VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 17> |
Korisnik | |
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni su lijepe i perunike i pelargonije i cale i sve...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Cale su ti fantastične! I ostalo cijeće također, ali one posebno.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Tulipani,kale,posude.... ti si baš vridna cura
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Taman mislim da sam vidjela ono najljepše u tvom vrtu, kad stignu još ljepše slike. Perunike su
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa ne znam šta bih prije komentirala i pohvalila, da li predivne perunike i pelargonije, čokoladne torbice ili ovaj preekokrasni božur, stvarno je poseban, gdje si ga kupila?
![]() za teglice čista 5, odaj mi tajnu kaj si sve sijala ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Božur sam dobila od jednih obiteljskih prijatelja, misliš li na sijanje u mojem mini rasadniku????? sve i svašta, visoko, nisko, grmoliko, malo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nisam ti bila u šetnjici par dana pa sam morala malo loviti u nazad, uživala sam, ali moram ti izdvojiti calle, divne su
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivan božur...a tek žuta ljepotica
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Wauuu kako divan Bozur ...ovakvog jos nikad nisam vidjela...prekasan je .. :-)
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Božur mi je predivan,nisam ni ja ovakvog vidjela.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Kale su ti predivne
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe svaki dan nešto ljepše. Božur je prelijep, nisam još takav vidjela , ni na slici.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno cvijeće,a božur mi je nešto posebno
![]() |
|
![]() |
|
svim posjetiocima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bome mogu ti reći da je jako teško nešta odabrati kada ima svakakvih ljepota
![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
niti ja |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |