Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 21> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što se tiče šljiva to ću obaviti kod kume i ona ih ima jako puno, ali ja ću doći u svakojako cvijeće i trave za jesen i zimu.
Vidiš netko skuplja drva za zimu a ja cvijeće i trave...baš mi treba godišnji odmor...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Trebal bu i nama neko za spremanje drva! Dobro došla!
Kak je ljepo kad se cijelu godinu izmjenjuju boje! svaki dan nešto novo. Ove godine po prvi put imam cosmos, daturu i trublje. Tekoma i lozica su prvu godinu svog života tak ljepo napredovale. Napokon stižemo pokositi sve na vrijeme jer imamo dobru kosilicu. Sve je super. A ruže- fenomenalne su! Evo friških cvjetića ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i eto - ipak smo maknuli brezu! Sigurnost na prvom mjestu. Ipak je biola jako oštećena pri dnu. ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
E, ona slika sa ružama i prozorom je prefenomenalna! Vrlo umjetnički... Svaka čast! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
pa divota je gledati to vaše cviče
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao i uvek - predivno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo cvijeće, uz to još fotograf ima smila za detalje! Kud ćeš bolje?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma prelistala sam već ovu tvoju zadnju raskoš, ali nisam ništa rekla, to nije baš u redu, jer ima prekrasnih slikica
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uvijek me oduševe vaše biljčice i volja
![]() |
|
![]() |
|
Godišnji odmor. Nisam na moru, uzela sam predah od kompa (tu pa tam navratim vidjeti kaj se dešava), odmaram na dvorištu(lovim bojicu), u šetnji Flik i ja tražimo ljekovite biljčice i skupljamo sjemenke. Miha dela tak da njega ni ne vidim- godišnji, kad vam velim!
![]() Evo malo uživancije i za vas. Neki dan smo Miha i ja čekali da se datura otvori- snimili smo i filmić. Traje cca 30-tak minuta. Prekrasno. Otvori se u 15-ak minuta, a onda se latice šire kao plahta. Šteta kaj traje samo jedan dan. ![]() ![]() Andreina kleoma je procvala i ko neki kukac me gleda dok šećem vrtom ![]() prekrasna je ![]() frajle u sumrak "svjetle" ![]() ona je opet zelena!!! Imam zelenu ružu! ![]() ![]() ljepe kate - nisu li malo prerano! ![]() ![]() sunce lagano zalazi i vrtu daje posebnu čar ![]() a dalije ovako osunčane i same izgledaju kao sunčeka ![]() ![]() I sad je vrijeme za šetnju, a u šetnji kraj potoka nam se pridružio i vodeni prijatelj- kornjača. Nemam pojma od kud je , ali sad možemo reči da i u našem potoku ima života! ![]() ![]() Flik je videl "veliku" kornjaču i više se neide kupati! Zvjer je opasna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šefi ovo je bilo prekrasno. Lijepe kate se otvaraju i kod mene, onako stidljivo, kleoma također Andreina - baš je i moja kao veliki kukac i duuuugo cvjeta, a tvoja je prekrasna.
Kornjača je baš zgodna, valja je nekako zadržati tu da vam ne zbriše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Ajme, prava barska kornjača......divno!
Kleoma je prelijepa....što kažete...od Andree...hm....
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Šeflera, divno, lipo, krasno. Kornjaču mi je uvik lipo vidit (ima je jedan susid) ali ta ne ide u vodu, kleoma mi je prekrasan cvit, a Flik šta da kažem a nije rečeno o njemu jednom ričju sve naj naj naj
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je već rečeno-fenomenalno!!!!
Daj slikaj ovu zelenu ružu kad se otvori
![]() |
|
![]() |
|
Dunke! Korni se šeće po dnu potoka od suseda do nas. Već je tjedan dana tamo- kaj vodene kornjače jedu? Ja bi odmah išla delati bazen za nju!
![]() Sasha- sliknem ju naritlih! Baš me razveselila. Nisam nikad vidjela zelenu ružu! To je MKM kupila u konzumu pod mini ruže- na akciji! Već su bile skroz suhe, ali eto ipak su opstale. Čini mi se da baš i nije mini, malo je maksi-mini! A evo i novo odmaralište koje je pokretno (zemeš i nosiš po vrtu di očeš) ![]() |
|
![]() |
|
Baš slatko za tvoje veliko imanje, ja bih mogla imati samo onaj dječji stolac, bez naslona i premještati ga s jednog kraja na drugi, a da mi se pogled na moje dvorište i na promijeni.
Ovo je preslatko, ma stvarno vam mašte ne fali.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I kod mene su lepe kate pocele cvetati,sad im je bas vreme...datura ti je super,a ruza bas ima neobicnu boju.
|
|
![]() |
|
Kišica pada. Vani je prehladno za sjedenje na terasi. sva sreća kaj smo jučer napravili 200-tinjak fotki pa se imam s čim zabavljati.
Ona zelena ruža u sredini je požutila ![]() LJepe kate su sve ljepše ![]() |
|
![]() |
|
Andrein slak
![]() Teakina trubica ![]() nove krizantemice u kopanji ![]() ![]() Ova ruža je prošle godine napadnuta. Cijelu sam ju odsjekla. Nisam mislila da će išta biti od nje, ali eto novi izdanci su ipak potjerali i ona je upravo u cvatu. Iduće godine bu vjerojatno još gušća i ljepša ![]() A ova crvena dalija je neumorna. Zbilja me iznenađuje koliko je gusta i prepuna cvijeta. ![]() A Silvekin kosmos je pošašavio ![]() I klorofit je procvao po drugi put ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |