Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 16>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2015 u 20:40
Kako je zanimljiv onaj cvjetak sa žutim lopticama, ma ima puno toga zanimljivoga, samo te žute loptice nisam dugo vidjela.....a lavanda - romantična slika smile227
Povrtnjak je lijepa gastro priča 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2015 u 07:10
Da mi je "nosom" ući u ovo polje lavande smile89. Krasne su ti gladiole, a povrtnjak smile181
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2015 u 16:42
moon
rajski vrtovi
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2015 u 14:03
Samo naaprijed Thumbs Up
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2015 u 10:51
kako je divno polje lavande,vrt,sve je bez i jedne travcice...predivno mikice nasa...Heart
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2015 u 10:59
Fiki
JosipaNu pozdravljam te. Daleko od toga da nema trave, ima je na izvoz, samo pazim da je ne uhvatim foticem
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2015 u 11:01
haha onda smo iste....ja ciljam pa ako je koja u kadru cupam da uslikam.....smile39
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2015 u 11:08
je, a sta ces...polje veliko a ja kraj posla i djece jedva stignem ono najnuznije napraviti...cvijetnjak mi je podivljao skroz ali i njemu cu se valjda uspjeti posvetiti uskoro...
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2015 u 11:13
Samo koliko mozes i koliko te raduje...ako si zaposlena nikakvo cudo..ja kod kuce pa povremeno se zaletim...a moglo bi sve blistati...
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2015 u 20:27
Evo ponovno uhvatila malo vremena da poslikam...

zatvori usta, otvori oci
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2015 u 20:30

zatvori usta, otvori oci
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2015 u 20:31
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2015 u 21:51
Koliko papričica... jesu li ljute?
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2015 u 22:47
[QUOTE=mikica.dm]

/QUOTE]

Od ove dvije slikice se dugo nisam mogla odvojiti ! Neznam koja mi je gladiola ljepsa !

Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2015 u 18:26
Pozdrav, dijana7566. Nisu previse ljute. Samo malo
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2015 u 18:28
Gute Fee, ove ljubicaste su mi nove, prije sam imala samo crvene. Proljetos sam malo prosirila "repertoar" s novim bojama. Imam i egipatsku, ali ona kasnije cvate...
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2015 u 13:54
Buddleja je procvala, ove godine duplo veca nego lani

zatvori usta, otvori oci
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2015 u 16:47
Rastu kao gljive na kiši, krasna ti je smile55
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2015 u 17:08
Je, Moon, stvarno brzo raste.

Danas sam isla pobrati svoj eksperiment - azuki grah, kojeg sam onako za probu probala sijati.

Mogu reci da je krcat mahunama, i da mu nasi klimatski uvjeti ocito ne smetaju, iako potjece s Himalaje.

Posijala sam par redova, bit ce dovoljno za zimnicu
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2015 u 17:13
S obzirom da je danas sunce poprilicno przilo, zakljucila sam da bi jedna lubenicica mogla biti pravo rjesenje za osvjezenje

Kazu da se zrelost moze procijeniti na par nacina, ja obicno gledam da je strana na kojoj je lezala bijela i da je pod dlanom lagano "rebrasta".

Boja djeluje malo svijetlo, ali uvjeravam vas da je bila odlicna
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,173 sekundi.