Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kofercic mi je super, samo tako dalje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
veoma zanimljivo,sablone su ti Biljana za 5.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
kovčežić ludilo....sviđa mi se i ovo iza....
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Majstorska izvedba,savršene šablone ,predobre kutijice,ukupni dojam,čista 5!
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Imaš predivne radove dovedene do savršenstva.Posebno bi izdvojila cvjetnu komodu,sve shabby kutije(buljim i slinim nad reljefnim šablonama) i one obične su mi još viša matematika.LJubičasti okvir mi je super interesantan
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Sabice, Kika 56 i lollipop, lijepo je podijeliti s vama radost naseg hobya
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
na žalost nisam stigla pregledati blog, ali ću prvom prilikom
a što se tiće kutijice kad sam je vidjela u fino i friško totalno me je oduševila. odlična ideja, izvedba, a najviše me se dojmila ta njena toplina i starinski štih koji nam je svima izmamio nostalgični osmijeh na lice. preoduševljena sam! ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Pregledala sve i blog,fantastično.
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Kutijica je odlična! I naravno tutorijal na blogu..hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje: valliSa, Otok, sarita banana ( ha, ha...tako je, imas mene..), anastazija ( ne zalijepim, samo pridrzavam jednom rukom, kad naneses pola, to vec dobro stoji ne klize), maredelmare, nada m i SandraST, puse svima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Savršeno... ideja je originalna
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala ti Biljana na prikazu na blogu i što si me vezom vratila u moje davno djetinjstvo, motiv na jastučnici je tako prisan i topao da se mora svima svidjeti.Kutija oslikana čipkom je vrlo elegantna i posebna.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Bila sam na tvom blogu, pogledala kako ti to radiš-krasna je meni ova kutijica, neobična-to mi se strašno sviđa!
...iako, ja ću to još uvijek gledat ovdje po galerijama i na blogovima...iz istih razloga iz kojih još ne radim reljefne šablone! ![]() Al, tebi hvala na ohrabrenju! Za kutiju ![]() a za ovaj jastuk koji me vratio u djetinjstvo ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() škicnula sam tutorial na blogu, odlično si pokazala kako si napravila ovu ljepoticu. zanima me samo jedna stvar....kako uspijevaš da ti taj komad zavjese preko kojeg gletaš ne bježi dok nanosiš glet masu? jel ga malo zaljepiš na krajevima?
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna kutija Biljana,kako lijepo ide zajedno sa jastukom(vratila si me me u neka davna vremena i suza poleti) bila sam sat na tvom blogu,posto ovdje nemam nikakvih tecaja sad mi i ne trebaju imam tvoj blog)
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Predobra kutija! Super ti je ova ideja sa čipkom, novo i drugačije.
Hvala i na objašnjenju postupka. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |