Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 89>
Korisnik
Poruka
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 06:21
shasha vrt ti je famozan
sad mi je uistinu žao što ja nemam vrta. a slušaj šta se muževa tiče-budući da i meni moj kuka stalno-ak nas izbace, grupirat ćemo se svi zajedno. zajedno smo jači.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 09:28
Lana,ovi si lijepo rekla"famozan"LOL.Ja nemam riječi za taj nered kod mene pa ga isto tako lijepo zovem"kreativan nered" jer nekom,istina čudnom,logikom sve to može imat nekog smislasmile156smile156
BIZO,šta je to crocus?
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 11:33
mislila sam prekrasan....rado bi ja taj tvoj "kreativni nered" udomila u sebe...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2008 u 21:29
Shasha, čini mi se da su ti već prošle godine đurđice bile preguste a i iberisiću treba dati zraka, ma uostalom puno toga, niskog puzajućeg ti se guši od bujnosti i misli da obavezno moraš prije dolaska u ZG to malo razrijeditismile96smile96smile96smile96smile96smile96 a ako se ne varam i onom suklentu, ma kak li se samo zove, imaš ga i u tegli i u zemlji sive boje (netko ga je slikao u visećoj tegli sa svih strana) mislim da bi trebala malo čupnuti smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 16:16
Evo ovako,
mislim da si svjesna koliko imaš prelijep vrt.Da se ne ponavljam jer mi je to već smiješno, sama sebi zvučim ko papiga, ali šta je je ja u životu nisam vidjela ljepši vrt stvarno i svaka ti čast na tome.
A da se nadovežem na Franjicu kada kreneš u ZG sve što ti je viška u torbe, ne u vreće nego torbe, i onda kada dođeš zovi me.
Savršenstvo!!!smile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 10:30
Drage moje,ja stalno nudim vi se samo javiti trebate. Sve odgađam "uređenje" jer moram hrpu toga maknuti a žao mi baciti.
Evo,čim uđoh u "moje dvorišće"(moram preimenovati naslov jer mi je ovaj bolji) vani je sunce zasjalo

Kako je vani loše vrijeme za sadnju usto i Veliki tjedan je,a vremena za sadnju još ima,tako ja imam i ideju za vas "obližnje"
Kad idemo na kavu ionako izgubite dosta vremena(3-4 sata ili više).E sad,vi se lijepo dogovorite,drage moje, jedan dan za kavu i dođite do mene na kavu(do Vž ima 40ak min).Očerupate mi dvoriše,provozate se,a možda i kavu dobijete
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 10:58
Čuj što se mene tiče, moram biti iskrena, jučer dok sam gledala slike baš sam si razmišljala kako bi bilo lijepo tu popiti kavicu!!!
Ja sam za!!!
smile81
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 20:54
Shasha, podsjećam te da smo se prijateljica i ja pribilježile za čerupanje!!! 
Na vrh
agava View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 21:32
 Dobila sam nedavno ovakvu vrbu. Zanima me koliko ona naraste i da li ima dubok korijen.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2008 u 09:25
Silvek,podsjećam te da sam vam rekla,dođite kad hoćete saditiLOLLOL
Agava,moja je relativno mlada pa ne znam puno o njoj. Treću godinu je imam i nije puno narasla,a korjen ne znam koliki je.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2008 u 18:37
Bok Sasha! Pridružujem se pohvalama! Tvoj vrt je prekrasan! Svaka čast! Budi nam i dalje ovako vrijedna da možemo uživati u ljepotama tvog vrta! BRAVO!smile72
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 11:18
Nisam mogla odoliti, pa sam ti opet pregledala vrt!Prelijepo!!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2008 u 19:51
Hvala,hvalasmile211. Kako ste me opskrbile sjemenjem a i sadnicama,nadam se da će biti ove godine ljepše.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 09:22
Nešto je procvalo u mom dvorišću pa da to podjelim sa vama.
Gledajući iz kuhinje to ovako izgleda

forziciju sam već slikala, a sad ovaj bijeli grmić sam za sebe

ima i crveni...

ispred ulaza sad ovako izgleda.Treba to urediti(drugi tjedan)

niče tu svašta

nasuprot tome je ovaj

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 09:26
kažeš: nešto :)
ma svašta :) je procvalo
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 09:26
Shasha imaš super pogled iz kuhinje. A i iz drugih kuteva, sve je prediiiivno.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 09:31
Ovaj dio je bio travnjak...sad je"ljubičnjak"

no ima i tratinčica

nakon njih je betonska tegla ...

i opet smo na onom zadnjem većem,djelu dvorišta...sa šebojima

i ljubičicama

ove su uspjele proviriti u šumi phloxa

i malo plavog

pa bijelog(to smo zaključili da je šarenolisni žednjak)

za franjicu par narcisa

i đurđice proviruju

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 09:35
I baš sam vesela...svašta je niknulo,nešto i procvalo.
Zaboravih ubaciti u gornji blok slika još jednu. No mislim da zaslužuje zasebnu poruku....Trenutno mi krasi prostor pred ulazom.... Maslina iz Ploča(preciznije,Baćine)smile120

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 11:36
Draga moja prekrasno dvorišće, ima svakakvih biljkica, grmića, pa još i maslina, mora da zaista uživaš u njemu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2008 u 16:59
shashice moram te malo ispraviti...kaže se iz Ploča, bar mi tako govorimo, a tvoja je iz Baćine ako preciznije hoćeš. nadam se da će ti narasti velika i dati i plodova mali....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.