dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 910111213 222> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako vas sve pratim,po vašim vrtovima,ne stavljam komentare no tebi moram.Da ti je sve krasno,to već znaš no moram ti se još jednom zahvaliti,osim na krasnom društvu,i na prekrasnoj graničici.Joooj kak je medena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha i meni je jučer bilo jako ugodno u tvojem društvu,drago mi je da sam te upoznala
Anči hvala
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas se upravo sprema nevrijeme,nadam se da neće biti tuče
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo sam došetala i prošetala tvojim vrtom. Ne znam čime se više diviti. Ipak moram izdvojiti preprekrasne ruže, ipak su one kraljice svakog vrta a kod tebe posebno
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora drago mi je da ti se sviđa moj vrt,dođi mi opet
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prvo, moram i ja ovdje napisati da mi je bilo veliko zadovoljstvo upoznati te Kaktusiću !
Slika ravnice-hmmmm, podsjeća me na moju Slavoniju ... Astilbe, joj već sam i vrapcima dosadna ali jednostavno poludim kad ih vidim, a kod tebe na hrpi . Ali i sve ostalo što si nam do sad pokazala je za deset . Nadam se da je nevrijeme samo preletilo ili vas obišlo ništa ne "dirajući" ! |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne hvalim uvijek samo ruže, graničica je prelijepa! Nadam se da je nevrijeme bilo umjereno
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika ravnicei tvoje predivno cviće,ruže,grančica,astibe,gaillardia,ostići,lavanda.......
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć je na sreću samo puhalo i dobro padalo.
Ivna i meni je bilo jako drago tebe upoznati a i sve ostale forumašice i forumaša,
Misty sve je dobro prošlo
Mira,Međimurje je jedan dio ravan,a drugi bregovit,a ja i Anaida živimo u ravnom djelu.
Hvala svima koji posjećuju moj vrtek,dođite mi opet
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da te i ja pozdravim, pogledala nove slikice i mahnula ti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno je u tvom dvoristu,stablasica posebna
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stablašica i astilbe su posebne..
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure hvala vam i dođite mi opet
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno ,obozavam da lutam vrtovima
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |