Ljetni jorgovan - buddleja daviddi |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nona.Prektasna je boja tvoje buddleje.Za sada imam samo bijelu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, draga Makk, nek si se i ti malo vratila na cif!!! Ova budleja je savršena! Trebalo bi napraviti ubrzanu snimku da se vide svi tonovi plave, ljubičaste i narančaste boje kako putuju (pretpostavljam da putuju) ili se prelijevaju prema vrhu.
Lijep ti pozdrav šaljem!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flower power trazim godinama. Nema ju ni jedan rasadnik kod nas...
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Andina, nije me bilo, jer sam imala nekih obaveza.
Flower P. je zbilja poseban. Na pocetku cvat izgleda plav kao na vrhu cvata na slici, zatim roza, a onda narandzast...bas kao na slici. I ja tebi od srca pozdravljam. |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesenji cvetovi nešto sitniji i ređi, ali nekima to ne smeta
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitanje je zapravo nevezano za ljetni jorgovan ali vidim da je tema u tijeku pa se nadam da će se naći netko tko će mi odgovoriti. Ne znam gdje bi bilo primjereno postaviti takvo pitanje. S čime privezujete grmlje? Što se pokazalo kao najbolje i najtrajnije? Ja sam do sada pokušala sa špagom, likom… ali je sve relativno kratkog vijeka. |
|
Golden Leo
Upravo klijam Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja jedno pitanje. Napokon sam uspjela dobiti dugopriželjkivani ljetni jorgovan i polomi mi se u dnu, što mislite hoće li ponovo protjerati? Grančica je potpuno drvena pa ne znam ima li smisla da ju pokušam zakorijeniti? :( Kakv tužan dan :(((
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Golden Leo koju boju trazis?
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
Golden Leo
Upravo klijam Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trenutno mi nije bitna boja :( Veselila sam se jer ga napokon imam, misliš da neće potjerati? :(
|
|
rubensica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam hoce li potjerati. On se lako prima. Nemoj odustati od njega. Javi mi se privatnom porukom, ostavi adresu pa cu ti poslati reznice roza i ljubicastog.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |