Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala draga Primavera!
privjesak "Uspomene" :
![]() privjesak "Mali anđeo"
![]() privjesak "Love"
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
privjesci su fantastični,svaki je poseban na svoj način. bravo monna majstorice!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prepreprekrasno, uspomene me je oduševio iako ni drugi nisu ništa lošiji! Bravo!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joj, super su! Iskreno se nadam da ih prodaješ negdje!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima!!!
![]() @ Izzy, prodajem ako netko želi kupiti, izgleda da su se ljudi istrošili prije Božića pa je prodaja slaba....no, nema veze, ja i dalje radim jer mi je to prije je svega opuštanje, baš me veseli kad nešto stvorim svojim rukama !!!!!!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlični privjesci
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Znala sam da ću naći prekrasne komade, meni se najviše sviđa privjesak od tamnog stakla i žice kako si ga sama predstavila , a još nisam sve ni vidjela.
|
|
![]() |
|
Hvala prila, nado!!!
Ovo su 3 nova koje sam radila po narudžbi:
"Dama s kamelijama"
![]() "Leptiri"
![]() i "Bubamara"
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Bubamarica je tako slatka i pravilna, ali ova dva privjeska su stvarno vrhunski...
![]() Kako si samo kamelije i šešir ukomponirala uz print, odlično... A leptir je tako fantastično modeliran i dekoriran, nemam riječi, još taj okvir od faldica izgleda kao od kakve tkanine... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
privjesci su savršeni
![]() |
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
OMG, djevojka sa kamelijama je savršena!
Poklon do poda! |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasni su jedan ljepsi od drugog
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
privjesci su fantastični!!dama s kamelijama je predobro dorađena,leptir odličan,a bubamarica preslatka
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage cure, hvala!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
AAA, Monna, kak je simpa srčeko, kao minimalistička verzija znaš-već-kojeg
![]() I vidim da si se i ti trudila tackati špenadlice u ljepilo... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve prekrasno, ali dama s kamelijama božanstvena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
dama s kamelijama i ovaj s leptirom su me oborili s nogu...preeeeekrasni su....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |