Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 38> |
Korisnik | |
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mak mi je kao prava kraljica, diva... Ima nešto graciozno u njemu.
A mala maca je preslatka! Svaka čast na trudu i volji, s obzirom na fizičko zdravlje. Rezultati se definitivno vide, i bit će sve ljepše i ljepše! (i lakše, kad se sve posadi) Veliki pozdrav iz okolice Zagreba! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivne slike draga,predivno cvijeće.....a makovi su posebni,,,,
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ksan, meni se cini da ono nije pepeljuga, trebala si uslikati malo bliže, valjda smiješ do plota, makar su ti susjedi
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Nešto mi je poznato to provjeravanje kako je gazdarica napravila!
Makovi su ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
fala na makovima
![]() garofuli ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ksan prošetala sam tvojim vrtom.Povrtnjak ti je super,a paprika je požurila,kod mene tek cvjeta.Onaj ukrasni mak je baš poseban iako nisam neki ljubitelj(mogla bi promijeniti mišljenje).
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve je lijepo ali sada izdvajam makove.....Posebni su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
LeoNata hvala na posjeti i na lijepim riječima
![]() Flover ![]() Carol, budem ![]() ![]() Anđelkad ![]() ![]() 11111 eeee ![]() Camellia ovdje se lako navučemo ![]() Milica7 hvala ![]() Hvala svima što ste bili moji gosti, puno mi znači ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas si vrijedna ti sve ti napreduje...al svejedno prvo moram pohvalit mačkice jer su slatkeeeeeeeee..ajme ja sam luda za zivotinjama,da me neko pita volim li vise zivotinje ili ljude vjerovatno bi se premisljala sta da odgovorim
![]() makovi su ti pedivni,dragoljubi isto...tvoj mali kamenjar ce se za cas popunit ,biljka po biljka i imat ces cvjetni raj .. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ksan,i kod tebe sam redovito ali ne ostavim uvijek trag,lijepo je
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ponovno sam tu, krasno je
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
vrijedne ruke ima naša Ksan,
![]() kako stižeš sve održavati i povrtnjak i cvijetnjak i još praviš vazne. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
![]() Evo malo sam šetala tvojim vrtom,ima svega,sve je lijepo. Mali mačić mi je presladak ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nina hvala ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ideš...... koji makovi !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Ksan,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijepe bockavce si dobila...nek ti brzo rastu,..
al malenaaaaaaaa je prekrasna ,ajme koje predivno stvorenje |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |