Sporiš - Verbena, tapien |
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam danas posijala sjeme verbenica ;)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pinus, pčelice7, tanja j,...
predivne kombinacije boja, a još ljepše verbene. Uživat ćemo u cvjetićima maso. |
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eo da se pohvalim,danas sam posijala verbene (prvi put )
|
|
Učiteljica Tia
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 17 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam posijala svoje jučer, prvi put. Crvene da crvenije ne mogu bit :)
Stavila sam ih na jedan kraj posude, pa ću na drugi neku kombinaciju tipa bakope ili puzave lobelije. Jako se veselim, okrenute su na zapadnu stranu i vise s ograde terase, trebale bi dosta biti na sunčeku. Znate li možda koje gnojivo da kupim za takve sitne cvjetiće? Tj. koji proizvođač? |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam svoje posijala i prepikirala, za sad su skroz sitne, pa cemo vidjeti dalje. Inače imala sam lani crvenu puzajuću koja je cvijetala cijelu sezonu kao luda i toliko se raširila da joj je korijen bio sav stisnut u tegli. čini mi se da je upravo to razlog kad one počnu krepavati, jer nema više dovoljno zemlje pa se brzo i prosuši kad su pasje vrućine. Jednu sam zapelcala od te iste i posadila ju u vrt, njoj nije ništa bilo i što je još bolje kad sam neki dan skinula malč od kore... evo je! potjerala lijepe mladice. inače ona u tegli je lagano otišla...
|
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja jos uvjek slinit nad onim gornjom kombinacijom sto sam citirala ..nadam se da cu naci verbene i bakopu za kupit ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pardonček, a što se tiče prihranjivanja, niš posebno, neko univerzalno gnojivo za cvatuće bilje bit će sasvim ok. Jedino treba otkidati stare cvijetove i redovito zalijevati. sretno , nadam se da ce biti lijepe
|
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa vidim da si ti na Viru, neznam kako kod vas, ali kod nas u zagrebu na placevima ima obilje takvog jednostavnog cvijeća i to po zaista malim cijenama, čini mi se da su verbene bile 6 kn. Kupiš 1 malu početkom 4mj, i pošto zaista brzo raste, zapelcaš par drugih i lijepo uživaš u njima do jeseni.
|
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako i planiram belica ,kupit ih ,neda mi se ganjat sa sjemenom i uzgajat nešto što mogu kupit po povoljnoj cijeni..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Verbene su odlične za sunčane položaje, na mojoj slici su dvije sadnice posađene i lijepo se razrastu, koristim gnojivo ono za surfinije, a koji put dodam i tekuće željezo.
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moraju li verbene biti na izravnom suncu ili mogu biti i u hladu i lijepo cvasti?
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a moja jedna verbena preživjela zimu vani u vrtu i opet raste iz zemlje. Zaista me iznenadila. volim ih jer cvatu neumorno cijelu sezonu, jedino sam primjetila da kad ispune teglu i za velikih vrućina, traže dosta vode.
|
|
belica,zagreb
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav orhideja,
verbena i u hladu budu jako lijepe, i zaista ukrase vrt.
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Kerolajna
Novo sjeme Pridružen: 24 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima!
primjetih nekakve smedje i zute bubice, pretpostavljam usi, po listovima verbena.. paaa kako ih eliminarati? imate nekakav koristan i efektan savjet? hvaaaallaa |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako su uši već sam negdje napisala da je najbolji mospilan, Ja da mješsm na 7 l vode kesicu i špricam. Učinkovito.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti nisam rekla dobro došla Kerolaina
|
|
Kerolajna
Novo sjeme Pridružen: 24 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala i hvala- probat cu s tim
|
|
Fiorella
Upravo klijam Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |