razglednice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda neke od ovih slika bi trebale ići u neku drugu temu, ali podijeliti ću sa vama nešto od jučerašnjeg putovanja u Slavoniju......
![]() Za početak malo jesenjih boja kojima sam se divila još davnih dana kada sam dolazila vikendom kući iz Zagreba....., ma uvijek me je impresionirao taj kolorit
![]() pa jedna sa malo više zelenila
![]() ova konstrukcija je nekada bila sušara za duhan...... a sada samo par bala slame
To je par slikica na potezu od Nove Gradiške prema Požegi, a prije Bilog briga
![]() Ovo je već u Požeško slavonskoj županiji..... bliže smo Požegi i ja "škljocam" iz auta koliko mi sunce dozvoljava
![]() pa crkvica i groblje na brdu u mjest Brestovac
![]() već skroz blizu Požege
![]() sa požeške obilaznice sam uspjela uloviti malo meni dragog motiva - obronci Požeške gore i naravno dio grada
![]() na ovoj slici zanemarite "umjetničku bezvrijednost", ali sječa li se još netko reklamnog slogana nije vino, nije voda to je...... samo šteta što mi je baš "andrijin križ" zasmetao
![]() a onda smo došli u moje rodno selo, pa sam opet izigravala "ludu fotoreporterku" - ova ulica se nekada zvala "ježev sokak" ( sada ima pravi naziv koji ja naravno neznam
![]() ![]() pa naša kapelica
![]() dio moga rodnog sela - slikano sa drugoga brda
![]() ovo je nekada bila naša osnovna škola, sada je područna škola koju pohađaju samo mali đaci 1-4 razreda
![]() ![]() pa još malo moga rodnog sela sa meni posebno srcu priraslim motivom jer se vidi dio moga rodnog doma, vidi se staza kojom sam išla u školu, a ovo drveće u nizini je uz potok kojega sam morala proći na putu do škole i na kojemu smo zimi razbijali led i puno puta u školu došli mokrih nogu
![]() i za kraj Požega u sumrak
![]() eto to je jedan mali dio moje "neravne" Slavonije
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ova je tema nekako u zapećku!
![]() Iako sam to već vidjela, prošetala sam opet. I zgodno je što su tamo neke snježne slike a neki se bune da je prerano za snijeg... a eto danas pao prvi u Gorskom Kotaru!
Kat.rea lijepo si prošla svojim uspomenama i s nama podijelila. Bravo. Neka vidimo iz "fotelje" što više toga zahvaljujući vašim (našim) putovanjima.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super kat.rea, meni se isto sviđa ova tema. Kao da si mi poslala razglednicu, a li ne jednu nego puno njih, obožavam razglednice s putovanja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne slike..tek sam sada vidjela ovu temu..
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...kat.rea...prelijepa je tvoja Slavonija...vozila sam se nekoliko puta do Požege, spavala u Velikoj i divila se šumi i bojama....
...zadnji put sam išla do Orahovice, ali dalje do kraja Slavonije nisam još bila...baš sramota!!!...moram odma navikati onog mog MM-a !!!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala cure.....
Manči..... šta da kažem tebi, kada ja od Osijeka dalje nisam bila, a i to što jesam je bilo nekako sa poslom i namjerom, a ne kao turist. No nadam se da hoću..... za 10 mjeseci moja nečakinja se udaje u Vinkovce, e onda ću morati naći vremena za posjet ljubimici, samo....daj Bog zdravlja.
A na MM uopće neću vikati, jer nema vajde, a baš mi je sinoć došao MPS i veli da druge godine za Sve svete odem na par dana u Slavoniju sama, a onda će oni doći po mene....Ideja nije loša, no do tada treba još puno dana proći.....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mari, ma ova tema mi je najdraža, ne moram čekat poštara da dobijem razglednicu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
drago mi je Triša,tek sam danas otkrila da ima tema r.jer kamo god putujem uvijek volim nešto uslikati,dosta sam fotografirala ljude i događaje,no onda sam pronašla VAS-naš dragi Info cvijet forum pa eto..zabavno i poučno
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Tek da se javim da nisam zaboravila na vas
![]() Fotke su napravljene mobilnim jer mi je fotic u kvaru (cudo i ne bi, sprzila sam ga , kako mi rece Dzomba ![]() Dunav, lep, sirok, nasmejan i u ove dane ![]() ljuljuskaju se i spavaju, cekajuci prolece ![]() ![]() planine na Rumunskoj strani izgledaju blize nego sto stvarno jesu ( moram da napravim salu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od Srebrnog jezera do gradica Veliko Gradiste (cudnog li imena za ovako malu mada, slatku varos ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
razglednice su više nego divne, dočarale ste nam predivnu prirodu i krajolik u kojem živite
|
|
![]() |
|
mimar hvala na razglednici, pošaljem i ja tebi jednu prvo prilikom. Dunav predivan, lađe, koje čekaju proleće, topla čokolada, super
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koliko ljepote ima i uz rijeke i ravnice!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
prekrasni vidici i jedva čekam neke nove razglednice
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mimar ,hvala za ove lijepe razglednice Dunava,to je rijeka u koju sam zaljubljena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dok Mari prikuplja boju na zdravom suncu ja vam ovog vikenda masem sa snegom prekrivenih brda ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Mimar baš mi je idilično ali samo gledajući kroz prozor iz tople sobe. Hvala na prekrasnim slikama.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mimar šalji i dalje snježne razglednice, ali samo razglednice, jer snijeg ne želimo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |