MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poseban je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...snjegović se skoro i istopio a ja nikako da stavim sliku...uspjela sam moju studenticu izvući iz kuće i eto što napravismo...
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Sretan i blagoslovljen Božić od srca zelim cijeloj obitelji
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
|
Mari, Blue...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Divan ti je vrt,vidi se da već imaš jako puno prakse i oko za detalje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...jutros sam rano ustala ručak je pri kraju...kolač ispečen, pa da stavim sliku kamenjara koji je i u ovo doba zanimljiv
|
![]() |
|
... hvala Mari
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa tvoj vrt je postao prava atrakcija
![]() |
|
![]() |
|
...hvala Aralija ...to je stvarano malo po malo sa puno ljubavi a uvijek izmjenim nešto tako da i meni samoj nije monotono
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i ja sm prvi put kod tebe u gostima, relativno sam nova pa ne zamjeri. Najprije sam pogledala dvije zadnje stranice a onda me natjeralo da pogledam od početka. Zaiste bez lažnog laskanja sve je predivno. Oduševljena sam stavranjem jezerca, patkice , one slatek mace koja se i ne vidi dobro od orhidejice, tvoje manekenke koja pozira, a okućnica sa cvijećem i grmljem što reći oduševljena viđenim , s toliko raznovrsnosti malo tko se može pohvaliti,
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
...hvala Dadinice
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ne mogu vjerovati da u ovom vrtu još nisam bila!!!
A tako je krasan, sve pohvale! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
hvala..puno nas je pa jednostavno nije lako proći sve
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
da da ...bas sam gledala...prekrasno je kod tebe...mislim da prvi put setam tvojim vrtom...jako lijepo....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Monna možda si uletjela kad sam stavljala sličice...vidi sad
|
|
![]() |
|
....hvala moon na obilasku,,malo sam se poigrala slažući male stazice..moram ja uvijek nešto malo promijeniti: danas sam nešto počupala i bacila...stavila lukovice u zemlju
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
mimi....ne vide se slicice? ili to samo ja imam problem?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |