Gute Fee slavi |
Odgovori | Stranica <1 910111213 16> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tan ti tvoj dan..da ga provdes u radosti i veselju sa najmiijima...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga Bugica , Josipa i Toni ! Cijela godina je rodjendanska godina i vase dobre zelje ce sigurno biti uslishane , ja to osjecam , iz svake pojedine zraci ljubav i to me veseli u ovoj nasoj velikoj cvijetnoj obitelji ! Tu su nastala krasna prijateljstva , prijateljstva koja imaju opstanak ! Zato nije bitno ako te nase cestitke posaljemo i par dana kasnije ma cak i koji mjesec kasnije , vazno je da se onog tko nam je drag sjetimo , nekome tko je bolestan posaljemo zelje za brzo ozdravljenje a tuznog utjesimo ! Najljepse je kad zajednicki mozemo podijeliti radost ! Jos jednom , hvala vam ! |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene sa čestitkom i zakašnjenjem pa primi ispriku, u gužvi sam cijelo ljeto..
Sve najbolje ti želim od srca draga Gute!
|
|
Rijeka
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mira hvala ti na dobrim zeljama ! Znas i sama da nikad nije kasno pa i onda kad mi mislimo da je ! Znam da si jako zauzeta i vjeruj mi , sretna sam da je to tako , jer onda znam kad puno radis da
si i zadovoljna jer samo kao takvu te i poznam ! Biti ce jos lijepog vremena i nasih sastanaka ! |
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja kasnim al želim vam sve najbolje!!!
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj se ni malo sekirati draga Ivany ! I tvoje dobre zelje su doprle do mene a to je najvaznije ! Hvala ti od ! |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan Gute Fee, sve ti najbolje želim
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga moja Bea ! Morala bum ja to jos jedanput proslaviti ! Vidimo se !
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga gute Fee, od srca ti zelim sve najbolje, kako za rodjendan, tako i u zivotu!
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti od draga moja Sylvi ! Ja slavim cijelu godinu ! Najmilije bi mi bilo kad bi se opet srele
i negdje skupa popile jednu fiiiiiiiiiinu |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan draga gute
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan draga moja! |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan draga gute Fee !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan !!!
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gute, sve najbolje ti želim za rođendan, veliki pozdrav ti šaljem
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja prijateljice od srca ti želim sretan rođendan ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan draga gute
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |