Osijek u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajama biti će ih uskoro. Nakon onih hlaaadnih dana kada smo bili toliko u minus, danas je bilo čak 24 u plusu,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Lana, malkoc si zakazala. Jučer i danas eko sajam, nadam se reportaži za one koji nisu u OS ili rade (kao ja).
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Slike baš nisu kao Lanine, ali sam nešto ipak doprinjela, zar ne?
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jesi svakako! Godinama nisam bila na procesiji i lijepo je to vidjeti. Ako ideš za antunovo u tvrđu slikni poneku sliku za nas koji moramo raditi
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Draga, na žalost zbog pljuskova ovih dana, obaveze su mi se sve nabile na današnji dan. Tako da ću samo skoknuti u kapelicu Snježne Gospe i to je to.
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Praznik je pa sam prije jutarnje kavice na promenadi uslikala nekoliko detalja.
Nakon dugog niza godina obnovljen je 109 godina star secesijski zdenac koji
je jedinstven primjer vrtne arhitekture. Na osječkoj promenadi se nalazi
protekle 43 godine, a davne 1903. godine Osijeku ga je darovao grof Pejačević.
Prije toga, punih 65 godina zdenac se nalazio u perivoju Gradski vrt, odakle je
premješten zbog prenamjene prostora. |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
Grb grada Osijeka napravljen od cvijeća. Šteta što ga nisam mogla slikati iz ptičje perspektive jer je uživo zaista prelijep.
![]() Ulaz u Sakuntala park čuvaju dvije sfinge. Nemaju ih samo egipćani, jest da su naše daleko manje ali su naše. ![]() ![]() ![]() U Sakuntala parku novi cvjetni uradak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Pješački viseći most "Most Mladosti". Uvijek me ponovno oduševi njegova ljepota i elegancija. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Pliva patkica preko Drave
![]() ![]() Veslači Iktusa vježbaju na Dravi ![]() ![]() Prekrasne fasade starih zgrada dodatno uljepšavaju cvjetni stupovi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne slike prekrasnog grada!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
To mi je prije 10-tak godina bilo susjedstvo.
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lana2 hvala za slike
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Skoro svaki dan sam tamo, ali kad ga vidim na slikama svaki put se iznova zaljubim u njega! Vidi ga kako je krasan, ljubica moja lijepa!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Prelep grad, ponosan sam što sam rođen u njemu!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
OSIJEK DOBIO BRONČANI CVIJET EUROPE
Grad Osijek dobio je brončani cvijet Europe za uređenost i kvalitetu života. To važno priznanje dodjeljuje ugledna Međunarodna asocijacija za cvijeće i krajobraz a predano je sinoć na velikoj svečanosti u gradu Venlu u Nizozemskoj. Osijek je nagradu dobio u konkurenciji devet europskih gradova koji su se našli u završnici izbora u kategoriji gradova s više od 10.000 stanovnika. Hrvatska u natjecanju sudjeluje od 2003. kao jedina zemlja izvan Europske unije. |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čestitam
|
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Osijek druga strana grada.
![]() |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
IvanOs predivna slika
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |