Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 54>
Korisnik
Poruka
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 17:42

i dalje se krećemo, prema mostu......

......

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 17:49
...prešli smo reku...

...

...

...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 17:55
sporo napredujemo...

...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 17:58
...potočić je sada mali...ali idemo naviše do arčilenda...

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 18:05
Baš ti je super šetnja uz rijeku!
Možeš i ovakosmiley
Pas je presladak!Plišanac mali ,čupavipoljubacI njemu godi šetnja,
ali ima važnog posla usput.Dok se potpiše na svako stablo....smiley
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 18:08
opa...nije loše...valjda ćemo proći...

...teško...

trebalo bi da se popnemo......

...ludilo...prolazili smo ovde ja i MM, neposredno nakon kupovine...
čeka nas puno posla......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 18:20
...kakav panj......u arčilendu, često, lopovi seku drveće...najčešće za pritke i ražanj...
ovo je od ranije...verovatno predhodni vlasnici...

kakvo čudno drvo......na šta li ću još naići......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 18:46
...i baš kad je postalo najzanimljivije...crkla mi baterija na foto aparat......
mogu da vam kažem da smo se jedva provukli kroz gustiš......ali vredelo je...
nastavak sledi......
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2014 u 18:51
ja se .........
...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 11:41
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Baš ti je super šetnja uz rijeku!
Možeš i ovakosmiley
Pas je presladak!Plišanac mali ,čupavipoljubacI njemu godi šetnja,
ali ima važnog posla usput.Dok se potpiše na svako stablo....smiley

miska
, svaka ti je na mestu...u ovakvu šetnju, idemo samo kad je dan lep, kao što je bio u petak...ni ...ni ...ni ...ni ...15 stepeni...idealno..mirno...
...što se tiče potpisivanja...nemoguć je...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 12:03
Originalno poslano od člana zova zova napisao:

Divne su ove tvoje kupusnjače i salata.Kakve su bile jesenas,kad su sada ovakve,svaka čast.Pošto je sezona krmokolja i samo meso,meso na milion načina,baš bi dobro došla neka čorbica od svega ovog zajednoSmile

Draga zova, videla sam da si bila u posetu arčilendu ...samo ove slave me uništiše ...
...nisam stigla odmah da se javim......
bacam se na povrće......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 12:08
kad sam već tu, da stavim malo žita za ptičice...još pre nekoliko dana videla sam da je hranilica prazna, ali zaboravim da ponesem semenkice......

...

...

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 16:11
Draga moja,evo mene opet po dozu svježeg zraka i dobre zabave!Smile
Vidim...puno toga sam propustila! Kod tebe,uvijek nešto novo i zanimljivo! Moram ti reći da me oduševila ova slika

Skladna mala obitelj,psić i prekrasna priroda! Savršeno!Heart

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 16:24
Da, draga moja Miranda, predivna slika...taj dan, kad je ova slika napravljena, bio je stvarno divan dan i "poseban" dan za moju porodicu...pre odlaska u arčilend, bili smo na ručak i slavili to što je naš sin uravo bio odbranio rad na master akademskim studijama kriminalistike...nakon ručka, pokupili smo malog čupavka...jer kako bez njega...
na slici su MM, sin, njegova devojka i čupko...ja slikam...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 16:35
Čestitke sinusmile141
Krasne su slikice, kao da sam i sama šetala prirodom smile159
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 17:02
hvala, draga moon, ...

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 19:38
Čestitke i od mene!smile55
Da znaš da sam baš uživala u šetnji s tobom i Čupkom!Wink A to da "sporo napredujete"...to ti vjerujem!LOL
Moj Oskar bi se izbezumio kad bi vidio toliko stabala,a na svakom mora ostaviti "poruku"smile96 Šetnja bi,vjerovatno,trajala danima!LOL
Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 19:53
Čestitke odHeart
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2014 u 21:55
Čestitke sinu i roditeljima! Šetnja arčilendom opušta, posebno kroz ovaj gustiš kojeg namjeravate urediti.
Sutra je novi dan.
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2014 u 19:46
Miranda,
zova,
lucy,

...hvala vam puno...
što se tiče ...ima dana, kad imam više vremena i onda i mogu da podnesem da se on razvrće uz put...ali ponekad mi stvarno dođe da se ...onda ga vežem i bukvalno ga vučem...dešavalo se par puta, najčešće kad dođemo do mosta, da hoće da se zadrži malo duže...zbog drugih pasa...ako ga na silu odvedem do arčilenda......on čeka da se nešto zamajem...i klisne dole do reke......jednom se čak, sam, vratio kući...neću ni da vam pričam kako sam se osećala, od brige... sina kući, a on tamo.........jezik do zemlje...ali istera svoje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.