Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 910111213 77> |
Korisnik | ||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš me neće. Dva put me izbacilo i sad pišem na wordu. Nisam dugo bila kod tebe i morala sam se prilično vratiti unatrag. Tako je to kad ima puno vrtova. Jesi se namučila, ali ono s kamenčićima je prelijepo. Imaš krasnu kolekciju biljki, cvjetnih, sukulenata.... A crvena bugica.... |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ljepi su mi kakusi u cvatuTome se uvijek divimFino si ih smjestila u na toplo sve zajedno,društvance ljepo izgleda
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasna kolekcija kaktusa, a ovi u cvatu su posebni!
|
||
život je more
|
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
gio,gricka,silvy,natalija,bako ,tea ,hvala vam na lijepim riječima,jedva čekam proljeće da mogu pokazat moj vrt koji se pošteno napunio raznim trajnicama,lukovicama,vrtnicama a tek sjemena što sam kupila ,bit će to u proljeće moja oaza sreće ....za sad sukulenti i kaktusi me uveseljavaju a ima i po koji cvjetić još uvjek kod mene
|
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovo ne znam što je,niklo je na tri mjesta..
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ruže sam skratila,očistila od listova iako su još imale cvjetove ,sve sam očistila jer su bile bolesne..sad nek se malo oporave i nek čekaju proljetno orezivanje i gnojenje
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
iako je slika loša stavljam je da vidite moje sunce kako slatko papa...
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mirjam hvala ti..
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
na proljeće ću poslikat svakoga posebno i vidit ćeš kojeg nemaš ,da mogu i ja tebe obradovat ..bugicu imam prvi put ,kao uostalom i sve drugo ,učim tu sa vama i sretna sam |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To ti zoveš pokoji cvjetić,pa to je još šarenilo,da vidiš kako je u mom vrtu bila bi žalosna.Lijepo si uredila ruže,vidjet ćeš kako će biti lijepe na proljeće.A tvoje sunce izgleda kao velika maza.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tea nisu na toplom,svi su na hladnom mjestu...hvala ti na posjeti lantana |
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
valjda sam sve kasno posadila pa mi tek sad cvjeta,jucer sam to slikala..a moje sunce je prava maza,ponekad ako mi imamo recimo grah on dođe onjuši naše jelo i uvrijeđeno ode na sofu jer mu se ne sviđa hehehhe |
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
obradovala sam se cvjetnim slikama,puno mi se svidja kako je odradjen ruzicnjak ,i ja sam se juce borila sa bolesnim liscem ruza,a tvom suncu i tebi naravno.
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislila sam je u prostoriji toploKod tebe je još uvijek cvjetnoPesek je krasanvolim njemačke ovčare |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasan mi je tvoj ružičnjak sa tim kamenjem
|
||
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala gio,meni je isto žao u kasnu jesen pokidat ruže,al kad pomislim kolko im dobra s tim činim onda bez grižnje savjesti ih ogolim...tea drago mi je da voliš njemačke ovčare i ja ih volim a mislim i oni mene jer čim me vide mašu repom svi...
otok tvoje riječi mi puno znače,i meni je lijepa ta kombinacija s kamenčićima..pomalo sređujem okućnicu |
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pridružujem se svima koji kažu da to nije skroman početak. Nema tu nikakve skromnosti. Volim vidjeti sukulente i kaktuse u vrtu kao stalnom staništu naročito kad je to tako lijepo složeno i kombinirano s interesantnim kamenjem. Još kad se skroz razrastu, bit že to ludilo.
A kaj se tiče ruža, pa svima su - i tu na sjeveru, ove godine bile slabije zbog velike i duge suše. Dobro da su uopće preživjele ovu godinu.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja nemam riječi za ovu ljepotu,kaktusi i sukulenti kao da su u svom prirodnom staništu,Prekrasno Kamenjar!
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
Odgovori | Stranica <1 910111213 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |