Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 142> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha ha,stvarno je sladak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Glickice, molim te nemoj se ljutiti upravo sam ti ukrala sliku erotskog dlakavca, moram ju mejlati kćeri, ne vjeruje dok joj pričam kakav je.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
kaktus ubija, orginalan je
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
aha Svesa i Josipa, dobar ?
Travo, nemaš frke, al molim povratnu reakciju od kćerke, i moji u kući mene stalno zezaju za taj cvijet. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
bilo je ovako : "Nemrem belivit, strašno, strašno, jel to zaj.......a ili istina, strašno..."
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Evo me u šetnji kroz tvoj vrt,pa kod tebe zanimljivo,imaš pravog erotskog ljepotana he-he....baš izgleda za nepovjerovat,nemoš ga opisat dok ne vidiš....sve cvijeće ti je predivno....a onaj dlakavac
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni bodljići
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
hvala svima što ste se sa mnom zabavljali na račun moga kaktusića, a sad nešto novoga: naime dio ovoga je sa mnom došlo kući z Podravine u Slavoniju(lopoči), a ova pernata živina me je tako povijala, da sam bježala glavom bez obzira.....poslije su mi rekli da je to zato " kaj im nisam donesla nekaj za papati " a ja sam ih samo slikala !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovo je bio zadnji klik, a onda bježanija na obalu:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pregledavam vrtove jer sam 2 tjedna u zaostatku i kod tebe svašta novoga i lijepoga.Kaktusi su me oduševili,lijepi su i neki vrlo neobični.Ove slike za kraj su me raznježile,dobro si snimila,kao za razglednicu.
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
E pa s tobom i tvojim komentarima čovjek se nasmije do suza
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
samo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Glikice ,slažem se sa Dijanom,nama je veselo sa tobom a kod tebe doma stvarno zanimljivo.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure moje, ja se volim zezati i zabavljati, pa sve to volim podijeliti s vama.
|
|
|
|
![]() |
|
Obećala sam vam da ću moje rascvale kaktuse pokazati i ovdje, pa evo:
![]() cvjetovi su pravi vjerujte, a ovaj kaktus je poprilici star, što samo dokazuje da se i u starosti može biti lijep i raskošan: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Bravo Glikica, sad prvi put gledam tvoj vrt i bas je simpa. Kaktusi su ti fenomenalni, ljubomorna sam na ove tvoje kapitalce, pogotovo na Erosa
![]() Nego, da li je muz ljubommoran kad ga toliko gledas i slikas i hvalis se s njim ![]() Super su mi labudovi onako po velicini poredani ![]() ![]() Buket je za pasti u nesvjest ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Draga moja PD, ja ti muža nemam pa si ti sad misli.........
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Vraguljo jedna,prilipi su ti!
|
|
![]() |
|
kaktusi izgledaju kao da su umjetni ,ali rekla si da su pravi e pa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ova pernata živina te tjerala samo zato što ima mlade,inače bi ti jeli iz ruke.A kaktus je prelijep,to i sama znaš,baš se žalim što meni ni jedan notocactus još nije procvao,valjda su premladi.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |