Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 20:56
Slatki leptirić se cijeli dan odmarao i fino papao na cvijetu djevojačkog oka

Divizma u cvijetu, meni jako impozantna biljka

Saxifraga paniculata

Sedum rupestre cristatum

Lysimachia nummularia

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 21:48

Povratila sam se nekoliko stranica unatrag i vidjela dosta toga lijepog, o kombinacijama neću pričati jer su naprosto fantastične, sklad boja je božanstven a ono što mene veseli su sukulentni koji su preljepi jedri i zdravi, mala nezgoda s čuvarkućom može se ispraviti odsjeci je do zdravog malo zasuši rez i ponovo posadi, ponovo će biti nova, moje su mjesec dana visile na božićnom vjenčiću i zao mi ih je bilo baciti pa sam ih bocnula a one su se primile, doduše to su one starinske  a ne kultivari.

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2014 u 22:36
ali ovaj sedum mi se posebno sviđa
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 07:34
Sedum rupestre cristatum je baš poseban... smile106
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 10:40

Draga Aralija, tvojim sukulentima se neprestano divim, i smatram te jednim od velikih uzora, dobiti tvoju pohvalu stvarno mi je velika čast i puno ti hvala!

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2014 u 10:47
Fany, Bugice, drage moje , biti će i koji komadićak za vas Wink
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 17:35
Cymbalaria muralis

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 17:46
Pogledajte ovo malo čudo od hortenzije, zapelcana grančica nema ni desetak cm, a već cvate Heart

Kućna srećica se utrostručila od prošle jeseni

meni jako poseban žuti karanfilić

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 18:17
TemziHug
Predivno ti je sve!Sukulenti posebno
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 20:13
Miska hvala
Uf jaaaako volim sukulente, nikad ih dosta, još imam puno želja...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 22:28
prelijepo je kod tebe, na sukulente sam se i ja navukla ovdje na forumu

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2014 u 22:51
Hvala ti Enrikova nona, mene sukulenti prate još od malena, moja mama ih je imala jako puno, ali eto kroz godine puno ih se podijelilo, dosta nestalo, zbog nedostupnosti informacija o njihovom gajenju...zato se sad i meni i njoj ljubav prema njima ponovno rodila i krećemo ispočetka sa puno više znanja!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 00:07
Nema ljepše slike uživo od mnoštvo leptirića koji oblijeću oko cvijeća.
Sedum rupreste kristatum, meni nepoznat, prvi put viđen. Odmah je privukao moju pažnju zanimljivim pletom. Podsjetio me na ručni rad, na ručni vez vunenih tepiha.
Sutra je novi dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 00:24
Hvala draga Lucy
Moram ti priznati da mi tvoji komentari jako puno znače i ostavljaju velik dojam na mene, i na tome ti puno hvala!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 08:41
Opet sam malo zavirila.....Lijepo.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 09:20
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Fany, Bugice, drage moje , biti će i koji komadićak za vas Wink

Već se veselim! Embarrassed smile126Predivan je!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 09:36
Milica7, Bugice smile79 Hvala na posjeti!
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 09:53
Evo i ja prijavljujem posjet Ne mogu vjerovat da je vrtek jednogodišnjak. Svaka čast! Lijepo si iskombinirala, a biljkice su tako jedre, zelene i zdrave. Sukulenti su krasni a kako i sama počinjem sa čuvarkućama i sl. ovdje sam imala priliku i naučiti kako se zapravo zovu. Sve je prelijepo, moram ponoviti posjet da bi nešto mogla izdvojiti. Samo naprijed!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 10:23
Petit dobrodošla u moj vrtek i hvala ti na divnim riječima.Radujem se tvojem slijedećem posjetu!
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 12:29
Evo i mene. Pogledala sam sve što sam propustila zadnjih dana... i vraćala se par puta! Sve je prekrasno! Nadam se da se ostale biljčice neće naljutit ako posebno pohvalim sedume i sukulente! Divni su!smile71
I među njima imam favorita:
Graptopetalum bellum-chihuahua flower.... lijepa biljka i odlično ime!LOL Valjda je Mini taj najdraži!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.