Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 125> |
Korisnik | |
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav, nova sam (nova u forumu,a stara po šetanji vrtovima,pogotovo tvog vrta) ali nemam prikladnih riječi kojima bi opisala tu predivnu ljepotu slika i cjelokupnog dojma vrta. Tvoj je vrt sunce i onog dana kada u obzorju nema zrake sunca.Neka ti je sretno daljnje uređenje vrta.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala na odgovoru. Moj se kukurijek sam zasijao pa ću čekati da procvate, da vidim kakav će biti. Nadam se da ću i dočekati. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kao i uvijek tako i sad uživam u tvom vrtu i prekrasnim slikama proljeća.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Šafrani i leptirić
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ja već danima nisan videla ovako lepo, čisto i plavo nebo
![]() ![]() Uživaj va ranen proljeće, slike su krasne !!! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ponovo sam setala od stranice do stranice i sve kaj god sam vidla je u mojim ocima majestetisch !
Puno puta si pomislim kak su moje "ruzice" lepe a onda se sjetim tvojeg vrta i posramim se svojih misli ! |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
Šetajući vrtom zaboravim kako je grdo vrime vani.
Sve pohvale!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Muhle kod tebe je pravi proljetni ugođaj. Obožavam kukurjeke, a tvoji su prekrasni.....Imam klasične šumske i ove sam godine kupila na akciji jedan, predpostavljam ljubičasti..Uvijek ih rado gledam, ali preskupi su mi...Jedva čekam pravo proljeće i raskoš u tvome prekrasnom vrtu...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala u predivnim sličicama iz tvog vrta !!! Predivni kukurjeci i nebo od prošle subote !!!
![]() ![]() ![]() Jel ovo gore nandina !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Lantana - Free je u pravu ovo je Nandina domestica,neki kultivari imaju jače obojeno lišće zimi.
bugicaza5 - isto vrijeme je i u kod mene stalno oblačno i kiša. |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...iako sam već odavno fan i tvojega vrta i tvojeg pogleda na vrtlarenje uvijek me iznova oduševe i raznježe prvosezonske fotografije s tvojeg prelijepoh imanja i s radošću iščekujem cijelu paletu rascvjetanih šafrana...lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |