Andorin decoupage |
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...swapić radovi su krasni, posebno rokovnik, predivno si ga sredila, a zgodno je vidjeti isti motiv na dva potpuno drukčija predmeta... no burence me oduševilo, pogotovo kad sam pročitala koliko si imala posla s njim...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mumicai hvala
Kami...mmmmm bajadera(može bilo što slatko),sigurno bi bio zanimljiv motiv na salveti od bajadere.,hvala na ohrabrujućim komentarimabtw-bar bi bio originalan i sigurno nebi ispale ruže... Primavera...drago mi je da ti se sviđa burence,skoro sam odustala kada sam ga vidjela ,ali ja sam "dobra" dušica pa ga nisam htjela "baciti sa 4 kata"........ |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Burence i stalak ti je više nego odlično!
Jako mi se sviđa i ovaj krakle samo sa strane-ja se često zaletim pa iskraklam sve šta mogu ...a drago mi je da si motivima i stalak takla...i to baš taman! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj,Andora,dosad sam te hvalila,a kad ugledah ovo slatko burence,sva se rastopih,ovakve rekvizite obožavam-dijete iz vinorodnih krajeva-ali kod mojih su ogromni kao bazeni pa bi teško došao na njih red da se dekupažiraju,ali si mi dala ideju da i ja svome ocu načinim nešto ovako originalno.Pitam se da li bi u burence bolje sjela naša domaća žilavka ili loza,što ti misliš?
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Kika ,meni je najbitnije da je ekipa prava, a dali će to biti žilavka ili loza......o tome će mo dan poslje(ako se bude moglo)...hihihihi,eh što volim vinorodne krajeve..evo me stižem
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maredelmare-,
|
|
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Andora,bitna je ekipa,s koju stranu stižeš da te čekam na ulazu u MO.....
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e neces bez mene Kiko,skupa cemo na docek.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dogovoreno....cure prave ste,
|
|
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm... sigurna sam da sam vec komentirala i swap i burence ali posta nema nigdje ... ali nema veze, ako ga pronadjes samo da znas da od viska glava ne boli - swap je krasan.. drago mi je da smo dobili jes jednu vjesalicomanku... jer ako to jos nisi moras uskoro postati... idu ti taaako dobro... a tekica, bez rijeci... ja sam tekocomanka... kaze li se to tako?
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što se mene tiče možeš ostaviti još koju porukicu, ja volim čitati....
Ovo mi je bila prva vješalica(nadam se da ti je salvetica poznata). Čuvala sam tu salvetu do sada i jako mi je drago da ti se sviđa kako sam je iskoristila...Tekocomanka ili tekicomanka ili.......kako je tebi draže(zapetljao mi se jezik) meni sve paše...., i da ne zaboravim za lijepe riječi |
|
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nije se tebi japetljao jezik neko meni slova... nekako mi se to precesto digadja u posljednje vrijeme
Naravski da sam prepoznala salvetu... i odmah sam narasla jos 2 cm... imam jos dvije tri... ako ih zelis posaljem ti |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme... ma jel vidis ti to... nadam se da ce bar ovaj post biti bez ijednog tipfelera...
nakon provjere nasla sam dva... i ispravila ih... dosta, dosta |
|
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisi ti kriva,na tipkovnici su krivo postavljena slova,,,znam to dobro
|
|
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E,na onome-cure-svaka čast,imaš piće od mene,a za ono da smo prave,ih,tek treba vidjeti"zgodne,lijepe,elegantno popunjene,a tek mladeeeeee..eh..ja..
|
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh ti - eh ja..a šta da sam napisala ..komadi...možemo si laskati sve dok se ne vidimi,baš je to dobro
|
|
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vješalica i posebno rokovnik su me oduševili!
a burence ti je odlično uspio makeover. |
|
andora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šabice evo ti
|
|
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od kada nisam bila odavna kod tebe,jako si lijepe stvari napravila..ona bačvica je preslatka to još nismo vidjele...Pozdravljam te ....do nekih novih radova
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-haj Andora,gdje si,da li si živa,nema te odavno....
|
|
Odgovori | Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |