Sabljica - sansevierija |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | ||
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Glikica znao sam ja da češ ti i meni ostaviti neku
Monna jeste i napokon da je imam,a i ta kod tebe je super
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma skoknula bih ja po jos koju....ali plodine daleko, a auto na popravku
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a i ja sam mislio da su mi daleko plodine a kad trebam otiči da vidim šta imaju od cvjeća onda me eto tamo,a vidio sam i jednu ljepu kliviju
|
||
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav svima. Moji su roditelji imali onu sabljicu sa žutim rubom, ali je bila na kiši i dobivala previše vode, pa je cijela istrunula. U jednom sam trenu uzela sirotu biljku, skinula sve istrunule dijelove i ostala sa doslovno jednim listićem koji sam odnijela doma, sklonila od kiše i zalijevala kako treba. Brzo se ukorijenila, a nakon nekog vremena izašla je i nova biljka, koja je zdrava i lijepo napreduje, ali nema žuti rub, samo je zelena prošarana. Zašto, hoće li se rub kasnije pojaviti?
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
jaizelenilo
Novo sjeme Pridružen: 29 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bok :)
ja bih na tvojem mjestu biljku stavio na što sunčanije mjesto pa će se s vremenom žuti rub vratiti. javi nam kako napreduje
|
||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
samo oprezno zalijevaj, nikada u sredinu biljke i nadoci ce ona....
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nikako na sunce,ali na svjetlo mjesto i s malo vode.inače ona je biljka za ''lijene žene'' tj.ne voli baš uznemiravanje.ja ih imam godinama i često zaboravim da ih imam.samo neka im nije hladno.drugo ne traže
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jaizelenilo
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja pak, iz svog iskustva mogu reći kako ne raste tako bujno u sjenovitim uvjetima. Listovi su viši i od 1,2m, više ju ne mogu ni micat koliko je teška, samo ju guram :) bum stavio fotke |
||
jaizelenilo
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sobno_cvijece/sanseveria/73404.aspx][/URL]
to je ta koju guram :) bila na prozoru na južnoj strani u uredu godinama :) |
||
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivna je!
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepe bujne sabljice
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prvi puta imam ovu biljku. Preko ljeta mislim ju držati na balkonu. Da li mora biti u potpunom hladu ili ju smije "dohvatiti" jutarnje sunce ?
|
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Smije jutarnje
|
||
|
||
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odlično, baš mi to odgovara. Hvala puno.
|
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |