|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113 |
Korisnik | ||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
fantastično hippy,oni brodovi na platnu su fantastični!
![]() od radova su mi najdrazi sa motivima anđela,ruže i lavande. oni anđeli su printevi? |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
može....krigla od 0,5 l, puna mineralne vode sa puno leda i dvije vrećice cedevite ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Hvala Rose.... ![]() Da...anđeli su sve ispisi sa laserskog printera ![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
Baš kao što sam i očekivala od tebe...savršeno...a kako bi drugačije i bilo!? Dala si mi super ideju...uskoro ću malo preuređivati hodnik u morskom ili lavanda stilu...napravim si kutiju poput tvoje.
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
![]() |
|
I ja se spremam uskoro na mijenjanje boje jednog zida u boravku i jednog u blavaoni ( sada su " rimsko crveni " ...i sve mi se čini da idem prema boji lavande
![]() |
||
![]() |
||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
Za majstoricu Hanu mi je trebalo cijelo popodne da još po ko zna koji put pregledam stranice.Neznam odakle da počnem komentirati dali od kutijica sa meni dragim magnolijama , prelijepe božične kuglice, "smrznuti"tanjuri ili "stare" škrinjice sigurno iz vremena tvoje bake.Da ne zaboravim seriju božičnih slika , nezaobilazni Klimt sa zlatnim lističima , prozračan i nježan tanjur sa mislim da je rižin papir i na kraju posebni anđeli koje neznam prokomentirati, jer nepoznam ni tehniku ni materijal koji si upotrebila , ali rezultat je svkako sjajan.Zaboravila sam na nedavne tanjure koji su također posebno lijepi.Ja baš neznam puno o decoup. ni svim silnim materijalima koje uptrebljvate, lakove sa raznim raspucavanjem i skupocijene listiće, ni zlatni prah , ja imam i radim tek sa osnovnim stvarima.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala ti nado-m na ovako detaljnom komentaru ![]() da..istina je...ja volim stalno isprobavati nove tehnike i materijale.. i zaista uživam u tome..... Vidiš, mene obaraju tvoji radovi, a pogotovo slikanje koje još nisam imala priliku naučiti...ali rekla sam si kad-tad... Ima na pra mjesta u ZG tečaj slikanja i namjeravam svakako jedan od njih proći....i moja kćer jako puno crta i slika jer ide u takvu školu...kumče mi je na Akademiji, baš na slikarstvu i rekla mi je da ćemi onda biti mentor...tako da se veselim....baš kao i tome da tebe upoznam jednog dana i vidim tvoje radove uživo..... |
||
![]() |
||
![]() |
|
Vidim da sam neke kutijice zaboravila pokazati i iznutra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
oduševila me lavandom,obožavam ju
|
||
![]() |
||
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
![]() |
|
kada god otvorim tvoju stranicu oduševim se originalnošću radova to si jednostavno ti |
||
![]() |
||
![]() |
|
Da..jako puno cura voli lavandu...a kako i nebi kad je tako mirisna...i posebna...mene jako podsjeća na ljeto i more.... ![]() Hvala ti draga ančice ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala ti tinav.... drago mi je da ti se sviđa moj decoupage ![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
onaj jednostavni buketić lavande i lavandino polje u srcu,tako prekrasno ,romantično i profinjeno,fotografija miriši
![]() sama ljepota!
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Drago mi je da si i umojim radovima pronašla ljepotu lavande...te osijetila njen miris i u ovom virtualnom svijetu
![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
nema se šta dodati majstorice
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
draga...ne trebaju tebi kutijice sa motivima lavande....koliko ja znam...ti imaš NAJLJEPŠU LAVANDU NA SVIJETU ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |