Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštani cvijet - Hoya
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voštani cvijet - Hoya

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 25>
Korisnik
Poruka
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 09:54
Originalno poslano od člana Tanja 20 Tanja 20 napisao:

Tatjana da li možda imaš sliku malog pupoljka od hoye?
Da nam pokažeš kako izgleda. Moja je nešto pustila, ali nisam sigurna da li je pupoljak ili listić
Ali tako se radujem pupoljku??
Tanja dali sam ti pomogla,nadam se da se dobro vide faze cvatnje kod moje hoye.smile64
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 11:54
Ja moje cvjetove čekam, stvarno od 5 do 10 mjeseca meni
hoja cvate.I sada sam zbog ljubomore što veše cvatu otišla na balkon i moja hoja ima pupšove. Moram je prihraniti.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 11:59
Moja isto tako nekako cvate,a da sam još "uviđavnija vlasnica"gdje bi nam bio kraj.smile71
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 13:45
Vidjeli ste našu. Sad se nadam da će i kćeri procvasti ove godine. Malo smo ih zaboravili na minusu u 10 mj, pa sad ponovo rastu ko blesave, a skoro su se smrznule . Par grančica smo odrezali i uspjeli ih spasiti.

Štete što ne mogu naći sliku da vidite kako je mama cvala prije 3-4 godine, odjednom po 10-15 , max 18 cvjetova je bilo. Očekujemo je ove godine u punom sjaju, još uz vaš pokoji savjet ima da bude sva u cvatu.
Neka se sve zeleni
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 13:52
ClapMirjam,hoja ti je prekrasna.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 13:54
ne treba ti savjet, samo je lijepo njeguj, ja sam već od nje pomalo umorna. Ali sam zapelcala 5 kom, dva su divljala u rastu a ostala tri mrgolje.
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 13:59
Ma mene više izmuče kaktusi i clematisi nego hoya. I radovi po kući uzmu svoj danak u mom rasporedu. Naslijedili smo bolja polovica i ja kuću od moje bake i sad udri, rastavljaj i sastavljaj, kako kuću tako i vrt. Ali u 4 god vide se bome plodovi truda, kako u kući tako i u vrtu.
Neka se sve zeleni
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 14:35
da se  ne bi tko zaletio -u kauflandu ovu biljku prodaju pod hoyinim imenom
http://en.wikipedia.org/wiki/Chamelaucium  Clown
i to samo zato jer na etiketi piše wax flower - voštani cvijet, a to što u produžetku piše da je vrsta australske mirte, biljka namjenjena za vani itd., a ne puzavica za kućne uvjete, nikom ništa

usput da spomenem da su sadnice presuhe, vjerovatno na izdisaju i bar 90 % njih ne bi rijeka amazona pomogla
Na vrh
Bonsai... View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bonsai... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 15:57
   MIRJAM PRELIJEPO  !!!!!smile120
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 11:13
Mirjam prelijepe su slikice. A joj kak sam ljubomorna :)
Nisam dugo bila na forumu, ali svaki dan gledam svoju hoyu kao u boga i vidim samo da tjera listiće kao luda. Ne mogu dočekati da procvijeta. Samo da me ne iznevjeri. Sad kad sam pregledala tvoje slike brže bolje sam otišla do nje, ali ništa takvo nisam našla...:(
Ma valjda će me razveseliti ove godine, tko zna???
I usput hvala ti mirjam na predivnim slikama, stvarno si me obradovala.
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 20:21
U očekivanju cvjetova. Ima nekih 10 pupova, par većih. Prvi će uskoro !!!SmileSmileSmile
Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 19:18
Evo prviSmileSmileSmile
Prvi

Drugi od iza i od naprijed jer je nemoguće do njega prići

Neka se sve zeleni
Na vrh
Marti View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 22:09
cestitam :)) jedva cekm da moja izraste da procvjeta... :))
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 22:15

Klimatis,isplatilo se čekati a ovo je tek početak cvatnje.smile57

Na vrh
cvjećarka12 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjećarka12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 23:49
klimatis a samo ja itanja imamo još poćekati
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 09:57
Jedva čekam da počnu širit miris. Baš sam sretna, budem slikala kad počnu suziti.SmileSmile
Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 17:51
CvijetakBig%20smile

Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 18:02
I još preko 20 pupovaTongueTongueTongueTongue

Neka se sve zeleni
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 19:25
smile227I kod tebe prekrasno miriše,divna je.
Na vrh
orchid View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 21
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orchid Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 13:25
Pozdrav svima, prelijepe su vam hoye. Moja je godinama cvjetala k'o luda, a onda smo je zbog nekih radova morali premjestiti. Vec dvije godine-nista!!!... Mislim da je ljuta na mene...Ili sam je previse "smotala"Unhappy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.