Vrt za moju dušu |
Odgovori | Stranica <1 110111112113114 125> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, ti si možeš priuštiti sijanje kad si još mlada
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je prekrasan u sva godišnja doba!
|
|
Rijeka
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima,imam ja i korova za izvoz u vrtu samo ga ne slikam.
anabistrica - meni isto hamamelis nije cvao nekoliko godina nakon sadnje,sada cvijeta svaku godinu.Jedino ako se ljeti ne zalijeva onda zna štrajkat sa cvatnjom.Hamamelis virginiana lošije cvijeta i ima cvijetove sakrivene među lišćem.Pri sijanju različitih vrsta vrtlar bude zadovoljan ako se dobije neka nova i zanimljiva biljka. |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Muhle, cvate moj Hamamelis intermedia "Arnold Promise" svake godine ali kasnije. Valjda će i ove, zalijevala sam ga preko ljeta kad je bilo suho vrijeme.
Lijepe su trave na gornjoj slici, kao da uopće nije bilo zime. Vjerujem da je u prirodi ovaj dio još ljepši. |
|
|
|
rea
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt izgleda kao da je u njemu već proljeće, reci mi da li ti je vrt u prisuncu pa ti to već sve buja i cvjeta.
Sve pohvale
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe,kao i obično,prekrasno.Jedva čekam slike procvalih magnolija jer one su nešto najljepše u tvom vrtu.
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica - ove godine praktički zime nije bilo,temperature nisu padale ispod nule.Neki djelovi vrta izgledaju malo divlji ali meni to odgovara.
rea - vrt je okrenut na jug tako da je dosta na prisuncu,proljeće bude u redu ali ljeti dosta toga strada radi suše. Camellia - dosta magnolia koje sam imao stradale su od suše i pepelnice,neke još životare a nekih više nema. |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne proljetne slike
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da u tom vrtu nema zime. Paprati i trave lijepo izgledaju. Baš mi je žao za tvoje magnolije, nadam se da se preostale budu ipak oporavile. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike,šafrani su posebni
|
|
rea
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledavam vrt opet i opet nikako da stanem, jako bi rado kupila drvenaste božure, međutim ne pronalazim prave stranice, pa te molim za pomoć
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon ,Carol,OSica ,blue sky - Hvala Vam!!!
Carol - jedino Magnolia soulangeana Alexandrina se normalno ponaša i ne obolijeva. rea - Što se tiče božura kod nas baš ne znam gdje bi se mogli nabaviti.Tu i tamo pronađe se po vrtnim centrima ali budu svakakvi i sumnjive kvalitete.Nabavka božura izvana od provijerenih prozvođača ne isplati se jer su sadnice jako skupe,nisam nikad ni pokušavao ni gledao za nabaviti od takvih uzgajivača.Najpovoljnije gdje se mogu nabavit je na sajmu cvijeća u Pordenonu,cijene su 10-15E.Prvi moj božur kupljen je na sajmu cvijeća u Padovi,bio je cijepljen i sadnica je bila iz Kine.Nakon toga kupio sam još nekoliko vrsta gdje sam stigao,Vrtni centar Rijeka,Pordenone,Decora Buzet.Većina njih imaju sterilan cvijet i ne prave sijeme,samo sadnice iz Decore naprave sijeme koje ima dosta dobru klijavost.To su sijemenjaci čije je sjeme stiglo iz Engleske i od tih vrsta su nastali neki moji božuri. |
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ovo je božur kakav se meni najviše sviđa. Vrijedan je divljenja ovakav s malo latica, rekli bi Zagorci "ajnfah", a plijeni pogled svojom ljepotom. Njegovom tvorcu sve pohvale.
|
|
|
|
rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru, u Decori san bila i nemaju nego zeljaste i sada u najavi ponudu križance između zeljastih i drvenastih -itoh božure.
Raspitat ću se i u Rijeci.
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 110111112113114 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |