OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napokon sam dovršila ove dvije davno započete slike. Nekako mi nisu "legle", ali pronađena je žrtva koja ih želi udomiti u svojoj vikendici pa ....
![]() ![]() I - ove nisu rađene po šabloni, sama sam crtala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne znam zašto ti nisu legle...baš su lijepe
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Slike su mi svršene upravo zato što si sama radila šablone. Svakodnevno te posjetim, možda ne ostavim trag da sam bila jer sam malo lijena za pisanje,al tu sam i uživam na tvojim stranicama.
Molim te reci kakvim bojama radiš?Pretpostavljam za staklo i to prozirne jesam li u pravu? p r e k r a s n o !!!!!! |
|
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
Također se slažem s brani,i mene zanima koje su boje (proizvođać)
SAVRŠENO!!!!!!!!!
|
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala svim posjetiocima i hvala na pohvalama.
Boje su Decorglass Marabu - boja za staklo |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
zaista lijepe slike....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Jako mi se sviđaju tvoji radovi, a posebno mi se sviđa motiv grožđa!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasne slike!!prekrasno toniraš boje i tvoje slike je uvijek pravo zadovoljstvo pogledati
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok, daj mi molim te, prišapni, kako izgledaju tek one slike kaj su ti legle...
Prekrasni su ti radovi, već sam to negdje komentirala, čini mi se, a ove dvije mrtve prirode su savršene takve kakve jesu. Najveća njihova vrijednost je u onome što si i sama napisala, rad bez šablone.
Svaka čast,majstorice!
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasni radovi, neznam koji je lipši od kojeg, usklađeno sve predivno
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je dio mojih blagdanskih čestitki, crtala sam na onim malim keramičkim pločicama (10x10). Sad kad je većina stigla na odredišta, mogu ih svima pokazati
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Prelijepo, Otok. Vjerujem da su svi koji su dobili ove tvoje čestitke presretni.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovo je fenomenalno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
![]() |
|
Sad kad je otkrivena tajna (mislim na božoćni swap) i ove sličice mogu u moju galeriju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivno si to napravila
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Otok još jednom
![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
One sličice što si crtala sama(bez šablone)meni su posebno šarmantne,meni su baš legle!!!Jako lijepo draga Otok!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |