monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma Dmirce tko je rekao da toliko koštaju te sjemenke,to sam stavila tek usporedbe radi,da se bolje vide sjemenke,tj.koliko su krupne...jooooj,joooooj uvjek imaš neke smijurije na pameti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da to nije da te možda još drži taj čaj s rumom? Ili si i danas nastavio s takvim čajem?
![]() A lijepo sam ti rekla da mi ne opijaš goste i posjetitelje,a ti vidim ,osim što opijaš moje posjetitelje i ti si skroz na čaju s rumom! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Hej draga, popila ja tvoju limunadu, odlična je, baš ti hvala i to sam pila dok si ti bila u berbi
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ljiljus!
![]() ![]() ![]() Evo i danas sam još imala berbu graška.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepa berbica
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
svaceg se tu nađe u ovom predivnom vrtu....
svaka čast na trudu i znanju pa se stvorio ovako lijepi vrt... samo tako dalje
|
|
![]() |
|
Hvala Admine!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dmirce! Dođi na jedno osvježenje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Upravo pijem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Piješ neki Radler ili?....Samo da nije opet s rumom?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Volim kad su ljudi temeljiti, rade ono što vole i uz to su smireni pa je to onda pravi gušt, a dobar rezultat brzo vidljiv. Bravo Monstrea, sve je sa 5.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Zribal,Hvala draga i Dobro mi došla na moju temu!
![]() ![]() ![]() A za ovo što kažeš,sve stoji,volim kad nešto radim da to napravim kako treba,no nije da zato čovjek treba glavinjati ko muha bez glave. Volim uvjek reći da je takav posao za mene više kao neka vrsta psihoterapije,radim smireno,sporo i temeljito,bez neke prevelike žurbe i uvjek stignem sve na vrijeme pokupiti.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Stvarno lijepo!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bob je super, stvarno je krupan. Nažalost, moji dečki ga ne vole.
A jesi li i njega zalijevala čajem s rumom da je tako krupan? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |