Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 136> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi su vam klematisi drage moje
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Clematisi sve jedan ljepši od drugoga. Stvarno neznam kojeg bi izdvojila.
Dijana, prekrasan je. Kad sam ga vidjela uživo bio je pun pupova, a sad je veliki rascvjetani buket. Zribal lijepo si se ponovila u novom domu. |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Lana2 hvala, vratila si se iz Sarajeva. Lijepo, mogla bi pasti jedna kavica u mom novom domu, ako su cure za. Čekale smo tebe za daljnji dogovor. Može na pp
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
hagley |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Klimatis baš su ti krasni tako pomješanih boja moram i ja nabaviti još koju boju da se svi zajedno petljaju po mojoj brsekvici
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
dosta je vremena prošlo od cvjetanja moje Montane Rubens, ali ograda je sad krasna, prekrivena lišćem.
uživam i u tome da je ove godine oživjela Dorothy Walton, iako mi se prošle godine činilo da su ju puževi uništili. sad je još ljepša nego prošle godine. do sada su se otvorila 3 krasna cvijeta. tu je još puno pupoljaka... plus mojih clematisića je i u tom da su ih moji prijatelji/ susjedi zavoljeli pa su ih posadili u svojim vrtovima :) |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Savršeni su!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Jako je lijep Milice
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Ja nikako ne mogu da skužim od čega ovisi početak cvjetanja klematisa. Kod mnogih su svi već ocvali, a kod nekih tek počinju. Je ti to ovisi o starosti biljke, veličini, ili nečem trećem.
Što očekujemo nakon završene cvatnje. Je li oni idu u mirovanje do slijedeće godine ili će grančice nastaviti rasti bez obzira na cvijet. Kod mene imaju jako malo lisne mase. |
|
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Moje iskustvo je da najviše ovisi o klimatskom okruženju, tj o mikroklimi. Ja sam u okolici Zagreba, ali svo moje cvijeće, uključujući klematise i ruže kasnije cvate, jagode mi također kasnije rode. To je zato jer sam u području blizu močvarnog tla, ima dosta magle ujutro pa je zrak hladniji. Ja drugog razloga nevidim, a po meni količina sunca i toplina su dvije najbitnije stvari za razvoj cvijeta.
Pa klematisi stalno cvatuckaju :), imaju glavnu cvatnju a onda tu i tam nabace cvijetić, osim onih 1. skupine, oni kad ocvatu samo rastu.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Nisam znala da climatisi stalno imaju cvijet. Mislila sam da ocvatu i to je to za sezonu. Baš si me obradovala.
|
|
|
|
![]() |
|
Nisam obračao pažnju do kada klematisi cvjetaju samo znam da mi dosta dugo budu u cvjetu.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bravo, svi su krasni
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
I mene je moj razveselio. Nelly Moser
Uploaded with ImageShack.us
The president - imao samo dva cvijeta
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |