Vrtek |
Odgovori | Stranica <1 910111213 35> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatki leptirić se cijeli dan odmarao i fino papao na cvijetu djevojačkog oka
Divizma u cvijetu, meni jako impozantna biljka
Saxifraga paniculata
Sedum rupestre cristatum
Lysimachia nummularia
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Povratila sam se nekoliko stranica unatrag i vidjela dosta toga lijepog, o kombinacijama neću pričati jer su naprosto fantastične, sklad boja je božanstven a ono što mene veseli su sukulentni koji su preljepi jedri i zdravi, mala nezgoda s čuvarkućom može se ispraviti odsjeci je do zdravog malo zasuši rez i ponovo posadi, ponovo će biti nova, moje su mjesec dana visile na božićnom vjenčiću i zao mi ih je bilo baciti pa sam ih bocnula a one su se primile, doduše to su one starinske a ne kultivari. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali ovaj sedum mi se posebno sviđa
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sedum rupestre cristatum je baš poseban...
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Aralija, tvojim sukulentima se neprestano divim, i smatram te jednim od velikih uzora, dobiti tvoju pohvalu stvarno mi je velika čast i puno ti hvala! |
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cymbalaria muralis
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledajte ovo malo čudo od hortenzije, zapelcana grančica nema ni desetak cm, a već cvate
Kućna srećica se utrostručila od prošle jeseni
meni jako poseban žuti karanfilić
|
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miska hvala
Uf jaaaako volim sukulente, nikad ih dosta, još imam puno želja...
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Enrikova nona, mene sukulenti prate još od malena, moja mama ih je imala jako puno, ali eto kroz godine puno ih se podijelilo, dosta nestalo, zbog nedostupnosti informacija o njihovom gajenju...zato se sad i meni i njoj ljubav prema njima ponovno rodila i krećemo ispočetka sa puno više znanja!
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema ljepše slike uživo od mnoštvo leptirića koji oblijeću oko cvijeća.
Sedum rupreste kristatum, meni nepoznat, prvi put viđen. Odmah je privukao moju pažnju zanimljivim pletom. Podsjetio me na ručni rad, na ručni vez vunenih tepiha. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Lucy
Moram ti priznati da mi tvoji komentari jako puno znače i ostavljaju velik dojam na mene, i na tome ti puno hvala!
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam malo zavirila.....Lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već se veselim! Predivan je!
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja prijavljujem posjet Ne mogu vjerovat da je vrtek jednogodišnjak. Svaka čast! Lijepo si iskombinirala, a biljkice su tako jedre, zelene i zdrave. Sukulenti su krasni a kako i sama počinjem sa čuvarkućama i sl. ovdje sam imala priliku i naučiti kako se zapravo zovu. Sve je prelijepo, moram ponoviti posjet da bi nešto mogla izdvojiti. Samo naprijed!
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Petit dobrodošla u moj vrtek i hvala ti na divnim riječima.Radujem se tvojem slijedećem posjetu!
|
|
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene. Pogledala sam sve što sam propustila zadnjih dana... i vraćala se par puta! Sve je prekrasno! Nadam se da se ostale biljčice neće naljutit ako posebno pohvalim sedume i sukulente! Divni su!
I među njima imam favorita: |
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |