Naše dvorište |
Odgovori | Stranica <1 109110111112113 140> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada dođe paket uglavnom imamo slatke muke kuda sa cvijećem, ali uvijek se nađe i sve se smjesti i uklopi. tvoje cvijeće je lijepo samo mi je žao što se bolje ne vidi klematis!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si ti to opljevila i uredila!
A da nas dvije napravimo feštu.Jelovnik: tvoje banane i moji kesteni!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paket je prebogat i sad slatka briga,sve smjestitiali znam da je u dobrim rukama,pa vidi se po tvom vrtu
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim radi se na proširenju, kada je cvijeće u pitanju uvjek se nađe mjesto za sadnju.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobili smo iscrpan izvještaj,hvala!p o z z
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko poklona od naše Šmrcko - pa i mi u Rijeci uvijek dobijemo svašta od nje, no poslati paket čak do tebe - to je prava stvar.
Evo prošetala, kako ne mogu u svoje dvorište, baš mi je super u tvom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao što su svi rekli odličan paket,istina da svima nama zaigra srce kod otvaranja paketa,a vrt ti je prelijep
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea, lijepo si dotjerala dvorište.
A o poklonima je sve već rečeno. Samo da ti šapnem: Meni ti sve njeno super raste. Sigurno zato što je darovano od srca!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da su pelceri zasađeni i naravno da se sve primi! Biljčica broj 2. je alyssum saxatile ili kamenita trava - lijepa trajnica sivih listova koja cvate u rano proljeće!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je to točno Bergi. Jedini je problem što nije imala korjena i nemoguće je bilo skinuti pelc sa korjenom. Izgledala mi je klonula vrlo brzo, nadam se da će se primiti i meni bi to bilo korisno ako uspije
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katice, lijepo si ti smjestila mnoštvo biljkica naših forumašica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo sređena gredica sa novim biljkicama
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kato moja pročitala sam u lukovicama da si imala ukrasni luk (nadam se da ga još imaš ).
Ja sam kupila neki dan par lukovica .
Željela sam kupiti Agapantus -ukrasni ljilan ,a kako sam loš poznavaoc te vrste, ja sva sretna dok sada nisam otkrila da sam ustvari kupila Alium -ukrasni vlasac .
A dobro što je tu je.
Pa te sada lijepo molim savijet za ukrasni vlasac.
Dali ga smijem sada posaditi u vrt i ostaviti ga tako godinma kao i tulipane
Ili ga moram posaditi u teglu pa na proljeće u vrt ,bojim se da mi ne smrzne
Opet mislim se ni luk zimi ne smrzne u zemlji pa onda ni ovaj ne bi trebao.
Mogu li gusto posaditi lukovice ili da ih mali raštrkam
Trebam li vaditi lukovice da se odmore ,pa u jesen opet saditi
Molim te kato kao vrsnog poznavaoca cvijeća udijeli mi koji savjet .Kad sam već kupila krivo cvijeće
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kate bome si se dobro naradila, ali kad se ovo sve popne uz ogradu uživat ćeš u lijepom cvjetnjaku .
Došla mi je sveki iz KT pa sam joj pokazivala vaše vrtove, a kako si joj ti blizu i jako voli ruže pokazala sam joj tvoj asortiman ruža i bananu i oduševljena je posebno onom penjačicom |
|
život je more
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Krasne biljke i dvorište, ni ja ne bi imala ništa protiv jedne onakve pošiljke koju si dobila, heheh
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan poklon si dobila,blago tebi,držim fige da ti se sve primi i lijepo razraste !
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To mora da je bio ogroman paket, svaka čast smrcko, samo me zanima koja je ono kamenjarka koja je pod brojem 23?
Vrt je zaista predivan, ne može biti ljepši, a na proljeće kroz ogradu ne budeš vidjela stvari svojih dragih susjeda!
lijepi pozdrav
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće ali su trube ipak svojom ljepotom sve nadmašile.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već preko nekoliko dana nikakvih noviteta od tebe, sigurno imaš šta pokazati
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katek draga ti si vrijedna ko mravac
moram se vratiti na trube jer ih tek sad vidim, a prekrasne su i moje su stigle od tebe, zato tako lijepo cvatu ali ove tvoje su prava drvca raskošnog cvijeta bome si se nasadila svega i svačega kada je stigao paket |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 109110111112113 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |