Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ti je prekrasno, baš lijepo rascvjetano.
A kale bi se trebale održati, ja sam svoje ostavljala u tegli u kojoj su rasle, iduće godine bi ponovno izrasle i cvjetale
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je predivno, puno boja... teško je izdvojiti... ali kala i one "počešljane" kako reče Hoya...
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Hvala bako evo zadnje 5-te kale koja mi je cvjetala,ostaju mi još 2 bijele koje izgleda nemaju namjeru cvjetati
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
gladiole u cvjetnjaku na balkonu
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
begonija
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slavonkice, sada imaš jop malo vremena pa uživaj u svom cvijeću, koje je zbilja super, ali kala je nanadmašna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Sve je super, ali kale su mi posebno lijepe! Ja imam jednu punu listića, ali niti jedan cvjetić. Odaj mi tajnu kako tebi tako krasno cvjetaju. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma neću ništa da izdvajam svaka je biljka lijepa na svoj način -bitno je da je čovijek voli a ti si to i dokazala . Svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sve se ljepo rascvalo kod tebe!! Super je!!
|
|
![]() |
|
Hvala Triša ostalo mi je još nekih 20-tak dana pa presađujem,pelcam,premještam...dok još mogu.
Primorka nema tajne,kupila sam gomolj,posadila i eto rezultata.
Niho trudim se koliko mogu,planirala sam drugačije okititi balkon al me zeznuo to što nismo stavili ogradu.
Lilly drago mi je da ti se sviđa.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
dočekala ja i žuti ljiljan da procvate
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
pa još jedan
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
fuksija konačno ima pupove
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tekoma, ljiljani i kale su super,a ova fuksija sa tim šarenim lišćem je posebna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Žuti ljiljan je genijalan!!! Sve što je žuto mi je najljepše!
|
|
![]() |
|
Kontesa fuksiju sa šarenim lišćem imam prvi put,već 2 mj.čekam da procvate a ona nikako da joj konačno vidim cvijet.
Lilly ljiljan je prekrasan,boja mu je tako posebna i kao da sav blješti,moj svekar ga stalno gleda.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Oduševljavaju me ovi vaši cvjetni balkoni, prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |