DECOUPAGE |
Odgovori | Stranica <1 910111213 86> |
Korisnik | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
|
|
ANĐELKA
|
|
Sponzorirani linkovi | |
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super super super stolice
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
morski tanjur, baš po mom guštu
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrlo ukusno napravljeno
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fanatstičana je!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još jedna genijalna stolica!
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakva stolica, pravi mrak
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovim prekrasnim restauratorskim radovima, stolice su sigurno spašene glomaznog otpada! Divno! Ali su mi posebno simpatične one koje ti služe kao noćni ormarići!
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantazija su mi ove stolice, a tanjuri da ne govorim. Ja sam probala jednom raditi na staklenom tanjuru i joooj..htjela sam zaljepiti cijeli motiv na tanjur, ali mi se zgužvao..joj..tuga, čemer i jad me obuzeo. Gledam tvoje tanjure i divim se i pitam se...da li mi možeš u kratko objasniti kako se radi na staklenom tanjuru...ako ti nije problem, tj. ako imaš vremena?! Zahvaljujem...
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da znaš da jesu, Ovu zadnju dijelilo je samo dva dana od odvoženja krupnog otpada.
|
|
ANĐELKA
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja osobno najviše volim raditi na staklu i nije nikakav problem. Ako ljepiš manje slikice to ti je najlakše. Staviš samo mrvicu ljepila na staklo (ja obično nanesem ostatak sa kista ili malo sa poklopca od ljepila) i zatim staviš uzorak salvetice, ako je potrebno malo samo poravnaš i premažeš ljepilom. Za veće komade premažem cijeli dio na koji ljepim salvetu, ali isto jako, jako tanko tako da mi se salveta ne "razmoči". Poravnaš salveticu malo rukom ili spužvicom ako primjetiš da ti se na mjestima malo više zgužvala i zatim sa sredine salvete prema "van" na sve strane polako razmazuješ ljepilo. Probaj! Nije takav problem. Probaj prvo sa malim komadićima.
|
|
ANĐELKA
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga puuuuuno...mislim da imaš pravo, prvo probati s manjim komadićima pa poslije s većim. .Vidim da uživaš raditi na staklu, pa sam ti se zato i obratila..hvala
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjuri,stolice,sve cista desetka
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću svoje stolice donjeti tebi na preradu. Stvarno si ih usavršila. Svaka čast.
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,kakve stoliceda bar ja imam nekakvog starog namještaja!
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
Odgovori | Stranica <1 910111213 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |