moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 910111213 89> |
Korisnik | |
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha vrt ti je famozan
sad mi je uistinu žao što ja nemam vrta. a slušaj šta se muževa tiče-budući da i meni moj kuka stalno-ak nas izbace, grupirat ćemo se svi zajedno. zajedno smo jači. |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana,ovi si lijepo rekla"famozan".Ja nemam riječi za taj nered kod mene pa ga isto tako lijepo zovem"kreativan nered" jer nekom,istina čudnom,logikom sve to može imat nekog smisla
BIZO,šta je to crocus?
|
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila sam prekrasan....rado bi ja taj tvoj "kreativni nered" udomila u sebe...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, čini mi se da su ti već prošle godine đurđice bile preguste a i iberisiću treba dati zraka, ma uostalom puno toga, niskog puzajućeg ti se guši od bujnosti i misli da obavezno moraš prije dolaska u ZG to malo razrijediti a ako se ne varam i onom suklentu, ma kak li se samo zove, imaš ga i u tegli i u zemlji sive boje (netko ga je slikao u visećoj tegli sa svih strana) mislim da bi trebala malo čupnuti
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ovako,
mislim da si svjesna koliko imaš prelijep vrt.Da se ne ponavljam jer mi je to već smiješno, sama sebi zvučim ko papiga, ali šta je je ja u životu nisam vidjela ljepši vrt stvarno i svaka ti čast na tome.
A da se nadovežem na Franjicu kada kreneš u ZG sve što ti je viška u torbe, ne u vreće nego torbe, i onda kada dođeš zovi me.
Savršenstvo!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje,ja stalno nudim vi se samo javiti trebate. Sve odgađam "uređenje" jer moram hrpu toga maknuti a žao mi baciti.
Evo,čim uđoh u "moje dvorišće"(moram preimenovati naslov jer mi je ovaj bolji) vani je sunce zasjalo
Kako je vani loše vrijeme za sadnju usto i Veliki tjedan je,a vremena za sadnju još ima,tako ja imam i ideju za vas "obližnje"
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj što se mene tiče, moram biti iskrena, jučer dok sam gledala slike baš sam si razmišljala kako bi bilo lijepo tu popiti kavicu!!!
Ja sam za!!!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, podsjećam te da smo se prijateljica i ja pribilježile za čerupanje!!!
|
|
agava
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam nedavno ovakvu vrbu. Zanima me koliko ona naraste i da li ima dubok korijen.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvek,podsjećam te da sam vam rekla,dođite kad hoćete saditi
Agava,moja je relativno mlada pa ne znam puno o njoj. Treću godinu je imam i nije puno narasla,a korjen ne znam koliki je.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok Sasha! Pridružujem se pohvalama! Tvoj vrt je prekrasan! Svaka čast! Budi nam i dalje ovako vrijedna da možemo uživati u ljepotama tvog vrta! BRAVO!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam mogla odoliti, pa sam ti opet pregledala vrt!Prelijepo!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,hvala. Kako ste me opskrbile sjemenjem a i sadnicama,nadam se da će biti ove godine ljepše.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto je procvalo u mom dvorišću pa da to podjelim sa vama.
Gledajući iz kuhinje to ovako izgleda
forziciju sam već slikala, a sad ovaj bijeli grmić sam za sebe
ima i crveni...
ispred ulaza sad ovako izgleda.Treba to urediti(drugi tjedan)
niče tu svašta
nasuprot tome je ovaj
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kažeš: nešto :)
ma svašta :) je procvalo |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha imaš super pogled iz kuhinje. A i iz drugih kuteva, sve je prediiiivno.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj dio je bio travnjak...sad je"ljubičnjak"
no ima i tratinčica
nakon njih je betonska tegla ...
i opet smo na onom zadnjem većem,djelu dvorišta...sa šebojima
i ljubičicama
ove su uspjele proviriti u šumi phloxa
i malo plavog
pa bijelog(to smo zaključili da je šarenolisni žednjak)
za franjicu par narcisa
i đurđice proviruju
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I baš sam vesela...svašta je niknulo,nešto i procvalo.
Zaboravih ubaciti u gornji blok slika još jednu. No mislim da zaslužuje zasebnu poruku....Trenutno mi krasi prostor pred ulazom.... Maslina iz Ploča(preciznije,Baćine)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja prekrasno dvorišće, ima svakakvih biljkica, grmića, pa još i maslina, mora da zaista uživaš u njemu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
lana_1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shashice moram te malo ispraviti...kaže se iz Ploča, bar mi tako govorimo, a tvoja je iz Baćine ako preciznije hoćeš. nadam se da će ti narasti velika i dati i plodova mali....
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |