Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - InoxCimina kućica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

InoxCimina kućica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 28>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 16:49
I moje su misli bile s vama u goricama...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 17:22
Da, da, Ivna, imaginacija je komponenta koju posjeduju kreativci, a daje im sposobnost i slobodu, vidjeti ono što drugi ne vide ili ne mogu vidjeti. smile201
Zaista je lijepo vidjeti damu sa bijelim, slamnatim šeširom, kako sa uživanjem ispija svoj ledeni čaj i sjetnim pogledom prati lagani plov labuda po zrcalnoj površini svog jezera u dolini ispod svoje terase.
(Ovi blesavi, kišni dani nisu mi omogučili da sa sobom ovamo donesem ništa drugo osim imaginacije.)

U stvarnosti, vlasnica ove romantične kuće u romantičnom okruženju je suvremena, interesantna, dama koja sasvim realno uživa u svemu oko sebe, a što obuhvaća puno širi radius od ove kuće i grunta.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 17:35
Draga Anaida, vjerujmi da Cimi i ja, kad sjedimo na našoj terasi i svjesno uživamo u svemu oko nas, često osjetimo fluidnu prisutnost srodnih bića koja vole iste vrijednosti i koja  uživaju zajedno s nama.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 18:35
Inox, bila bi mi pučka svečanost nalaktiti se s tobom na šank i uživati u toj vašoj idili. Kuća koju si tako lijepo prikazao zaista je savršena i pristaje u okoliš kao da je netko baš stvorio taj kutak samo za nju. Stvarno je pravo zadovoljstvo posjetiti vaš mali raj i pogledati slike koje nam tako vjerno spremate za ove vaše kratke posjete u "čistilište"
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 18:51
Draga moja RS, na slici koju si citirala je 62-godišnja "djevojčica" koja doslovno tek podsjeća na nekadašnju djevojčicu, ali bez trunke "žala za mladošću" uživa i u ovom dijelu svog života - jer on je jedan, neponovljiv, a velikim dijelom je u našim rukama (i glavama) koliko ćemo u njemu uživati, tj. kakve ćemo si kriterije postaviti da bi u njemu uživali.  

Ošišala se poput dječaka iz čistog komformizma, a i zato što je u njenim godinama razlika između žensko - muško ionako sve manja.

A tko ju je poljubio? Očito onaj koji se (kad ju je ugledao) radije natrag pretvorio u žapca!!! 
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 19:11
Kaj bi to značilo da sam ja ovaj dole:  smile181

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:27

Ja ne znam kako te cure doživljavaju ovdje- bit će prije kao princa, koji se transformirao iz žapca, baš zgodno.

Vidim da si bio kod mene, pa naravno da je pristojno uzvratiti posjet. Kad bi imali bar malo više vremene trebali bi to napraviti u živo. MM bi s uzdasima šetao po vašem imanju, sigurno ukrao neku idejicu, a ja bi onaj koktel što ima cimi, valjda je i ukusan, kad tako dobro izgledaWink

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:57
vas dvoje ste stvarno divan par!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 21:12
Originalno poslano od člana Inox Inox napisao:

Da, da, Ivna, imaginacija je komponenta koju posjeduju kreativci, a daje im sposobnost i slobodu, vidjeti ono što drugi ne vide ili ne mogu vidjeti. smile201
Zaista je lijepo vidjeti damu sa bijelim, slamnatim šeširom, kako sa uživanjem ispija svoj ledeni čaj i sjetnim pogledom prati lagani plov labuda po zrcalnoj površini svog jezera u dolini ispod svoje terase.
(Ovi blesavi, kišni dani nisu mi omogučili da sa sobom ovamo donesem ništa drugo osim imaginacije.)

U stvarnosti, vlasnica ove romantične kuće u romantičnom okruženju je suvremena, interesantna, dama koja sasvim realno uživa u svemu oko sebe, a što obuhvaća puno širi radius od ove kuće i grunta.

Već u startu znala sam da je realnost daleko od moje zamišljene slike ali eto nisam si mogla pomoći, ponijelo me LOL...
Ali i dalje ostajem pri toj svojoj zamišljenoj predodžbi da tamo negdje u tim prelijepim bregima stara dama u bijelom šeširu krati vrijeme sjedeći na terasi uz ledeni čaj i dobru knjigu s koje joj pogled zamišljeno klizi negdje
daleko, u prošlost...
Lijep pozdrav Cimi i Inox !!!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 11:15
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Draga moja RS, na slici koju si citirala je 62-godišnja "djevojčica" koja doslovno tek podsjeća na nekadašnju djevojčicu, ali bez trunke "žala za mladošću" uživa i u ovom dijelu svog života - jer on je jedan, neponovljiv, a velikim dijelom je u našim rukama (i glavama) koliko ćemo u njemu uživati, tj. kakve ćemo si kriterije postaviti da bi u njemu uživali.  

Ošišala se poput dječaka iz čistog komformizma, a i zato što je u njenim godinama razlika između žensko - muško ionako sve manja.

A tko ju je poljubio? Očito onaj koji se (kad ju je ugledao) radije natrag pretvorio u žapca!!! 

draga Cimi, odlučno izgledaš, željela sam naglasiti tu činjenicu uz tvoj novi stajling, godine, ni meni osobno, isto nisu bitne...veselim se što uživate jedno uz drugo i prekrasno je to vidjeti.
Usput, ima li štogod gljiva u vašim šumama?
pozdrav princu Inoxu!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:15
Čitajući sve ovo po glavi mi se mota poznata rečenica kojom završavaju bajke: I tako su živjeli sretno do kraja života! 
Cimi i Inox, nadam se da ćemo se još dugo družiti s vama. Od vas se mnogo toga može naučiti.
Ne mogu odoljeti a da se ne osvrnem na tvoj izgled Cimi. Doista si ljupka djevojčica, na dječaka nimalo ne sličiš.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 23:10
Već pomalo ustaljenim ritmom, petkom silazimo iz našeg "raja" ovamo dolje u "čistilište", a sutradan što prije, opet natrag.
LP svima koji dolazite u ovu moju temu i ako iz nje izađete sa trunkom pozitivnih vibracija koje vam nastojim pokloniti, za mene je to poticaj da nastavim pričati ovu priču.

Triša, drago mi je da si uzvratila posjetu i neka pristojnost ne bude jedini razlog ponovnog dolaska, a što se ideja tiče, znaj, da je sve vidljivo u ovoj temi slobodno za "ukrasti".

Gioiaa i Tvoj nas dolazak veseli i naravno, drago nam je da Ti se sviđamo.

Ivna, imaš pravo i zadrži imaginacije kakve su u Tvojoj mašti nastale.

Retriver Sara, od mene hvala na pozdravu, a ostalo od Cimi.

Lucy, Tvoji mi postovi (ne samo u ovoj temi) dozvoljavaju naslutiti da se radi o senzibilnoj osobi koja je ovdje znala prepoznati naš modus vivendi kojega vrijedi slijediti.

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 23:41
RECEPT
Malo brezinih grana + terakota podložak za cvjetnjak + dio stalka za papirnati ručnik + dio od opletenog demižona = pojilica za ptice

...i drži vodu!  Fali samo natpis "PITKA VODA"

ovdje su vidljivi svi, u receptu, navedeni djelovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 06:11
Inox super recept! Vidio sam je u Ciminim slikama negdje u prikrajku i baš sam si mislil da je Inox opet imao posla :). Doduše, meni je pala na pamet hranilica... Sjajno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 13:31
Upravo zbog toga što cijenim vaš rad i vidim da od vas mogu puno toga naučiti često dolazim u vaš vrt, često prelistavam stranice unazad. Nad nekom se slikom ili tekstom znam dulje zadržati - dam mašti na volju.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 22:47
Pojilica za ptice - ma ovo je genijalno rješenje i baš je dekorativno - bravo majstore.smile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 23:51
Vidjela sam dosta pojilica i hranilica za ptice, no najviše mi se sviđaju one napravljene od prirodnih materijala s dodatkom dijelova predmeta za svakodnevnu uporabu kojima je dana nova uloga. Takva je i vaša, i to još s receptom. To mi se sviđa Smile !!!
Sutra je novi dan.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 14:01
-prvi put na ovim stranicama
-više od sat vremena pomno studiram ovu vašu ljepotu
-da li ste svjesni,a mislim da jeste,koju privilegiju imate da živite i uživate u vašem lijepom kraju
-blago se vama
-sad me obuzela sjeta jer sam nekad dolazila u VG i uvijek mi je bilo lijepo
-zavidim vam na dubokoj hladovini,a kod nas u MO peče li peče
-hvala što s nama dijelite tu ljepotu Vi i Vaša supruga
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 21:09
Izgleda da se moja pojilica za ptice - više sviđa svima drugima nego onima za koje je napravljena. Još nisam opazio ni jednu pticu na pjilici. ...ili su to možda "noćne ptice" koje piju noću. Confused
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 21:42
Da KIKA `56, svjesni smo i svjesno uživamo u svakom trenutku koji provodimo ovdje. Nakon svih urbanih frustracija u tijeku našeg radnog vijeka ostvarili smo željeno i planirano: napraviti distancu od mnogo čega. Sada kada se bavimo prirodom i ona ima boluju priliku baviti se sa nama. Već sam više puta rekao i opet ponavljam, ovo je jedna druga dimenzija življenja kojoj se vrijedi prepustiti, a profit je višestruki. Dakako, riječ profit ovdje ima sasvim drugačiji i dublji značaj od globalnog i profaniranog.
Poseban Vam i srdačan pozdrav povodom prve posjete ovoj našoj temi. Veseli nas da Vas je zainteresirala i pobudila nostalgiju za nekim vremenom kada ste dolazili u ovaj kraj.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.