Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 38>
Korisnik
Poruka
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 14:26
i novconosac koji ima zlatnu špagicu oko noge
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 14:52
Bravo Hamara, pa ti imaš cijeli zimski vrt kod sebe. Azaleja je lijepa, a ona bolesna možda na proljeće ozdravi, daj joj šanse.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 15:14
Obzirom da smo nas dvije intimne prijateljice, mogu početi svoj post s primorskom uzrečicom: Pas će krepat!WinkLOLLOLLOL
Aš si se konačno nakanila pokazati nam novitete!
Ma bravo, pa i kućne biljke su dio vrta, samo kako MM kaže kućnog botaničkog.
Meni je jako zanimljiva ona biljka na crvene bobice!Thumbs%20Up
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:27
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Bravo Hamara, pa ti imaš cijeli zimski vrt kod sebe. Azaleja je lijepa, a ona bolesna možda na proljeće ozdravi, daj joj šanse.
ma naravno da ima vremena kolko hoče! i presadila sam je, samo nisam imala dovoljno zemlje, moram sutra kupiti. jedna polovica je ok - druga tavori. nadam se da če biti sve ok, samo joj (i nije jedina, još je jedna takva) očito treba više vremena. a što se vrta tiče... ma hajde ovih dana ču sliknuti i kućne starce - onda češ vidjeti s ćim ja sve živim Big%20smile
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:32
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Obzirom da smo nas dvije intimne prijateljice, mogu početi svoj post s primorskom uzrečicom: Pas će krepat!WinkLOLLOLLOL
Aš si se konačno nakanila pokazati nam novitete!
Ma bravo, pa i kućne biljke su dio vrta, samo kako MM kaže kućnog botaničkog.
Meni je jako zanimljiva ona biljka na crvene bobice!Thumbs%20Up
 ma ča je siroto blago krivo CryTongue
a ona biljčica je bila isto na nekom ludom sniženju pa smo ju razgrabile na prošloj kavici. zove se... ma nešto na A - pitaj Jagodu LOL šteta, nije trajnica - tako barem kažu znalci. a vidim da ču morati sliknuti cijeli cvjetni zvjerinjak Big%20smile

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:47
wooooowClap hamara, zašto nam skrivaš tu ljepotu.....slike na vidjeloWink

zapazila sam i vrlo lijepe ukrasne vazice......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 21:57
neću kao baka reći da smo nas dvije intimne prijateljice LOLWink ali kad tvoje biljke gledam sad na slikama nekako su mi i ljepše i veće nego uživo......ili su narasle od mog zadnjeg posjeta......
ali moram reći da su mi najzanimljiviji tvoji komentari.......ovo je rudlavi fikus,a ovo je onaj koji nije rudlav,a ovaj do fikusa ima crvene bobicaLOLLOL.....legendo!!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:01
Prekrasno cvijeće i da lijepe vaznicesmile141 To je dekupaž ili ne?
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:03
ja došla vidjet tvoj vrt pa otvorila otpočetka a ono proljeće
azaleju treba presadit
i moje kupovna se ubrzo oljuštila
onda sam išla presadit i vidjela kako joj je korjenje
spleteno i omotano mahovinom,,dakle treba joj rahlije zemlje
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 03:03
Evo i mene kod tebe u dnevnom boravku koji je kao cvjetnjak...Baš su ti lijepi noviteti i lijepo ti napreduju...Super su zumbuli, mora da ti kuća miriše...Azaleje što smo skupa kupovale neke su super, a neke su kilave, slično kao kod mene....Netko je pitao za biljku sa crvenim bobicama, ime je ADRISIA i trajnica je, tako da bi na proljeće trebala van...smile169
sutra je novi dan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 09:26
Jučer nisam stigla, ali evo me danas k tebi. Cvjetni prozor je prekrasan. Zumbuli tako uveseljavaju tvoj dom, sigurna sam da jako miriše.
A onaj novconosač (baš simpa) je prava sobna predivna biljka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 09:34

Jedna od mojih najvećih cvjetnih ljubavi... zumbuli. Ma baš ti zavidim koliko su mi krasni.

Azaleja ti je isto jako lijepa, a i ova bolesna izgleda bolje nego moja.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 11:29
[ ali kad tvoje biljke gledam sad na slikama nekako su mi i ljepše i veće nego uživo......ili su narasle od mog zadnjeg posjeta...... [/QUOTE]
ma Mare - to ti je ko kod glumica! vidiš ju na filmu - wow - pa na cesti - auuuu. e i biljćice su ti glumice - doćeraju se za snimanje Wink 
a nazivi... a čuj, ionako od vas doznam što treba znala ja "lupino lupinos lupinosis" naziv ili ne - pa što da se mučim! Tongue
a jesu li narasle... pa mogla bi doči provjeriti, što jest - jest
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 11:33
e moji zumbuli... cvatu kao ludi. oni prvi su već i pri kraju cvatnje. a druge sam kupila u Billi: posađeni u roza i plave teglice. i pitam ja dežurno osoblje jel to znači boju zumbula? ma kakvi! to je slučajno. ok, ipak ja izaberem malo roza, malo plavih... jer u tom času nije uopće bilo cvjeta. kad se pojavio - naravno, u plavim teglicama plavi zumbul, u roza onaj roza... al što da se ljutim na curku u Billi kad ni ona u MBM-u pojma nema!  
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 12:58
nije ovogodišnji - jer me nije bilo - ali je aktuelan... ovo je moj vrt pred koju godinu
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:03
evo još...
IMG]http://i651.photobucket.com/albums/uu240/hamara_album/bijelidonjivrt.jpg[/IMG]
IMG]http://i651.photobucket.com/albums/uu240/hamara_album/Geonjusisnijeg.jpg[/IMG]
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:06
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:07
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:10
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 13:11
onda je još Geo bio sam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.