moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je zanimljiv onaj cvjetak sa žutim lopticama, ma ima puno toga zanimljivoga, samo te žute loptice nisam dugo vidjela.....a lavanda - romantična slika
![]() Povrtnjak je lijepa gastro priča
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Da mi je "nosom" ući u ovo polje lavande
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
moon
![]() rajski vrtovi ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Samo naaprijed
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
kako je divno polje lavande,vrt,sve je bez i jedne travcice...predivno mikice nasa...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Fiki
![]() JosipaNu pozdravljam te. Daleko od toga da nema trave, ima je na izvoz, samo pazim da je ne uhvatim foticem ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
haha onda smo iste....ja ciljam pa ako je koja u kadru cupam da uslikam.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
je, a sta ces...polje veliko a ja kraj posla i djece jedva stignem ono najnuznije napraviti...cvijetnjak mi je podivljao skroz ali i njemu cu se valjda uspjeti posvetiti uskoro...
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Samo koliko mozes i koliko te raduje...ako si zaposlena nikakvo cudo..ja kod kuce pa povremeno se zaletim...a moglo bi sve blistati...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo ponovno uhvatila malo vremena da poslikam...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Koliko papričica... jesu li ljute?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
[QUOTE=mikica.dm]
![]() ![]() /QUOTE] Od ove dvije slikice se dugo nisam mogla odvojiti ! Neznam koja mi je gladiola ljepsa ! |
|
![]() |
|
Pozdrav, dijana7566. Nisu previse ljute. Samo malo
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Gute Fee, ove ljubicaste su mi nove, prije sam imala samo crvene. Proljetos sam malo prosirila "repertoar" s novim bojama. Imam i egipatsku, ali ona kasnije cvate...
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Buddleja je procvala, ove godine duplo veca nego lani
![]() ![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Rastu kao gljive na kiši, krasna ti je
![]() |
|
![]() |
|
Je, Moon, stvarno brzo raste.
Danas sam isla pobrati svoj eksperiment - azuki grah, kojeg sam onako za probu probala sijati. Mogu reci da je krcat mahunama, i da mu nasi klimatski uvjeti ocito ne smetaju, iako potjece s Himalaje. ![]() ![]() Posijala sam par redova, bit ce dovoljno za zimnicu ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
S obzirom da je danas sunce poprilicno przilo, zakljucila sam da bi jedna lubenicica mogla biti pravo rjesenje za osvjezenje
![]() Kazu da se zrelost moze procijeniti na par nacina, ja obicno gledam da je strana na kojoj je lezala bijela i da je pod dlanom lagano "rebrasta". ![]() ![]() ![]() ![]() Boja djeluje malo svijetlo, ali uvjeravam vas da je bila odlicna ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |