Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 136>
Korisnik
Poruka
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 07:18
Lijepi su vam klematisi drage moje
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 18:30
Clematisi sve jedan ljepši od drugoga. Stvarno neznam kojeg bi izdvojila.
Dijana, prekrasan je. Kad sam ga vidjela uživo bio je pun pupova, a sad je veliki rascvjetani buket.

Zribal lijepo si se ponovila u novom domu.

Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 18:33
Lana2 hvala, vratila si se iz Sarajeva. Lijepo, mogla bi pasti jedna kavica u mom novom domu, ako su cure za. Čekale smo tebe za daljnji dogovor. Može na pp
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 23:13
Evo i mog tek počeo da cvjeta
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 22:03

hagley
Neka se sve zeleni
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 22:57
Klimatis baš su ti krasni tako pomješanih boja moram i ja nabaviti još koju boju da se svi zajedno petljaju po mojoj brsekvici
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 23:23
dosta je vremena prošlo od cvjetanja moje Montane Rubens, ali ograda je sad krasna, prekrivena lišćem.
uživam i u tome da je ove godine oživjela Dorothy Walton, iako mi se prošle godine činilo da su ju puževi uništili. sad je još ljepša nego prošle godine. do sada su se otvorila 3 krasna cvijeta. tu je još puno pupoljaka...

plus mojih clematisića je i u tom da su ih moji prijatelji/ susjedi zavoljeli pa su ih posadili u svojim vrtovima :)
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 17:02
I ja imam klematise koji su ispali drugačiji od onih sa slike i etikete...
lani sam kupila 2... Nelly moser i Jackanii, ali jedan je bijeli ( nisam ga uspjela poslikati), a drugi je ovaj...
100_2598
tu mu se malo bolje boja vidi
100_2599
ovaj je valjda Blekitny aniol
100_2619
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 17:06

ovoga sam kupila kao Rouqe cardinal
100_2592
Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 17:10
R. cardinal
100_2597
a ovaj je trebao biti Barbara jacman
100_2594
identificiran mi je kao "neki Viticella"

Ivanić-Grad
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 19:28
Savršeni su!

smile64
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 20:10
Prvi cvijet dr Rupel, tako piše na etiketi,  razveselio me danas.....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 21:52
Jako je lijep MiliceTongue
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 22:21
Ja nikako ne mogu da skužim od čega ovisi početak cvjetanja klematisa. Kod mnogih su svi već ocvali, a kod nekih tek počinju. Je ti to ovisi o starosti biljke, veličini, ili nečem trećem.

Što očekujemo nakon završene cvatnje. Je li oni idu u mirovanje do slijedeće godine ili će grančice nastaviti rasti bez obzira na cvijet.

Kod mene imaju jako malo lisne mase.
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 14:35
Moje iskustvo je da najviše ovisi o klimatskom okruženju, tj o mikroklimi. Ja sam u okolici Zagreba, ali svo moje cvijeće, uključujući klematise i ruže kasnije cvate, jagode mi također kasnije rode. To je zato jer sam u području blizu močvarnog tla, ima dosta magle ujutro pa je zrak hladniji. Ja drugog razloga nevidim, a po meni količina sunca i toplina su dvije najbitnije stvari za razvoj cvijeta.

Pa klematisi stalno cvatuckaju :), imaju glavnu cvatnju a onda tu i tam nabace cvijetić, osim onih 1. skupine, oni kad ocvatu samo rastu.
Tena 28.3.2010
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 15:44
Nisam znala da climatisi stalno imaju cvijet. Mislila sam da ocvatu i to je to za sezonu. Baš si me obradovala.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 17:27
Nisam obračao pažnju do kada klematisi cvjetaju samo znam da mi dosta dugo budu u cvjetu.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 17:38

100_2592
Katrea s obzirom na izgled cvijeta i formu grma to bi bila Julia Correvon
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2012 u 21:07
bravo, svi su krasni
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:03
I mene je moj razveselio. Nelly Moser
Uploaded with ImageShack.us

The president - imao samo dva cvijeta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,485 sekundi.