Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 110111112113114 407> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam navratila,ali kada dođeš doma,onda ću poslati svoje -tvoje bebače na promjenu zraka,jer će im to dobro doćiU kolonije!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se ugledaju na braću? |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irena Još su oni mali ali da bi napredovali trebaju mjesta i svježu zemlju.Ona u kojoj su bili je već bilaPromjena je bila nužnaSad mogu dalje pokazat svoje
|
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su Tea.
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad kad su dobili novo odjelce,mogu dalje |
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, bravo za tvoje bebice
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala stefice Ovo su samo reprezentativci i najhrabriji za fotkanje
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su slatkice, zeleni, jedri s okruglim trbuščićima, ma odlični |
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još to treba popunitial za sad su ok.Ja ponosna
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš i zašto biti ponosna, to su tvoje bebice |
|
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, tvoji bebaći su champion league !!!
Koliko su stari ? Moji su stari dva tjedna. Neki od njih su potjerali po dva para listića. |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinushvala ti.Ne znam točno ali mislim da su oko 4,5 mjeseci.Ova zima nije imala baš puno sunčanih dana pa nisu napredovali kolko su mogli ali kad ih ima stoje cijelo vrijeme na direktnoj sunčevoj svijetlosti.Nastojim se boriti za njihovo mjesto pod suncem
|
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefica.n bravo za malce.
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, lijepo ti napreduju " bebači", hvala ti što si podijelila s nama.
Štefica i tvoji malci su slaćušni. Nemam fotić nažalost da vam mogu pokazati svoje |
|
Lipik
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 110111112113114 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |