Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 272> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoya, ako si lani imala smokvu od lantane, možeš očekivati lantanu od mene, ako mi krenu kao prošle godine.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala ti proljeće, ako mi opstanu sve lantane od lani imat ću ih i previše. Dobivala sam ih i nešto sam kupila. A ove sam godine opet sijala - one najobičnje narančaste - one i žute su mi najljepše!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo da vas upoznam sa mojim novim ljubimcem. Malo je pognut i mršaviji je nego mu genetika nalaže, ali mlad je i pred njim je budućnost.
![]() Da se naslutiti da će mu i braća uskoro ugledati svjetlo dana.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ti si Hoya jako, jako vrijedna
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Počelo nicati, ma baš si prava sretnica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hvala na brizi. Jučer je konačno stigao zadnji nalaz i u redu je. Sad konačno mogu reči: Ne živim više u grču!
Sretna sam zbog svih, opusti se i uživaj!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya, tehnika narodu. Ja sam stavila komentar tamo, ali je pitanje, jesam li odradila sve što treba da komentar i ostane! Dakle: imaš zavidnu kolekciju!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nije pošteno, Hoya, sad ja moram čekati ponedjeljak da pogledam slide
(naime, na lap topu koji imam doma ne mogu gledati slideshow), a radoznala sam što si to sve skupila |
|
![]() |
|
Kolekcija možda jest, ali moje znanje ravno nuli. Ako za dva znam ime - puno sam rekla!
p.s. ostao je komentar - hvala!
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Nije uopće važno ime, moje cvijeće ima imena koja im ja dam -čupavi grbavi itd.. važno je da ti rastu i da uživaš u njima.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya i ja sam kao baka tamo prokomentirala, valjda kako treba, ali moram i ovdje.
Vrhunski odobrano, to si ti - naravno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
A da vidiš malih izdanaka ....
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Novitet su stvarno super...Kolica izgledaju dobro popunjena
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Polica je interesantna, a ovako napunjena izgleda super. Slideshow
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
klijalište i klijanci su super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |