moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo Hamara, pa ti imaš cijeli zimski vrt kod sebe. Azaleja je lijepa, a ona bolesna možda na proljeće ozdravi, daj joj šanse.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Obzirom da smo nas dvije intimne prijateljice, mogu početi svoj post s primorskom uzrečicom: Pas će krepat!
![]() ![]() ![]() ![]() Aš si se konačno nakanila pokazati nam novitete!
Ma bravo, pa i kućne biljke su dio vrta, samo kako MM kaže kućnog botaničkog.
Meni je jako zanimljiva ona biljka na crvene bobice!
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma naravno da ima vremena kolko hoče! i presadila sam je, samo nisam imala dovoljno zemlje, moram sutra kupiti. jedna polovica je ok - druga tavori. nadam se da če biti sve ok, samo joj (i nije jedina, još je jedna takva) očito treba više vremena. a što se vrta tiče... ma hajde ovih dana ču sliknuti i kućne starce - onda češ vidjeti s ćim ja sve živim
![]() |
|
![]() |
|
ma ča je siroto blago krivo
![]() ![]() a ona biljčica je bila isto na nekom ludom sniženju pa smo ju razgrabile na prošloj kavici. zove se... ma nešto na A - pitaj Jagodu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
wooooow
![]() ![]() zapazila sam i vrlo lijepe ukrasne vazice......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
neću kao baka reći da smo nas dvije intimne prijateljice
![]() ![]() ali moram reći da su mi najzanimljiviji tvoji komentari.......ovo je rudlavi fikus,a ovo je onaj koji nije rudlav,a ovaj do fikusa ima crvene bobica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i da lijepe vaznice
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ja došla vidjet tvoj vrt pa otvorila otpočetka a ono proljeće
![]() azaleju treba presadit i moje kupovna se ubrzo oljuštila onda sam išla presadit i vidjela kako joj je korjenje spleteno i omotano mahovinom,,dakle treba joj rahlije zemlje |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo i mene kod tebe u dnevnom boravku koji je kao cvjetnjak...Baš su ti lijepi noviteti i lijepo ti napreduju...Super su zumbuli, mora da ti kuća miriše...Azaleje što smo skupa kupovale neke su super, a neke su kilave, slično kao kod mene....Netko je pitao za biljku sa crvenim bobicama, ime je ADRISIA i trajnica je, tako da bi na proljeće trebala van...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jučer nisam stigla, ali evo me danas k tebi. Cvjetni prozor je prekrasan. Zumbuli tako uveseljavaju tvoj dom, sigurna sam da jako miriše.
A onaj novconosač (baš simpa) je prava sobna predivna biljka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Jedna od mojih najvećih cvjetnih ljubavi... zumbuli. Ma baš ti zavidim koliko su mi krasni. Azaleja ti je isto jako lijepa, a i ova bolesna izgleda bolje nego moja.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
[ ali kad tvoje biljke gledam sad na slikama nekako su mi i ljepše i veće nego uživo......ili su narasle od mog zadnjeg posjeta...... [/QUOTE]
ma Mare - to ti je ko kod glumica! vidiš ju na filmu - wow - pa na cesti - auuuu. e i biljćice su ti glumice - doćeraju se za snimanje
![]() a nazivi... a čuj, ionako od vas doznam što treba znala ja "lupino lupinos lupinosis" naziv ili ne - pa što da se mučim!
![]() a jesu li narasle... pa mogla bi doči provjeriti, što jest - jest
|
|
![]() |
|
e moji zumbuli... cvatu kao ludi. oni prvi su već i pri kraju cvatnje. a druge sam kupila u Billi: posađeni u roza i plave teglice. i pitam ja dežurno osoblje jel to znači boju zumbula? ma kakvi! to je slučajno. ok, ipak ja izaberem malo roza, malo plavih... jer u tom času nije uopće bilo cvjeta. kad se pojavio - naravno, u plavim teglicama plavi zumbul, u roza onaj roza... al što da se ljutim na curku u Billi kad ni ona u MBM-u pojma nema!
|
|
![]() |
|
nije ovogodišnji - jer me nije bilo - ali je aktuelan... ovo je moj vrt pred koju godinu
![]() |
|
![]() |
|
evo još...
IMG]http://i651.photobucket.com/albums/uu240/hamara_album/bijelidonjivrt.jpg[/IMG]
IMG]http://i651.photobucket.com/albums/uu240/hamara_album/Geonjusisnijeg.jpg[/IMG]
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
onda je još Geo bio sam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |