Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 125> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe, Anastazija, zaista već sada ima puno krasnih biljkica koje izviruju u proljetne dane! Vidim d aimaš i anemonice - ja nikad nisam sigurna da li im gomolje dobro posadim.. Uvijek su mi isti i gore i dolje i okolo i nikako da pogodim što je vrh-pup a što korijen
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Došla sam na tečaj razlikovanja erike i vrijeska. Mislim da sam upamtila. ![]() Ne možeš dosaditi slikama jer su erike prekrasne. Koliko dugo ih imaš? |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Svim gostima u mom vrtu šaljem
![]() Nataly, neznam više točno, negdje oko pet godina. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
S guštom sam prošetala po stranicama na kojima nisam bila.
Imaš doista predivan i prebogati biljkama vrt.
Cvijeće, sukulenti, pa još i rascvjetani... a one predivne erike...ma bolje da ni ne nabrajam... preprekrasno.
Za kamen sam se nasmijala.Otok pita je l' prirodan a ja sam prvo pomislila: kako ste ga dovukli! ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pošto sam ti ja žena u godinama
![]() Kamen je, jednostavno ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kod tebe sve u izobilju... krasno! no ovakj me se dojmio, kako se zove!?
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vilmač, to su anemone
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
a baš su slatke!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Anastazija zaista ti je vrt prepun ljepote! Evo ova kišica vani pada, al svejedno su se biljkice obišle. A ove tvoje su prekrasne, kako se samo bude! Stvarno ti "zavidim" na mnogobrojnosti različitih biljkica, neopisiv ih je užitak gledati, a iz svega se vidi koliko ti je svaka posebna!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma sve ti je prekokrasno
![]() Po biljkama vidim koliko ti je blaža klima nego u mom vrtu. Moje koralne zvončike su ošišane do zemlje, svi listovi su spaljeni i posušeni. ![]() Možda ti ovo pomogne, ako zemlja klizi moraš nešto učiniti. Prvenstveno postoje biljke koje se koriste u te svrhe sa jačim korjenom, i stabla takođe imaju tu ulogu. I ovo je dobra metoda.
Posadila sam tvoje biljčice i grmiće, hvala ti puno. Sad ćeš karasiti moj vrt ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tu neme čega nema. Prekrasan vrt, puno lijepog cvijeća, anemone su naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anastazija, tvojim vrtom sam šetala već više puta, no to me nije omelo da još jednom prošetam od prve pa do ove stranice. Sa svojim erikama nipošto nisi dosadna, naprotiv, slikaj ih i prezentiraj nam kad god poželiš. Da kažem da su ti vrt i cvijeće prekrasni, ponavljala bih se, no što mogu kad je jednostavno prekrasno. TS je vjerojatno jako ponosan na njegov kaktus, pretpostavljam da se tu zbijaju i kojekakve šale
![]() Gledajući kamen koji si sliknula....i koji te je u prvi mah posjećao na jaslce, kad sam se malo bolje zagledala u njega, švašta sam mogla vidjeti u njemu u njegovoj cjelini, ali i u pojedinim djelovima, kao stvoren je da mašti pustiš na volju.
Sobno bilje ti je fantastično, pogotovo što si neke od njih uzgojila iz malih pelcerića, a sad su tako divni u svojoj veličini i zdravom izgledu.
Proljeće je i sve nice, buja i cvjeta....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Anastazija divno je kod tebe!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anastazija, erike su fantastične. I kupit ću ih prvom prilikom. Samo, onda moram naći vremena i strpljivo pročitati tvoje savjete. Već sam pročitala, ali - ishlapilo
![]() A ostalo - uredno, profinjeno ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Proljetnice su i kod tebe uzele zamaha,počelo je cvitati ,pupati....erike su ti predivne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas sam opet malo poslikala po vrtu, pa evo novih slikica (oprostite kaj su neke loše).
Ranunculusi ![]() ![]() ![]() ![]() Anemone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vince cvjetaju ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brunnera ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Hvala RS, vince su sad najljepše kad cvjetaju, a raširile se jesu i kad se jednom rašire ne možeš im stati na kraj, nezaustavljive su.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |