja iza kuce..par detalja ispred kuce..ama prelijepo Big%20smileBig%20smile!!
Vidim da imas crvenu kanu...u parku Sigurta' su prevladavale sa svojom ljepotom u prelijepoj zuti i crvenoj boji Tongue!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2010 u 15:02
Drenova..... šetam i ja tvojim vrtom samo ne ostavim trag ali mi se kod tebe jako sviđa i nadam se da ćeš nam se pridružiti na sljedećoj kavi, hvala ti na posjeti Hug

Sunce, Otok, Baka, Hoya, Sarajka,Lora.....dođite mi opet kad breza i javori zažute i zacvene smile78
Šmrcko..... dobar ti je taj avatar, ti to vježbaš i bildaš mišiće da lakše odvaljaš kakvu grotu....eeeee... drugi put ti ne nosim više biljke nego kamenje Wink

Triša... kako je lijep tvoj visoki lila aster, ne znam zašto je moj preko zime krepucnuo... i napravi mjesta za par kaktusa...Wink

Konte, Kaktusić ...ta moja ljulja je na tako dobroj poziciji da je sva okružena vrtićima i cvijećem i prava je uživancija na njoj odmarati noge Big%20smile

Bergi, Lantana ..... ova je kišurina pola dalija osula a asteri danas izgledaju ko pokisle i ufucane mačke Wink, Jadna Serenada ostala je bez svih latica a druge anemone drže se tako-tako, hvala za Wimbledon Thumbs%20Up

Gio, Džomba... smile78

(zgora Opatije)
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2010 u 22:59
Lijepo si ponovila grotu ispred kuće sigurno će na proljeće biti prekrasno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 00:03
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Krug u TOP formi jesenskog izdanja.....niski zvjezdani i ljetni čempresi caruju....

Kombinacija aster-stachis mi je famozna

Predivno !!!!!!!!!!Clap
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111112113114115 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.