frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna slika, dorada eeeeeeeeeee ja imam dvije lijeve čak ni čovjeka ne znam nacrtati. Da mi je barem malo toga što ti imaš u rukama. Vrećica lavande - vidim ručno vezena i baš mi se sviđa porub (kradem je). Ja sam lani radila vrećice ali salvetama i punila lavandom iz svog vrta, ahaaaa ima je i u Zagrebu. Nemoj se ljutiti ali ide sad uz tvoju temu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
uh što li je velika slika , sory, evo ti zato
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ma kao što rekoh, lavandine vrećice su neiscrpna inspiracija i sve su lijepe, decentne, vrijedne....
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
prekrasan swap, odlično uklopljena salveta s doslikavanjem, vrećica s lavandom...
![]() samo pohvale mi padaju na pamet i da želim prigovoriti, ma koliko se trudila, ne mogu. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
frida,kraljice!imaš dara za slikanje!predivan swap-poklon a uz to i mirisan!!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Super mi je ova vrećica s lavandom, ova s vezenim porubom....rodila se ljubav kad sam je vidila
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sličica je stvarno prepredivna. Buljim u nju pola sata i stvarno se ne može dokučiti gdje prestaje salveta, a počinje slika.
A vrećica s vezenom lavandom stvaorno nemam riječi osim divim ti se na tvojim spretnim rukama i tvojim strpljenjem. ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Pregledala stranice,imaš lijepe radove,a slike su me oduševile.Svaka čast.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hvala Kika'56, Felina, Maredelmare, Slavica i Šabica...
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
najviše volim miris lavande i uvijek ju imam u ormaru a kad bih imala ovakvu sliku cijela soba bi mi mirisala, bravo za radove
|
|
![]() |
|
mumica, radim ja i slike po narudžbi
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kad vidim makove "preselim" se u Portugal, a kad vidim lavandu u Francusku... neznam zasto je tako, ali draga Frida, hvala ti na jos jednom putovanju ... bilo je prekrasno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,kako bi boljela imati ovu vrecicu sa lavandom,prelijepo frida
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ova na vrhu stranice nije moja vrećica
|
|
![]() |
|
danas sam se malo igrala...jednu kanticu od jupola pretvorila u ukrasnu..mislim da ce mi osvježit vrt i unijeti malo veselja...princ žabac će viriti iz trave..
![]() ..a napravila sam i još jednu čizmicu za sebe...još treba posaditi kaktusić unutra i posuti kamenčiće oko njega ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno frida,veselo,bas ce osvjeziti vrt. bravo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bilo bi šteta ne pridružiti jednu princezu ovom divnom žapcu pa da padne jedan strastveni poljubac,a poslije znamo što se zbiva.....
|
|
![]() |
|
Baš dobra ideja, KIKA'56, moram potražiti princezu na salveti...
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kanticu po jupola je princ žabac pretvorio u pravu princezu.
jako mi se sviđa, veselo i razigrano. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
šabica mi otela cijelu rečenicu iz usta.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |