Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boce,kutije,tanjuri.......sve je prekrasno!
Svaka čest!Bravo!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Evo uspjela sam. Nadam se da vam se nešto sviđa. Dobro došle kritike
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dobro došla Nadalivz,imaš temu ,kako postaviti slike,no ako ti nešto nije jasno,samo pitaj.Jedva čekam slikice
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svim marljivim umjetnicama. Već duže vrijeme promatram vaše radove i uživam. Eto i ja se neko vrijeme igram u mojoj maloj radionici i voljela bih svoje uradke podijeliti s vama. Samo dok uspijem pohvatati ovo postavljanje slikica. Do tada budite mi i dalje vrijedne |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |