Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anastazijin_   zeleni raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anastazijin_ zeleni raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 125>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 21:28
Ja potpisujem Glikicu od reči do reči smile141 nisam znala gde pre da gledam...da l' u sukulente,da l' u sjajne i originalne posude ili u predivno zelenilo u kojem uživaš svakodnevno...i baš ti zavidim EmbarrassedEmbarrassedWinkLOL izistinski sam uživala! smile79 
The impossible is often the untried.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 11:01
Sukulenti ne da su famozni nego su STRAVA!! Burito je NO1 !!! A i sa bojom Aurore sam zadovoljna Thumbs Up, moram svoga presaditi jer mi je pun mahovine nisam ga dirala od onda kad si bila kod mene, stvarno sam maćeha Wink.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 13:01
predstavila si nam lijepu galeriju tvojih sukulenatasmile141
Na vrh
Liberaliter View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Liberaliter Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2013 u 17:14
Krasno!!!!Clap
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2013 u 19:37
Sukulenti poziraju na svojim postoljima, pred odlazak na zimovanje, a onaj sa bezbroj korjenčića je spreman u svakom trenutku za razmnožavanje.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2013 u 23:07
ClapStarsmile57smile55smile64smile55...ma osta san bez teksta Star
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2013 u 19:15
uživanje je razgledat tvoje sukulente,tako su napredni,zaista sve čestitke
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 19:58
Sukulenti su predivni. Jedan ljepši od drugog. Smile
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2013 u 23:01
Zaista zavidna kolekcija, lijepe vaze i sukuleti, ma prekrasno Clap
Panoramska slika je posebna kao iz nekih filmova, sve mi je kod tebe lijepo smile141
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 15:17
draga moja, stvarno su ti krasni sukulenti Clap
a ovaj problem sa smještanjem ....eee to mi je jako poznato pff
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 22:45

Svim svojim posjetiteljima šaljem puno pozdrava sa tri večerašnje slike iz mog vrta  Smile.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2013 u 23:10
Priroda se pobrinula da tvojim biljčicama ne bude hladno dok sanjaju zimski sanSmileErica izgleda čarobno!Heart
The impossible is often the untried.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 15:17
o pa fino je krenulo kod tebe...kod mene su za sada pahulje bile u prolazu i u malom broju, ali je zato vjetar puhao ko lud 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 16:28
Anastazija, baš su prizori na fotografijama očaravajući. Danas je nešto malo lepršao snijeg kod nas u ST.
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 17:17
brrr, stigla nam Zima. kod nas olujna bura, jutros je padao snijeg ali zbog bure se nije zadrzalo na zemljji samo je zavijalo kao najveca mecava
pozdrav draga
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 18:19
U kako je jako zapuhala bura pogotovo na mahove brrrrrrrrrr.
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 18:49

Kod mene je opet sniježna mećava !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2013 u 19:26
Oho pa kod tebe snijeg
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2013 u 19:45
krasne slikice zime no ja je ne volim,zato sam se ponovo vratila unazad i gledala  cvjećkice
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2013 u 10:59
Kad prihvatimo da su snijeg i zima sastavni dio prirode, koju toliko volimo, prihvatit ćemo i da su ove snježne slike krasne.
 Lijepe su ti erice i pod snijegom.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 109110111112113 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,203 sekundi.