Lantane |
Odgovori | Stranica <1 910111213 31> |
Korisnik | |
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je ispala premala.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
seni, pa sto sutis, skupljaj sjeme pa vidis da nam oci ispadose.
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka, na jesen šaljem drvenaste reznice lantana onima koji ih žele. Mislim da je najuspješnije razmnožavanje na taj način. Ova gore lila lantana montevidensis nema sjeme.
|
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuta je super i rijetka, to nam sacuvaj.Psto reznice tesko idu preko granice, a ti nama skupi sjeme.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas posijane sjemenkice lantane dobivenih od Ines u bojama :crvena, žuta, roza, narančasta i ljubičasta, sada čekam koliko če proči dana dok izniknu ako uopče bude nešto odnjih držim fige čim nešto proviri iz zemlje javljam
|
|
mena
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vanja nici ce nebrini..Ja sam nedavno posijala i nikle su.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mena držim ti fige kada moje niknu javljam se
|
|
mena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam (ipak) čačkalicom kopala po mojim posijanima i sve si mislim: Da bar netko stavi sličicu tek izniklih, da ne pogriješim!
Mena, hvala ti!
Koliko im je trebalo?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mena bravoo!Nisam ni sumnjala u tvoje umjeće sa biljkama..Moje još ne proviruju,ali nema 7 dana kako su posijane,pa se i dalje nadam..
|
|
mena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemogu se tacno sjetiti kad sam ih sijala...mozda im je trebalo oko 10-ak dana da niknu..
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje još šute.Ima duži period da su posađene ali još ništa .Ostavila sam par sjemenkica rezerve ako od ovih ne bude ništa
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od mojih još uvijek ništa, izšlo je nešto, ali očito nije lantana, jer nije nalik na ove biljčice na slici, ali ja se još uvijek nadam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje kakva bi ja bila Lantana kad nebi imala lantana. Bila sam oko hotela i tamo se rasijalo puno lantana, ja sam ih presadila oko 30-tak u moj vrt i kad malo ojačaju šaljem kome treba, a i nabrala sam pola kile sjemenki pa javite se kome treba.
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana darling, molim te da uz te lantane "očerupaš" i malo onih margareta oko hotela jer moje kako vidim samo dvije preživljavaju, možda sam ih od prevelike brige previše zalijevala. Ove bi godine stvarno voljela imati lantane- novost na mom balkonu. I da gazanije su mi u vrtu prezimile i bude se, pa tako i sve ostalo, baš sam happy !
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini Korijenko već je sve spremno.
|
|
život je more
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, koje su boje te sjemneke? Roze imam ali eto sijala sam sto sam od vas dobila, ali eto propadose mi. Nikad vise necu sijati tako rano.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lantana da misliš na mene, znam da u vrtu imaš svega i svačega lijepoga ali ja ću ti na proljeće isto spremiti jednu pošiljku...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću ti poslati opet, samo reci koje sjeme hoćeš, javi na pp. |
|
život je more
|
|
seni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam lantane posijala krajem prosinca. Mislim da sam ih stavila duboko pa su tek počele nicati. Hoya želi vidjeti sličicu lantane koja je tek niknula. Evo, ja ću ju sad staviti.Ne znam koliko se dobro vidi. Prva dva listića ne sliče na list lantane, okrugli su. Drugi par listića već sliči na listove odrasle lantane.
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |