Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 23:03
ha ha,stvarno je sladak smile156Wacko
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:32
Glickice, molim te nemoj se ljutiti upravo sam ti ukrala sliku erotskog dlakavca, moram ju mejlati kćeri, ne vjeruje dok joj pričam kakav je.
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 21:18
kaktus ubija, orginalan jesmile55 
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 21:33
aha Svesa i Josipa, dobar ?
Travo, nemaš frke, al molim povratnu reakciju od kćerke, i moji u kući mene stalno zezaju za taj cvijet.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:24
bilo je ovako : "Nemrem belivit, strašno, strašno, jel to zaj.......a ili istina, strašno..."
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 20:57
Evo me u šetnji kroz tvoj vrt,pa kod tebe zanimljivo,imaš pravog erotskog ljepotana he-he....baš izgleda za nepovjerovat,nemoš ga opisat dok ne vidiš....sve cvijeće ti je predivno....a onaj dlakavac Embarrassed
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 20:59
krasni bodljići smile55
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 00:07
hvala svima što ste se sa mnom zabavljali na račun moga kaktusića, a sad nešto novoga: naime dio ovoga je sa mnom došlo kući z Podravine u Slavoniju(lopoči), a ova pernata živina me je tako povijala, da sam bježala glavom bez obzira.....poslije su mi rekli da je to zato " kaj im nisam donesla nekaj za papati " a ja sam ih samo slikala !

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 00:12
ovo je bio zadnji klik, a onda bježanija na obalu:

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 07:45
Pregledavam vrtove jer sam 2 tjedna u zaostatku i kod tebe svašta novoga i lijepoga.Kaktusi su me oduševili,lijepi su i neki vrlo neobični.Ove slike za kraj su me raznježile,dobro si snimila,kao za razglednicu.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 13:08
E pa s tobom i  tvojim komentarima čovjek se nasmije do suzasmile96
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 14:27
samosmile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 14:52
Glikice ,slažem se sa Dijanom,nama je veselo sa tobom a kod tebe doma stvarno zanimljivo.smile141
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:14
Hvala cure moje, ja se volim zezati i zabavljati, pa sve to volim podijeliti s vama.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:23
Obećala sam vam da ću moje rascvale kaktuse pokazati i ovdje, pa evo:

cvjetovi su pravi vjerujte, a ovaj kaktus je poprilici star, što samo dokazuje da se i u starosti može biti lijep i raskošan:

Na vrh
PlavaDigitalna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PlavaDigitalna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:24
Bravo Glikica, sad prvi put gledam tvoj vrt i bas je simpa. Kaktusi su ti fenomenalni, ljubomorna sam na ove tvoje kapitalce, pogotovo na Erosa Clap
Nego, da li je muz ljubommoran kad ga toliko gledas i slikas i hvalis se s njim smile195
Super su mi labudovi onako po velicini poredani SmileSmile
Buket je za pasti u nesvjestClap

Lijep pozdrav iz Jastrebarskog!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:48
Draga moja PD, ja ti muža nemam pa si ti sad misli.........smile198
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 17:26
Vraguljo jedna,prilipi su ti!
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 21:27
kaktusi izgledaju kao da su umjetni ,ali rekla si da su pravi e pa smile141smile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 21:59
Ova pernata živina te tjerala samo zato što ima mlade,inače bi ti jeli iz ruke.A kaktus je prelijep,to i sama znaš,baš se žalim što meni ni jedan notocactus još nije procvao,valjda su premladi.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.