Klivija - Clivia miniata |
Odgovori | Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa mislila sam na tu nižu temperaturu zimi a ako ju selim na tavan kroz jesen i peoljeće opet je to previše seljakanja..
jaca123 a tvoja je stalno u boravku i cvate ti bez problema?? joj ova žuta je savršena,to je tvoja?? ili ju još uvijek tražiš?? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na proljeće je stavim na terasu,a ćim malo zahladi ide u boravak i cvate uvijek negdje u drugom mjesecu,staviću ti sliku,a žuta nažalost nije moja
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je sad u dnevnom boravku, a na proljeće će ponovo na terasu.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja moju također držim u boravku zimi,a čim vrijeme dozvoli stavim ju van pod gustu brajdu,povremeno polijem,a u kasnu jesen ju malo očistim,dobro natopim i operem u kadi ,dozvolim joj da se dobro ocijedi,a onda nazad u boravak.ljeti ju 2x mj.prihranjujem s gnojivom za cvijeće koje cvijeta i to je cijela procedura.takav režim joj paše.nije se još pobunila
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mihi moje iskustvo je da mi klivija tokom godine stoji na istom mjestu s tim da je zimi u negrijanoj prostoriji i svake godine mi cvjeta s tim da svaku drugu ima dva cvjeta.Još i to da je prošla zima bila stvarno hladna te je ona ostala i u proljeće cvjetala.
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači da nema pravila,moja se ne buni.
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa vjerojatno kako ju naviknemo tako i nam i vrača.Ja moju nikad nisam premještao jer je nemam gdje preko ljeta nego na prozorskoj dasci,a kako Jaca123 kaže nema pravila ni moja se nebuni.
Jaco123 jer tvoja klivija cvjetala?
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeta svake godine negdje u drugom ili trečem mjesecu.
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da kao i moja to joj je valjda sezona nadam se da će i ove godine.
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slike
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mihi žuta nije moja,tražim je ali bezuspješno
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca123 nisi jedina i ja bi volio da je imam.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je neka šatirana.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija tvoja klivija mi se svida malo je neobicnih boja
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja još ni ne pomišlja cvasti.jednu sam odnijela na posao i tamo se baš nitko nema vremena brinuti o njoj,a kamoli prihranjivati,ali ima pupove
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija lijepa ti je klivija
|
|
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,krasna ti je klivija!
Ja imam dve biljke,obadve su cvetale u martu prosle godine. Tokom zime su mirovale na hladnom, uz minimalno zalivanje, sad su krenuli novi listici, ali cvetne stapke jos uvek nema. Na vecoj je korenje pocelo izvirivati ispod i iznad saksije. Ako moze neko da mi odgovori da li da je sad presadim ,jer se bojim da ce izostati cvetanje,ili da samo dodam malo nove zemlje i cekam da procveta?Unapred hvala! Pozdrav |
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wanessa ja ih nebi sad dirao dok neocvjetaju jer bi se svakog trena mogle pojaviti cvjetne stapke
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja nije cvala 2 godine i evo je sad
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |