Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za moju dušu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za moju dušu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 125>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2014 u 22:45
E, ti si možeš priuštiti sijanje kad si još mlada
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2014 u 23:21
Vrt  ti je prekrasan u sva godišnja doba! Clap
Rijeka

Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2014 u 23:40
Hvala svima,imam ja i korova za izvoz u vrtu samo ga ne slikam.
anabistrica - meni isto hamamelis nije cvao nekoliko godina nakon sadnje,sada cvijeta svaku godinu.Jedino ako se ljeti ne zalijeva onda zna štrajkat sa cvatnjom.Hamamelis virginiana lošije cvijeta i ima cvijetove sakrivene među lišćem.Pri sijanju različitih vrsta vrtlar bude zadovoljan ako se dobije neka nova i zanimljiva biljka.

From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 00:09
Hvala Muhle, cvate moj Hamamelis intermedia "Arnold Promise" svake godine ali kasnije. Valjda će i ove, zalijevala sam ga preko ljeta kad je bilo suho vrijeme.
Lijepe su trave na gornjoj slici, kao da uopće nije bilo zime. Vjerujem da je u prirodi ovaj dio još ljepši.
Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 22:48
Vrt  izgleda kao da je u njemu već  proljeće, reci mi da li ti je vrt u prisuncu pa ti to već sve buja i cvjeta.
Sve pohvaleSmile
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 23:16
Kod tebe,kao i obično,prekrasno.Jedva čekam slike procvalih magnolija jer one su nešto najljepše u tvom vrtu.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 23:32
Anabistrica - ove godine praktički zime nije bilo,temperature nisu padale ispod nule.Neki djelovi vrta izgledaju malo divlji ali meni to odgovara.
rea - vrt je okrenut na jug tako da je dosta na prisuncu,proljeće bude u redu ali ljeti dosta toga strada radi suše.
Camellia - dosta magnolia koje sam imao stradale su od suše i pepelnice,neke još životare a nekih više nema.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 19:54
Krasne proljetne slike
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 23:55

Vidi se da u tom vrtu nema zime. Paprati i trave lijepo izgledaju. Baš mi je žao za tvoje magnolije, nadam se da se preostale budu ipak oporavile.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2014 u 09:39
Prekrasne slike,šafrani su posebni
Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 11:43
Pregledavam vrt opet i opet nikako da stanem, jako bi rado kupila drvenaste božure, međutim ne pronalazim prave stranice, pa te molim za pomoć
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 18:13
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

istina je ti ih prikažeš u njihovoj stvarnoj ljepoti smile55
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 23:38
moon ,Carol,OSica ,blue sky - Hvala Vam!!!
Carol - jedino Magnolia soulangeana Alexandrina se normalno ponaša i ne obolijeva.
rea - Što se tiče božura kod nas baš ne znam gdje bi se mogli nabaviti.Tu i tamo pronađe se po vrtnim centrima ali budu svakakvi i sumnjive kvalitete.Nabavka božura izvana od provijerenih prozvođača ne isplati se jer su sadnice jako skupe,nisam nikad ni pokušavao ni gledao za nabaviti od takvih uzgajivača.Najpovoljnije gdje se mogu nabavit je na sajmu cvijeća u Pordenonu,cijene su 10-15E.Prvi moj božur kupljen je na sajmu cvijeća u Padovi,bio je cijepljen i sadnica je bila iz Kine.Nakon toga kupio sam još nekoliko vrsta gdje sam stigao,Vrtni centar Rijeka,Pordenone,Decora Buzet.Većina njih imaju sterilan cvijet i ne prave sijeme,samo sadnice iz Decore naprave sijeme koje ima dosta dobru klijavost.To su sijemenjaci čije je sjeme stiglo iz Engleske i od tih vrsta su nastali neki moji božuri.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 00:06
E ovo je božur kakav se meni najviše sviđa. Vrijedan je divljenja ovakav s malo latica, rekli bi Zagorci "ajnfah", a plijeni pogled svojom ljepotom. Njegovom tvorcu sve pohvale.
Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 21:08
Hvala na odgovoru, u Decori san bila i nemaju nego zeljaste i sada u  najavi ponudu  križance između zeljastih i drvenastih -itoh božure.
Raspitat ću se i u Rijeci.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 23:33
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 23:34
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 23:34
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 23:35
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2014 u 23:36
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,063 sekundi.