Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 119>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:50
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 13:52
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 14:13
pala mi veza,idem pokušat ponovo da je uspostavim
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 15:04
napokon sam uspjela,i ovu sam biljkicu kupila,ma nek  ima nekih boja u kući

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 15:07
ovo sam malo gnijezdo ugledala među stabljikama klematisa i ruže,možda će se ptičice vratit na proljeće kad olistaju i sakriju ga

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 15:09
i naravno za kraj moja breza pokrivena injem

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 17:00
Stvarno mi je drago što sam te navijački prozvala, vidim i kaktusići su u opticaju samo da ne uhvati kaktus gripa, e onda nema stajanja već tražit lijek a znaš koji je? još jedan u nizuLOL
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 19:42
e pa kaktusomanija me drži poodavno,imam ja njih  sa svih strana,samo molim Boga da se ne smrznu kao prošle godine,neponovilo se nikad višesmile79
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 19:51
Draga moja ,trebaš malo prigrliti te tvoje kaktusićeWink
Ljepota tvoga vrta i u zimskim danima dolazi do izražaja,samo to gnjezdo,pa breza,prekrasno.
Često sam u mislima sa tobom u tvom vrtuHug

smile113
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:07
Lijepe orhideje i bromelije, malo gnijezdo je jako simpa, a breza pokrivena injem je čarobna!!!!!  smile71
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 09:12
Sarajka prekrasne su ti orhideje.Bromelije su me baš oduševile onako na hrpi.Bojim se da ne padnem i ja u napast uzeti od svega više komada,ljepše su na hrpi.A vidim da nemate ni snijega,sigurno ste sve poslali k nama.
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 13:09
Sarajka,evo samo da znaš da virnem kod tebe,a ne prijavljujem se. Bromlije su baš lijepe, a breza onako svečano obučena je veličanstvena. Ja sam,na žalost moju morala ukloniti,počela mi je korjenom dizati terasu. pozdravčić i za tebe.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 13:46
hvala vam na posjeti,snijega nema,toplo je ali to ne valja ,izvući će  pupoljke na voću,gledam drijenjak samo što nije procvjeto,poneka hortenzija pupa a i jorgovan,a zima obično dođe sa minusima u februarusmile79šaljem  mojim šetačima
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 15:05
Sarajka ,bila videla i odusevila se,Orhideje,kao i uvek prelepe,kaktusi,(ne volim ih)lepi su,ali bromelijice su kao secer,i ova japanska tresnja je lepa nju mozes iz tog semena-bobice rasejati.Sve u svemu drago mi je da si nesto pokazala.Breza...pa kakva je kafa ispod nje?smile81
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 18:25
Bilo koje godišnje doba kod tebe se uvijek ima šta za vidjeti. Daj molim te stavi slike koje si nam obečala sa tvog GO prošle godinesmile143
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 18:38
Svraćala sam pa da se javim
Pogled na tvoje orhideje i malene bromelije je pravo uživanje
al' ipak više čeznem za lepotom tvoga vrta i nadam se na će ti proleće brzo stići...i ostati
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 22:32
evo malo i mene  pregledala sam što ima novo kod tebe  tvoji kaktusi se baš drže  i prelijepi su kod mene 2 već uginula neznam što im je,inaće ih pazim i mazim ali izgleda uzalud, pozdrav za  tebe i ziju
smile79
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 14:15
draga Leona dođi pa da pijemo kaficu,predivno je ispod breze,pogled pukao na Sarajevsko polje ,na planinu Igman i Bjelašnicu,a rijeka Bosana vijuga dolinom
Dijana rado bih stavila no izgleda da me MM ne haje,nikako da nađe vremena da mi skine sa kamere slikice,ćim to urade stavljam slike
Betty Boop i ja ga jedva čekam,a najviše da vidim šta je od biljkica prezimilo
Fany ja sam moje kakruse ove godine unijela u prostoriju koja je topla ali nema baš puno svjetla i za sada dobro izgledaju,a ove sam neki dan kupila,no ako prežive biće valjda bebica za podijelit,i ja sam najveći dio dobila od zadranki i riječanki,pa ću i ja djeliti ćim maleni niknu,za sve vas  šaljem milion poljubaca
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 23:07
Bodljikavce inače ne volim, ali ovi čupavi su mi baš simpatični. Zimsku trešnju možeš oblikovati kao stabalce. Nadam se da nećeš imati ništa protiv ako ovu tvoju sliku s gnjezdašcem iskoristim u edukativne svrhe - baš mi je super!Big%20smile
Pozdravčić!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 16:21
baš ti hvala na savjetu za trešnju  ,pokušaću da je tako oblikujem,a za slikicu slobodno je koristi,ja slikam iz zadovoljstva i volim da i drugi vide  moje slikice ,pozdravčić i tebi veliki
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,392 sekundi.