Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lantane
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lantane

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 31>
Korisnik
Poruka
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 18:59
Slika je ispala premala.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 19:20
seni, pa sto sutis, skupljaj sjeme pa vidis da nam oci ispadose.
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 20:52
Fatka, na jesen šaljem drvenaste reznice lantana onima koji ih žele. Mislim da je najuspješnije razmnožavanje na taj način. Ova gore lila lantana montevidensis nema sjeme.
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 21:08
Žuta je  super i rijetka, to nam sacuvaj.Psto reznice tesko idu preko granice, a ti nama skupi sjeme.Thumbs%20Up
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 15:25
danas posijane sjemenkice lantane dobivenih od Ines u bojama :crvena, žuta, roza, narančasta i ljubičasta, sada čekam koliko če proči dana dok izniknu ako uopče bude nešto odnjih držim fige Thumbs%20Up čim nešto proviri iz zemlje javljam 
Na vrh
mena View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 14:24
Vanja nici ce nebrini..Ja sam nedavno posijala i nikle su.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 14:47
Mena    smile227Clap    držim ti fige  Thumbs%20Up  kada moje niknu javljam se 
Na vrh
mena View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 15:07
Ovako izgledaju tek ponikle,samo sto ih je trebalo biti vise..Mozda jos koja nikne

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 17:30
Upravo sam (ipak) čačkalicom kopala po mojim posijanima i sve si mislim: Da bar netko stavi sličicu tek izniklih, da ne pogriješim!
Mena, hvala ti!
Koliko im je trebalo?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 18:13
Mena bravoo!Nisam ni sumnjala u tvoje umjeće sa biljkama..Moje još ne proviruju,ali nema 7 dana kako su posijane,pa se i dalje nadam..Smile
Na vrh
mena View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 18:22
Nemogu se tacno sjetiti kad sam ih sijala...mozda im je trebalo oko 10-ak dana da niknu..
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:02
Moje još šute.Ima duži period da su posađene ali još ništa Disapprove.Ostavila sam par sjemenkica rezerve ako od ovih ne bude ništa
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 20:30
Od mojih još uvijek ništa, izšlo je nešto, ali očito nije lantana, jer nije nalik na ove biljčice na slici, ali ja se još uvijek nadam.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 00:01
Drage moje kakva bi ja bila Lantana kad nebi imala lantana. Bila sam oko hotela i tamo se rasijalo puno lantana, ja sam ih presadila oko 30-tak u moj vrt i kad malo ojačaju šaljem kome treba, a i nabrala sam pola kile sjemenki pa javite se kome treba. 
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 09:31
Lantana darling, molim te da uz te lantane "očerupaš" i malo onih margareta oko hotela jer moje kako vidim samo dvije preživljavaju, možda sam ih od prevelike brige previše zalijevala. Ove bi godine stvarno voljela imati lantane- novost na mom balkonu. I da gazanije su mi u vrtu prezimile i bude se, pa tako i sve ostalo, baš sam happy !
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 09:42
Ne brini Korijenko već je sve spremno.
život je more
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 09:59
Lantana, koje su boje te sjemneke? Roze imam ali eto sijala sam sto sam od vas dobila, ali eto propadose mi. Nikad vise necu sijati tako rano.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 10:31
Hvala Lantana da misliš na mene, znam da u vrtu imaš svega i svačega lijepoga ali ja ću ti na proljeće isto spremiti jednu pošiljku...
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 10:38
Originalno poslano od člana Fatka Fatka napisao:

Lantana, koje su boje te sjemneke? Roze imam ali eto sijala sam sto sam od vas dobila, ali eto propadose mi. Nikad vise necu sijati tako rano.

Ja ću ti poslati opet, samo reci koje sjeme hoćeš, javi na pp.
život je more
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 15:34
Ja sam lantane posijala krajem prosinca. Mislim da sam ih stavila duboko pa su tek počele nicati. Hoya želi vidjeti sličicu lantane koja je tek niknula. Evo, ja ću ju sad staviti.Ne znam koliko se dobro vidi. Prva dva listića ne sliče na list lantane, okrugli su. Drugi par listića već sliči na listove odrasle lantane.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.