Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:49
Anabistrica, volim i ja bijele ljiljane, to su prvi takvi koje sam upoznala još u najranijem djetinjstvu i uvije su mi dragi.....Pokušala sam uhvatiti sjeme od slaka ali ništa nije niklo od toga sjemena....Ostane u zemlji ( gornji dio se smrzne) i ponovo naraste na proljeće.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:49
Malo novih sličica iz moga vrta.....Moj hibiskus se oporavio i sada me obraduje  novim cvijetovima.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:52
Moj prkos prestao prkositi i sada mi cvjeta...kupila sam biljke a sada mi po malo niču i moji koje sam sijala.....

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:53
prekrasan hibiskus, ja neću doživjeti da moji hibiskusi budu tako veliki, i da mi uspiju opstati preko zime, kao i mnogo toga kaj si ja u svojoj glavi zamislim
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:56
Lorica, hvala ti na posjeti. Ovaj hibiskus je preživio u hodniku i sada pokušavam napraviti stabalce. Uspjet ćeš ti još i bolje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:58
Procvjetao mi i vrtni sljez. Ovaj me posebno obradovao jer su mu skoro svi listovi oštećeni ( neka bolest) a cvijet je zaista lijep....

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:59
Milice, hibiskus ti je pravi slatkiš!
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:00
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Lorica, hvala ti na posjeti. Ovaj hibiskus je preživio u hodniku i sada pokušavam napraviti stabalce. Uspjet ćeš ti još i bolje....

joj, u kući gdje ću se odseliti imam jako mali hodnik, još da stabalce ja radim, pa za to mi treba fakultetWink, ili neke teške instrukcije, da ja to znam već bi neke iskemijala bez brigeSmile

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:02
Dadinice, hvala ti , mene isto vesele cvjetovi jer mi je skoro propao ali na svu sreću se oporavio.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:09
Lorice, nije to problem. Ostaviš srednju ravnu granu a ostale sve orežeš do visine koliko želiš da ti bude visoko stabalce i ostaviš samo nekoliko grana na na vrhu. Rane sam namazala s malo meda  i sada kada počne neka sitna grana rasti na donjem dijelu stabla otkinem ju odmak rukom , ne pustim da raste. Pustim da rastu samo ove na vrhu.Pokušaj, uspjet ćeš sigurno. To mi je koristan savjet dala jedna forumašica a druga mi je dala savjet kako da ga spasim kada se razbolio.
Hvala, Blue i hvala Nina na pomoći....smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:09
Graničice su sada u punom cvatu... Lijepo ih je vidjeti.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:11
Procvjetala i ahilea....

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:43
Prelijepa je
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:44
[QUOTE=milica7]Lorice, nije to problem. Ostaviš srednju ravnu granu a ostale sve orežeš do visine koliko želiš da ti bude visoko stabalce i ostaviš samo nekoliko grana na na vrhu. Rane sam namazala s malo meda  i sada kada počne neka sitna grana rasti na donjem dijelu stabla otkinem ju odmak rukom , ne pustim da raste. Pustim da rastu samo ove na vrhu.Pokušaj, uspjet ćeš sigurno. To mi je koristan savjet dala jedna forumašica a druga mi je dala savjet kako da ga spasim kada se razbolio

hvala na proslijeđenom savjetuSmile

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:48
Dijana.smile71
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 06:40
Dupli hibić je divan Milice, drago mi je da se oporavio. Ma kako i nebi, sigurna sam da ga maziš i paziš.
belica,zagreb
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 11:53
Belica, dobro mi došla, zaista pazim na ovaj duplić, nadam se da će opstati. Vidjela sam da su mu otpala dva pupa, valjda zbog vrućine.....

Evo malo osvježenja....

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 12:18
Prekrasan hibiskus.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 15:54
Hvala, Camellia,smile71
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 18:13
prelijepo je Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.