Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 37> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha, i ja sam ti Smail jutros počela pisati PP pa odustala da ne davim. I ja bi plastenik. Vidi da nas ima dosta nemirnih duhova (jadni NM ove zime!) - jeste li kupili gotovo pa montirali ili je netko došao to složiti?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za plastenik
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepih novosti! Plastenik je savim pristojne veličine za jednu obitelj! Želim da u njemu uzgojiš puno povrća......i da bude uspjeha!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
-Bigmamma hvala ti na posjeti mom vrtu.
-Waterlilly doći ću na kavu i unaprijed hvala za kobeju, ja ću doneti kamenitu travu još kod mene nije cvala ali će na proljeće cvasti
-Draga Hoya plastenik je naručen i cijena je sa njihovom montažom, dugo sam ga planirala i eto sada samo učiti kako ga najbolje iskoristiti, već sam na našem forumu pitala da li netko ima iskustva ali niko se nije javio, možda bi mogla otvoriti temu pa stavljati svoja iskustva na njoj.
-gioiaa hvala na posjeti.
-bergenija hvala ti što si navratila, eto sada već imam izrađen plan što će ove jeseni biti zasijano i nadam se uspjehu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Smail, nema na čemu, vidimo se u srijedu!!
![]() Moja ti susjeda ima takav plastenik, samo veći već nekoliko godina, ako imaš konkretnih pitanja, pitaj, ja proslijedim njoj. Uglavnom ona ima motokultivator i unutra navodnjavanje, a i na one prozore stavljala je mrežu da joj ne ulaze ptice kad su otvoreni. Gnoji svake godine. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
-Draga waterlily za sada neznam što bi pitala, eto blago tvojoj susjedi što rade sa motokultivatorom ja ti sve radim na žgance tj. moje ruke i štihača, i ja sam sada gnojila sa briketima konjskog i pilećeg gnoja pa ću vidjeti kako će to sve ispasti.
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sad će biti još više krasnih biljkica kad je ovako lijep plastenik stigao! A ni kiša ti unutra neće smetati! Bravo!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Smailić, puno snage i volje ti želim, a i motokultivator jedan!!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Smail na našem forumu ima toliko tema da sam tek sada prošetala tvojom. Naravno da ću dolaziti i ubuduće. Sve je lijepo i skladno, ali ruže stablašice su moji favoriti.
Plastenik je super, bit će svježeg voća i povrća. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
-anaida, waterlily, vlimač, bromelija, lana 2, Fany, i draga moja Rsarice hvala vam što posjećujet moj vrt i vidite kakve slatke probleme imam, treba se priviknuti na plastenik a ne zaboraviti i cvjeteke, a kiša je sve toliko namočila da se ništa ne može raditi oko cvijeća. |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga moja plastenik je krasan i nadam se da če tebi i tvojoj porodici zaista biti od koristi,a da češ se naraditi ,bogami hočeš ali svaki trud se na kraju nagradi,želim ti puno uspjeha i u cvječkicama i u ostalim aktivnostima
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Smail pa već sam dva puta krenula u obilazak tvog prekrasnog dvorišta i svaki puta me nešto omelo, ali danas se nisam dala...od početka do kraja sam sve pregledala i oduševljena sam
![]() sa velikom ljubavi, voljom i željom sve uređeno, bez trunke korova...svaka čast ![]() plastenik je prva liga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Oho ovu zimu ćemo svašta viđati u tom plasteniku
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() za plastenik, ostalo sam već komentirala pa da se ne ponavljam. Navratit ću ponovo..... ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Draga baka pozdrav i tebi.
-Sarajka moja da eto i plastenika, već sam ja svašta tamo uradila, mahune cvatu one su došle s gredicama od prije, salata, celer, peršun ...hvala ti na želji da mi sve uspijeva.
-draga Lantana kada sve saberem i malo dovedem u red otvorit ću posebno temu Moj povrtnjak u plasteniku, možda će to biti pomoć i drugim forumašima koji imaju želju uzgajati povrtnice kao i ja. Plastenik neće biti grijan pa ne može cvijeće koje je osjetljivo u njega. Imam jednu malu maslinu probat ću je zaštiti i staviti u plastenik jer nemam mjesta u kući.
-Lora hvala ti na posjeti.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |