Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 111112113114115 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grota ispred kuće, malo sam je ovih dana čistila i posadila još par kamenjarki i šmrckinih seduma da mi druge sezone bude che-che...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj par detalja iza kuće............ Svima i velika
|
|
(zgora Opatije) |
|
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduševljena travnjakom,to i ja volim a kamen --super
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko baš ti je krugić krasan, i još si nas počastila sa slikama iz svih kuteva.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna šarena jesen kod tebe. Kad bi baš morala birati, nisam sigurna da li bi to bile grote ili "krug"
Bravo Korijenko, zaista je krasno pogledati tvoj vrt |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene da izliječim depru od silne vodurine koja curi cijeli dan!
Korijenko predivno. I kad znam kako je to sve veliko, još je divnije i ljepše ovako uz grote i travnjak, toliko cvijeća i zelenila i boja!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću samo: Ooooooooooo! Predivno!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krug ti je najljepši i najuredniji do sada, i sve je prekrasno i na svom mjestu.
Kad vidim tvoje kamenje dobijem poriv da i ja sebi dovučem jednu stijenu, ali kako |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i ja ću samo,tako uredno i skladno
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej prekrasne su ove boje seduma u kombinaciji s ljetnim čempresima, koje se već crvene, a asteri stvarno caruju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednostavno nemam rijeći. Kad god svratim ostanem
Prekrasno, takav red se rijetko gdje vidi |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenčice, krug i grote su famozni došla mi je slika kad si tek slagala krug
ali došla mi je i ideja glede grota jel se ljuljaš ti kad na toj ljulji? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih došla samo da se ljuljam i uživam u ovom lijepom vrtu,vidim da su čempresi dobili svoju pravu boju,jesenski zvjezdani su predivni
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da se krug polako, ali skladno popunjava.....sve je ljepši i ljepši. Ovi ljetni čempresi zaista lijepo sada izgledaju u jesen.
Grota je savršena, a dalijice su medene..........šteta što će ih ova kišurina "pogrditi"!
A. da, nisam pohvalila travicu - Wimbledon - savršen kao i uvijek!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je oko zapelo na zelenoj travi, sve je tako lijepo i uredno, krug se lijepo popunio, i moja žuta je tek u pupovima, stigne ona još , ali od svega lijepoga na tvojoj hacijendi grote i anemone su moji favoriti
|
|
život je more
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvom vrtu vlada red,sklad,sve je ,al ipak krug je uistinu u TOP formi
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Par detalja iza kuce..par detalja ispred kuce..ama prelijepo !!
Vidim da imas crvenu kanu...u parku Sigurta' su prevladavale sa svojom ljepotom u prelijepoj zuti i crvenoj boji !! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drenova..... šetam i ja tvojim vrtom samo ne ostavim trag ali mi se kod tebe jako sviđa i nadam se da ćeš nam se pridružiti na sljedećoj kavi, hvala ti na posjeti
Sunce, Otok, Baka, Hoya, Sarajka,Lora.....dođite mi opet kad breza i javori zažute i zacvene
Šmrcko..... dobar ti je taj avatar, ti to vježbaš i bildaš mišiće da lakše odvaljaš kakvu grotu....eeeee... drugi put ti ne nosim više biljke nego kamenje
Triša... kako je lijep tvoj visoki lila aster, ne znam zašto je moj preko zime krepucnuo... i napravi mjesta za par kaktusa...
Konte, Kaktusić ...ta moja ljulja je na tako dobroj poziciji da je sva okružena vrtićima i cvijećem i prava je uživancija na njoj odmarati noge
Bergi, Lantana ..... ova je kišurina pola dalija osula a asteri danas izgledaju ko pokisle i ufucane mačke , Jadna Serenada ostala je bez svih latica a druge anemone drže se tako-tako, hvala za Wimbledon
Gio, Džomba...
|
|
(zgora Opatije) |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si ponovila grotu ispred kuće sigurno će na proljeće biti prekrasno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno !!!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Odgovori | Stranica <1 111112113114115 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |