Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 111112113114115 407> |
Korisnik | ||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepo.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivan je.
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Skoro sam poduplala porukuSlažem se sa curama |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ljiljus držim do svoje riječi |
||
|
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
draga...koja raskoš..da ti pamet pomuti |
||
|
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivan je bebi stvarno predivan WOW
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Na moju zalost nisam doma, ne mogu vam ih sve fotkati. Moja kcer koja mazi i pazi cvijece dok ja spanciram, kaze da ima jos onih koji su spremni pokazati prve cvijetice.
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
za tvoju vrijednicu....jedva čekamo ostatak |
||
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@bebolina, krasan cvijet ima tvoj roza adenium. Tvoji adeniumi se bude a moji odlaze na spavanje. Kod mojih adeniuma svaki dan više cvjetova vene nego se novih otvara. Uskoro će biti bez cvjetova. Mislim da je sada pravi trenutak da im promijenim supstrat, dignem za sljedeća 2 cm iz supstrata i malo friziram. Ovako izgledaju rano ujutro kada se probude prije nego im poskidam ove uvenule cvjetove. Nekako me podsjećaju na ženske, stalno su lijepi ali nakon malo šminkanja ipak su ljepši. |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@Pinus, prekrasan je, zaista te cvatnjom nagradio za trud koji si uložio. Zimus se dosta izdužio, pa nakon jedne dobre frizurice biti će još bujniji, pogotovo kad uskoro zatopli i on dođe na svoje
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav,gdje bih mogla nabaviti sjeme ovih prekrasnih ljepotica???? |
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pinus,tvoj se ljepotan ,rekla bi, dobro naradio. Prekrasan ,cvijet na cvijetu,vrijeme mu je da se malo i odmori.A ti ga samo i dalje mazi i pazi,zavrijedio je.
|
||
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moj prvo rodeni od prosle godine
mladici od ove godine tj od 3 mjeseca Neznam zasto su se izduzili ,sad se suncaju svaki dan i pomalo debljaju.. Htjela bi napravit male buce od njih al neznam kako.. |
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svaki dan jedan ljepotan.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uz puno sunca,topline i malo vode,bit će...samo treba malo vremena. za malce |
||
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@bebolina , kod tebe jedan cvijet ljepši od drugog cvijeta. Mislim da si mi poslala sjeme sličnog adeniuma sa tako bogatim cvijetom. Sada su već „veliki“ ti moji mali bebolimaći. Čekam interval sunčanog vremena da ih izvadim iz klijališta i da vam ih pokažem.
|
||
Odgovori | Stranica <1 111112113114115 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |