Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 140>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:55
Ha, ha, dobro da se ne vidi terasa, odnosno pločice na terasi, onda bi vidjela ljepote dolje, od ove ljepote gore LOL.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 21:57
 prvi cvijetak na klematisu

i prvi pupoljak na lukecu

Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:14
prekrasno,prava idila
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:27
Ove đurđice su se stisnule ispod božura ( mislim bijeloga)
Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:28
Svekrvine perunike u cvatu
Ivanić-Grad
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:31
Đurđice su super, sigurno negdje prekrasno mirišu, imam ih i ja donjela iz Kutine, ali nikako da procvatu.
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:33
Sve je prelijepo, glicinija ima baš posebno mjesto. Našla sam si i ja panj, sutra ga moram pokupiti u šumi.smile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:35
Ja ih imam dugo, dobila zajedno sa božurima, ali kako sam božure seljakala tako i đurđice selim, pa ni meni nisu do sada cvale. Čini mi se da moraju biti duže na jednom mjestu da bi procvale.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:37
Bravo smrcko, to se traži, treba udomiti panj da ne strune u šumi Wink.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:42
đurđice su prekrasne,dobila sam ih i ja,i sad čekam prve cvjetove
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:44
Naravno Kat.rea ! Ako vidite na vjestima nekog natamburanogLOL, onda me dohvatio šumarsmile232
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:50
Neznam u čiji vrt bi prije ušla kad su svi prekrasni,naravno svaki na svoj način! Kad gledam vaše slike razmišljam kako bi moglo biti kod mene-jednog ljepog dana.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 23:17
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

Neznam u čiji vrt bi prije ušla kad su svi prekrasni,naravno svaki na svoj način! Kad gledam vaše slike razmišljam kako bi moglo biti kod mene-jednog ljepog dana.
Lilly, slažem se stobom što se vrtova tiče. Svaki je lijep na svoj način, u svakom vrtu zapazim neki lijepi detalj, lijepi cvjetak i onda smišljam način da ga ukomponiram u svoj vrt. Neke ideje iz tuđih vrtova mogu, neke ne mogu realizirati, ali ponekada je lijepo i maštati i sanjariti LOL.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 21:20

ovo sam prošle subote kupila na placu, meni izgleda kao mini ranunkule- staviti ću na prepoznavanje možda netko prepozna

moj klematis danas

luk kojemu je prvi cvijet nešto polomilo ( pretpostavljam ptičice), ali me zato obradovao sa još 4 pupoljka smile213, baš sam sretna.
Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 21:24

svekrvini tulipani koje je MPS donio iz Amsterdama poslije Nove godine

i još malo njenih perunika

več su pri kraju- malo ih je i kiša smlatila, ali još uvijek su lijepe....
Ivanić-Grad
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 21:28
Ovi tulipani su stvarno interesantni, a klematis je predivan.
život je more
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 21:37
kode tebe cvjetića sve ljepši od ljepšegSmileSmileSmile, zavidim ti na luku
đurđice ...bar meni cvatu tek drugu godinu na istom mjestu
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 07:37
Kakva snaha, takva svekrva!WinkLOL
Lijepog cvijeća stvarno, bez šale, kod obje!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 10:05
Kako si mogla napisati da nas daviš sa glicinijom!
Pa, stvarno je predivna. Ove godine i moja bila u predivnom cvatu, a baš je mirisala u dječjoj sobi da me curka i pitala s čim sam im sprejala sobu. LOL
Predivno uređeno!!!

Samo se ti izbori da nastane onaj kamenjar gdje ti jaglaci procvali! Wink
A nek i susjede počnu bacati cvetke koje im ne cvjetaju na dvorištu, bit će sigurno ljepše¨! Clap
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 11:51
Joj kat.rea i ja uzdišem za glicinijom stvarno je prekrasna,ma sve je krasno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.