Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - razglednice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

razglednice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 26>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 21:20
Možda neke od ovih slika bi trebale ići u neku drugu temu, ali podijeliti ću sa vama nešto od jučerašnjeg putovanja u Slavoniju......
jesen
Za početak malo jesenjih boja kojima sam se divila još davnih dana kada sam dolazila vikendom kući iz Zagreba....., ma uvijek me je impresionirao taj kolorit
jesenje%20lišće
 pa jedna sa malo više zelenila
jesenje%20lišće
ova konstrukcija je nekada bila sušara za duhan...... a sada samo par bala slame
To je par slikica na potezu od Nove Gradiške prema Požegi, a prije Bilog briga
jesen
Ovo je već u Požeško slavonskoj županiji..... bliže smo Požegi i ja "škljocam" iz auta koliko mi sunce dozvoljava
jesen
pa crkvica i groblje na brdu u mjest Brestovac
crkvica%20na%20brdu
već skroz blizu Požege
Požega
sa požeške obilaznice sam uspjela uloviti malo meni dragog motiva - obronci Požeške gore i naravno dio grada
obronci%20Požeške%20gore
 na ovoj slici zanemarite "umjetničku bezvrijednost", ali sječa li se još netko reklamnog slogana nije vino, nije voda to je...... samo šteta što mi je baš "andrijin križ" zasmetao
Traubisoda
a onda smo došli u moje rodno selo, pa sam opet izigravala "ludu fotoreporterku" - ova ulica se nekada zvala "ježev sokak" ( sada ima pravi naziv koji ja naravno neznam Embarrassed) a meni draga jer tu živi moja krsna kuma
pa naša kapelica
Kapelica
dio moga rodnog sela - slikano sa drugoga brda
rodno%20selo
ovo je nekada bila naša osnovna škola, sada je područna škola koju pohađaju samo mali đaci 1-4 razreda
škola

škola
pa još malo moga rodnog sela sa meni posebno srcu priraslim motivom jer se vidi dio moga rodnog doma, vidi se staza kojom sam išla u školu, a ovo drveće u nizini je uz potok kojega sam morala proći na putu do škole i na kojemu smo zimi razbijali led i puno puta u školu došli mokrih nogu
rodno%20selo
i za kraj Požega u sumrak
Požega%20u%20sumrak
eto to je jedan mali dio moje "neravne" Slavonije
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 08:41
Ova je tema nekako u zapećku!Wink Vidjela sam da ju je Kat.rea digla pa sam krenula napamet i točno slučajno od 31. listopada 2008.
Iako sam to već vidjela, prošetala sam opet. I zgodno je što su tamo neke snježne slike a neki se bune da je prerano za snijeg... a eto danas pao prvi u Gorskom Kotaru!

Kat.rea lijepo si prošla svojim uspomenama i s nama podijelila. Bravo. Neka vidimo iz "fotelje" što više toga zahvaljujući vašim (našim) putovanjima.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 08:58
Super kat.rea, meni se isto sviđa ova tema. Kao da si mi poslala razglednicu, a li ne jednu nego puno njih, obožavam  razglednice s putovanja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 14:04
Predivne slike..tek sam sada vidjela ovu temu..
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 14:18
...kat.rea...prelijepa  je  tvoja  Slavonija...vozila  sam  se  nekoliko  puta  do  Požege,  spavala  u  Velikoj  i  divila  se  šumi i  bojama....

...zadnji  put  sam  išla  do  Orahovice,  ali  dalje  do  kraja  Slavonije  nisam  još  bila...baš  sramota!!!...moram  odma  navikati  onog  mog MM-a !!! 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 17:09
Hvala cure.....
Manči..... šta da kažem tebi, kada ja od Osijeka dalje nisam bila, a i to što jesam je bilo nekako sa poslom i namjerom, a ne kao turist. No nadam se da hoću..... za 10 mjeseci moja nečakinja se udaje u Vinkovce, e onda ću morati naći vremena za posjet ljubimici, samo....daj Bog zdravlja.
A na MM uopće neću vikati, jer nema vajde, a baš mi je sinoć došao MPS i veli  da druge godine za  Sve svete odem na par dana u Slavoniju sama, a onda će oni doći po mene....Ideja nije loša, no do tada treba još puno dana proći.....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 11:12
pogled iz vlaka kroz Liku
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 11:18
Mari, ma ova tema mi je najdraža, ne moram čekat poštara da dobijem razglednicu.
RIJEKA

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 22:26
drago mi je Triša,tek sam danas otkrila da ima tema r.jer kamo god putujem uvijek volim nešto uslikati,dosta sam fotografirala ljude i događaje,no onda sam pronašla VAS-naš dragi Info cvijet forum pa eto..zabavno i poučno hoću reći ima toga puno lijepog u prirodi no sve je to za čovjeka a mnogi niti ne primjaćuju kako je lijep ovaj svijet
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 20:42
Tek da se javim da nisam zaboravila na vas . Juce pobegla iz kuce od obaveza i gripa koji je uhvatio sve moje , ja sam u pocetnoj fazi pa dok ne padnem resih da se malo "proluftiram" popodnevnom setnjom uz reku.
Fotke su napravljene mobilnim jer mi je fotic u kvaru (cudo i ne bi, sprzila sam ga , kako mi rece Dzomba ), pa nisu bas najsjajnije ali sam se zato ja osecala sjajno posle visekilometarskog pesacenja.

Dunav, lep, sirok, nasmejan i u ove dane

ljuljuskaju se i spavaju, cekajuci prolece

planine na Rumunskoj strani izgledaju blize nego sto stvarno jesu ( moram da napravim salu Evropa je sada blizu , pa ko izadje posledni 19. iz Srbije neka pogasi sva svetla )

Od Srebrnog jezera do gradica Veliko Gradiste (cudnog li imena za ovako malu mada, slatku varos     )ima par kilometara stazom uz vodu pa sam tu zavrsila setnju. Topla cokolada mi se ucinila nikad lepsom .

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 20:53
razglednice su više nego divne, dočarale ste nam predivnu prirodu i krajolik u kojem živite
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2009 u 23:13
mimar hvala na razglednici, pošaljem i ja tebi jednu prvo prilikom. Dunav predivan, lađe, koje čekaju proleće, topla čokolada, superEmbarrassed
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2009 u 06:29
Koliko ljepote ima i uz rijeke i ravnice!ClapClapClap
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 09:52
prekrasni vidici i jedva čekam neke nove razglednice Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 21:36
Mimar ,hvala za ove lijepe razglednice Dunava,to je rijeka u koju sam zaljubljena Embarrassed.Nisam bila na njemu već 4 godine i odmah mi je ljepše kad ga vidim ,makar i na fotkama Tongue.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 09:40
sjećanje na Zadarskizalazak sunca
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 14:40

Dok Mari prikuplja boju na zdravom suncu ja vam ovog vikenda  masem sa snegom prekrivenih brda Smile

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 15:07
Mimar baš mi je idilično ali samo gledajući kroz prozor iz tople sobe. Hvala na prekrasnim slikama.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 18:52
Thumbs%20UpClapBig%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 18:58
Mimar šalji i dalje snježne razglednice, ali samo razglednice, jer snijeg ne želimo.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.