dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 108109110111112 119> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pala mi veza,idem pokušat ponovo da je uspostavim
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon sam uspjela,i ovu sam biljkicu kupila,ma nek ima nekih boja u kući
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo sam malo gnijezdo ugledala među stabljikama klematisa i ruže,možda će se ptičice vratit na proljeće kad olistaju i sakriju ga
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i naravno za kraj moja breza pokrivena injem
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno mi je drago što sam te navijački prozvala, vidim i kaktusići su u opticaju samo da ne uhvati kaktus gripa, e onda nema stajanja već tražit lijek a znaš koji je? još jedan u nizu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e pa kaktusomanija me drži poodavno,imam ja njih sa svih strana,samo molim Boga da se ne smrznu kao prošle godine,neponovilo se nikad više
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ,trebaš malo prigrliti te tvoje kaktusiće
Ljepota tvoga vrta i u zimskim danima dolazi do izražaja,samo to gnjezdo,pa breza,prekrasno. Često sam u mislima sa tobom u tvom vrtu |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe orhideje i bromelije, malo gnijezdo je jako simpa, a breza pokrivena injem je čarobna!!!!!
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka prekrasne su ti orhideje.Bromelije su me baš oduševile onako na hrpi.Bojim se da ne padnem i ja u napast uzeti od svega više komada,ljepše su na hrpi.A vidim da nemate ni snijega,sigurno ste sve poslali k nama.
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka,evo samo da znaš da virnem kod tebe,a ne prijavljujem se. Bromlije su baš lijepe, a breza onako svečano obučena je veličanstvena. Ja sam,na žalost moju morala ukloniti,počela mi je korjenom dizati terasu. pozdravčić i za tebe.
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na posjeti,snijega nema,toplo je ali to ne valja ,izvući će pupoljke na voću,gledam drijenjak samo što nije procvjeto,poneka hortenzija pupa a i jorgovan,a zima obično dođe sa minusima u februarušaljem mojim šetačima
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka ,bila videla i odusevila se,Orhideje,kao i uvek prelepe,kaktusi,(ne volim ih)lepi su,ali bromelijice su kao secer,i ova japanska tresnja je lepa nju mozes iz tog semena-bobice rasejati.Sve u svemu drago mi je da si nesto pokazala.Breza...pa kakva je kafa ispod nje?
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo koje godišnje doba kod tebe se uvijek ima šta za vidjeti. Daj molim te stavi slike koje si nam obečala sa tvog GO prošle godine
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svraćala sam pa da se javim
Pogled na tvoje orhideje i malene bromelije je pravo uživanje al' ipak više čeznem za lepotom tvoga vrta i nadam se na će ti proleće brzo stići...i ostati |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo i mene pregledala sam što ima novo kod tebe tvoji kaktusi se baš drže i prelijepi su kod mene 2 već uginula neznam što im je,inaće ih pazim i mazim ali izgleda uzalud, pozdrav za tebe i ziju
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Leona dođi pa da pijemo kaficu,predivno je ispod breze,pogled pukao na Sarajevsko polje ,na planinu Igman i Bjelašnicu,a rijeka Bosana vijuga dolinom
Dijana rado bih stavila no izgleda da me MM ne haje,nikako da nađe vremena da mi skine sa kamere slikice,ćim to urade stavljam slike Betty Boop i ja ga jedva čekam,a najviše da vidim šta je od biljkica prezimilo Fany ja sam moje kakruse ove godine unijela u prostoriju koja je topla ali nema baš puno svjetla i za sada dobro izgledaju,a ove sam neki dan kupila,no ako prežive biće valjda bebica za podijelit,i ja sam najveći dio dobila od zadranki i riječanki,pa ću i ja djeliti ćim maleni niknu,za sve vas šaljem milion poljubaca |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bodljikavce inače ne volim, ali ovi čupavi su mi baš simpatični. Zimsku trešnju možeš oblikovati kao stabalce. Nadam se da nećeš imati ništa protiv ako ovu tvoju sliku s gnjezdašcem iskoristim u edukativne svrhe - baš mi je super!
Pozdravčić! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti hvala na savjetu za trešnju ,pokušaću da je tako oblikujem,a za slikicu slobodno je koristi,ja slikam iz zadovoljstva i volim da i drugi vide moje slikice ,pozdravčić i tebi veliki
|
|
Odgovori | Stranica <1 108109110111112 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |