enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 109110111112113 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ćeš ga probat uzgojit ?...nisam ga nikad jela, inače kakav je??
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
planiram sijat,nisam probala ali sam čitala da ima okus između banane i limuna
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga en, padam u nesvijest kad vidim lantanicu kako ti cvate, predivno, očito imaš odlične uvjete za zimovanje, jer moje nemaju ni lišća više , a kamoli cvijeća. Prekrasne su ti biljke !
|
|
belica,zagreb
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je cvijeće,moje lantane kao i Belicine nemaju ni lista, a duranta isto tako.Baš je užitak gledati kako je kod tebe sve prekrasno
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni moje lantane nemaju ni lista,očito im je kod tebe puno,puno ljepše
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna slika na -17
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica izgleda da mojim biljkama ove zime stvarno pašu zimski uvjeti , dosta svjetla i hladno, ono jutro kad je vani bilo -18 kod njih je bilo +1 ali nije dugo trajalo pa im nije naškodilo
štefica n. nije važno što im je opalo lišće istjerat će ono na proljeće i mom krumpirku je opalo sve jer sam ga stavila u mračni podrum, tako je bilo i prošle zime , potjerao je on ali mu je trebalo cijelo ljeto da procvjeta tek na jesen, tako da sam ga bez lišća nekidan unijela u ovaj svijetli prostor, orezala i nadam se da će prije potjerat tako da mi ranije procvjeta ljeti, imam ovdje jedan malo pelcani i bijeli od tebe i oni nisu izgubili lišće mali kaktus zadovoljna sam lantanama, prošle zime sam ostala bez njih nadam se da ove neću Mari,5510 sva sreča pa hladnoća nije potrajala jutros me je jako obradovala naša lorica10 čestitkom, a prije jedno mjesec dana reznicama anđeoskih truba evo dvije su pustile žile, jedna još nije ali dobro izgleda, a tri su nažalost propale mislim da su bile preslabe |
|
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel su ove sa korjenima jedna ili dvije boje?
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sad to? Meni su rekli da je okusa nešto između kivija, ananasa i dinje.... Inače, nisam ga probala,pa ni ne znam.... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu li bile u vodi ili zemlji?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lorica10 pojma nemam ti si bila razdvojila ali ja pobrkala vidjet ćemo kad procvjetaju, samo da mi ostanu žive
monstera imaš pravo netko piše i to i ovo , nisam probala , vidjet ćemo nagodinu, pošaljem ti koju sjemenku? milica7 u vodi , one tanje sam posadila u zemlju i propale mi |
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rado bi se pribilježila ako imaš koju sjemenkicu viška...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
mdrakulic
Novo sjeme Pridružen: 13 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo! Prekrasno ukrašen prozor!
Kako da i ja stavim slikice,novi sam ovdje a bas mi i neide...:)
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, nona, pa kod tebe bude i limuna.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probala sam ja taj kiwano i mogu vam reći da ga ne mogu prihvatiti kao voćku. Okus mu najviše liči krastavcu. Nona, nadam se da ćeš uspjeti uzgojiti biljku s plodovima i probati. Zanima me kakav će biti tvoj dojam.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijeće na zimovanju izgleda ti odlično - lantana cvjeta, limun pupa, divno
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, pekrasan vrt imate! Izbor biljaka mi se čini odlično odmjeren i po vrstama kao i po bojama... Vrlo lijepo i njegovano bilje! Kao obilježje ovog vrta izdvojila bi drvoliku Gliciniju i naravno, najljepši kokotić koji sam vidjela! A i hoja je predivna... Ne smijem zaboraviti ni preslatke ljubimce! Nema ništa ljepše nego vrt pun cvijeća i životinja!
Čestitke na divnoj unučici! Hvala na zanimljivoj i ugodnoj šetnji! |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim svraatiti kod tebe,uživam u raznovrsnosti tvog vrta,a vrba je zaista prelijepa u svakom godišnjom dobu
|
|
Odgovori | Stranica <1 109110111112113 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |