Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja moje cvjetove čekam, stvarno od 5 do 10 mjeseca meni
hoja cvate.I sada sam zbog ljubomore što veše cvatu otišla na balkon i moja hoja ima pupšove. Moram je prihraniti. |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Moja isto tako nekako cvate,a da sam još "uviđavnija vlasnica"gdje bi nam bio kraj.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Vidjeli ste našu. Sad se nadam da će i kćeri procvasti ove godine. Malo smo ih zaboravili na minusu u 10 mj, pa sad ponovo rastu ko blesave, a skoro su se smrznule . Par grančica smo odrezali i uspjeli ih spasiti.
Štete što ne mogu naći sliku da vidite kako je mama cvala prije 3-4 godine, odjednom po 10-15 , max 18 cvjetova je bilo. Očekujemo je ove godine u punom sjaju, još uz vaš pokoji savjet ima da bude sva u cvatu. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ne treba ti savjet, samo je lijepo njeguj, ja sam već od nje pomalo umorna. Ali sam zapelcala 5 kom, dva su divljala u rastu a ostala tri mrgolje.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ma mene više izmuče kaktusi i clematisi nego hoya. I radovi po kući uzmu svoj danak u mom rasporedu. Naslijedili smo bolja polovica i ja kuću od moje bake i sad udri, rastavljaj i sastavljaj, kako kuću tako i vrt. Ali u 4 god vide se bome plodovi truda, kako u kući tako i u vrtu.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da se ne bi tko zaletio -u kauflandu ovu biljku prodaju pod hoyinim imenom
http://en.wikipedia.org/wiki/Chamelaucium ![]() i to samo zato jer na etiketi piše wax flower - voštani cvijet, a to što u produžetku piše da je vrsta australske mirte, biljka namjenjena za vani itd., a ne puzavica za kućne uvjete, nikom ništa usput da spomenem da su sadnice presuhe, vjerovatno na izdisaju i bar 90 % njih ne bi rijeka amazona pomogla |
|
![]() |
|
Bonsai... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
MIRJAM PRELIJEPO !!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Mirjam prelijepe su slikice. A joj kak sam ljubomorna :)
Nisam dugo bila na forumu, ali svaki dan gledam svoju hoyu kao u boga i vidim samo da tjera listiće kao luda. Ne mogu dočekati da procvijeta. Samo da me ne iznevjeri. Sad kad sam pregledala tvoje slike brže bolje sam otišla do nje, ali ništa takvo nisam našla...:( Ma valjda će me razveseliti ove godine, tko zna??? I usput hvala ti mirjam na predivnim slikama, stvarno si me obradovala. |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
U očekivanju cvjetova. Ima nekih 10 pupova, par većih. Prvi će uskoro !!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Evo prvi
![]() ![]() ![]() Prvi ![]() ![]() Drugi od iza i od naprijed jer je nemoguće do njega prići ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Marti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 10 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 122 |
cestitam :)) jedva cekm da moja izraste da procvjeta... :))
|
|
![]() |
|
Klimatis,isplatilo se čekati a ovo je tek početak cvatnje. |
|
|
|
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
klimatis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jedva čekam da počnu širit miris. Baš sam sretna, budem slikala kad počnu suziti.
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Cvijetak
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
I još preko 20 pupova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orchid ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |