Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 910111213 93> |
Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesaa hvala na posjeti i na pohvali za moj vrt,a višnje već imaju kao što si vidila plodove u razvitku!Dobrodošla mi opet!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Mira, evi me opet ponovno u tvom" malom skromnom vrtu",
prekrasnom i mirisnom mediteranskom utočištu, koje tako lijepo i gostoljubivo, uz svima obljubljene i udomaćene kadulje, ružmarin i lavandu, ugostio i ostale krasotice. Ostići, karanfili, gazanije, iberis, oxalis,
čarobne ljetnice u cvjetnim loncima, poneki kaktusić, šarmantna palma...
raznovrsno, rascvjetano i skladno.
Ako bih u tom obilju ljepota trebala birati favorita, to bi svakako bile bijele margarete, tako nježene i profinjene i naročito tajanstveni i još nepoznati grmić koji me oduševio svojim ružičastim cvjetovima.
Uvijek uživam u tvom vrtu draga.
Lijepi pozdrav
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene nakon početka, brzo ti šibaš te stranice, ne može te čovjek stići .Imaš ti u svom "skromnom" vrtu svačega i dobro da sam sad naišla jer si me totalno zbunila, imam naime posijane mirte ali nisam znala da ih ima u više boja, ja neznalica vjerovala do sad da su joj cvijetići uvijek bijele boje .
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira draga pa ti si krivo nazvala ovaj svoj vrt, imaš ti svega i svačega, ruža je krasna, mislim da imamo istu i jako mi se sviđa, neke posebne boje, mirte su super, za sina, jedino mi nisu jasne ove margarite, moje cvatu početkom srpnja, neznam da li su iste sorte, ali cvijet je isti.
Ivna ti si posijala sjeme mirte koja raste u prirodi, a ove su njene kultivirane . |
|
život je more
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad tek niš ne kužim, kakve su onda moje ?! Oprosti Mira što ti uzurpiram temu .
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara drago mi je da prepoznaješ med8teranski vrt kod mene Moj vrt ima i više godina,samo što ja iz svog neznanja sadila sam biljke koje ne mogu opstajati na kod nas vrelom suncu pa sam sa vremenom shvatila učeći se da vrtova ima različitih karaktera,iako i sada volim posaditi nešto što je meni nepoznanica pa nekad "pogodim"Ove bijele margaritele sam sijala iz vrečice kupljene u trgovini prije nekoliko godina i one ocvatu i preko zimeih potpuno nema i u proliće sa pojave novi busenčići iz kojih se podignu dosta visoko bili cvitovi,mislim da se sama rasijava,pa ču pokušati ove godine da skupim sjemena jer imam namjeru sijati ih i na drugom mjestu.Pokušala sam prenijeti sa korjenom skupa sa zemljom ,ali nisam uspjela,uvijek propadne,pa sam odustala
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna vjeruj mi da već dugo pratim cvijet info i da sam razgledala vaše carstvo od vrtova,to mi je bio i prilog mom učenju o cvijeću i odjednom mi je palo na pamet da se i ja učlanimSada sam ,vjeruj mi i sama iznenađena koliko vrsta posjedujem,jer do sada nisam bila svjesna toga,ali meni je u usporedbi sa drugim vrtovima ipak dosta skromno zato što su drugi vrtovi veliki i bujni,naprosto raskošniMirtu sam dobila nedavno i nisam ni ja ništa znala o njoj,ali mi je skroz zanimljiva i lipa,a evo Lantana ti je odgovorilaSretna sam što si me posjetila i hvala ti
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lantana na posjeti,laska mi kad posjednik lipog vrta navrati kod mene i u mom vrtu nađe nešto zanimljivoImam tri vrste margarita .Jedna ima grmastu krošnju i cvjetove dosta sitnije od klasične margarite,imam te klasične,kako ih ja zovem,to sam presadila od moje mame ,a ja znam još od djetinjstva da ih ima i ove što sam sijala,ali sam primjetila da im više odgovara sjenovito misto jer mi se nalaze u kutu što pravi višnja i dosta veliki ružmarin
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno, ali mirte, pa još u dvije boje baš su mi osvježenje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirice, mirtice su divne, a i kadulja, lavanda.... Sve mi se sviđa. Onaj grmić s roza cvjetićima - bi li to mogla biti weigela??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša hvala na posjeti,mirtama se i ja veselim,treba da narastu,tek su posađene
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anaida što ti se sviđa moj vrt,a što se tiće grmića sa rozim cvjetićima i ja sam mislila da je weigela,pa sam malo prčkala po internetu.Je da ima sličnosti,ali koliko sam pročitala weigela je listopadni grm,a moj ima lišće i zimi i malo su kožnati,kao kod zimzelenog grmlja
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021,evo me opet,nekoliko dana isam zalazila u tvoj vrt i vidim puno novina...prvo me odusevila mirta,predivna je i bravo za tvog sina ,a ovaj grmic sto roze cvjeta i ne znas mu ime lici mi na weigela...a zeleni grmic sto zuto cvjeta i ima specifican miris je Santolina rosmarinifolia.Moja jos nije cvjetala al nadam se da ce ove godine ...pored cvijeca najvise mi se svidjela smokva(mljac obozavam je)...veliki pozdrav
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega ima, cvijeća kao u priči, ali ruža je
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gioiaa hvala što si obišla moje cvićeSin me često obraduje sa nekim pitarićem i luta samnom po vrtnim centrima On isto obožava cviće!Hvala ti što si mi rekla imena cvjetića i kad mi procvita santolina rosmarinifolia slikat ču je i staviti na stranicu. Eh,smokvice i ja ih obožavam,tako su slatke,ali smijem samo jednu,ili dvi-znaš ja sam ti ona što i od vode se deblja
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka,samo je jedna otvorila,a ja odmah fotić i klikPuna je pupa i predivne je i za mene bojeImam ja još nekoliko ruža,ali ona je mezimica
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva krasna ruža !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala anči,ma nije ni otvorila kako treba,a ja odmah ufotkala
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja draga forzicija,kako neni daje poticaj za uređenje svog vrta kad me takvi kao ti pohvale,hvala ti
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |